De reparatie was waarschijnlijk nodig, maar onverwacht duur !!!!

De reparatie was waarschijnlijk noodzakelijk, maar wel onverwacht duur!!

Eerlijke en betrouwbaar

Al jaren klant bij van der Steen. Ik heb ervaren dat ze klantvriendelijk zijn. Er wordt gebeld als er iets is en ik heb altijd een eerlijk advies ervaren.

Zeer klantvriendelijk!

Netjes geholpen, alles duidelijk. Vriendelijk personeel. Helemaal tevreden.

Altijd goede hulp geboden

Ik ben al een tijd klant bij van der steen en ze hebben een zeer persoonlijke benadering en zorgen goed voor de auto. Goede adviezen en behandeling. Super tevreden!

Altijd correct

Prima bedrijf

Goede en betrouwbare sevice

Zeer correct goede service en vriendelijk geholpen,.

Snel , vriendelijk .

Vriendelijke vakkundige Service

Snelle en goede service

Last minute een huurauto nodig. Dit werd snel geregeld.

ik ben net als vorige keren erg tevreden over deze garage

Ik ben net als vorige keren erg tevreden over hun werk en hun vriendelijkheid

Altijd uitstekend!

Vriendelijke dienst!

Top service

Vanaf boeking tot inleveren hebben ze alles perfect geregeld! Ik ga zeker vaker bij hun boeken mocht ik vervoer nodig hebben!

Prima garage!

Problemen met meldingen aangaande roetfilter snel opgelost door het uitvoeren van regeneratie programma. Wel vind ik dat voor het plaatsen van een v.d. Steen nummerbord reclame even om toestemming moet worden gevraagd.

zeer klantvriendelijk en vakkundig

Kom al jaren bij Van der Steen omdat ze meedenken en goed werk leveren en de kosten altijd binnen de perken houden. Ik vertrouw ze volledig. En ze zijn ook klantvriendelijk en vakkundig. Uitermate tevreden.

Prettig contact

Ik werd direct en goed geholpen

Ik kwam zonder afspraak, maar met serieuze klachten over mijn remmen. Ik werd direct vakkundig geholpen, de volgende dag stond hij weer klaar. Ze hebben echt hun best gedaan om het nog enigzins betaalbaar te maken, waarvoor mijn dank

Wederom tot mijn volle tevredenheid vakkundig geholpen

Voor mij APK kwam ik vroeg in de ochtend, ik werd vriendelijk ontvangen en men ging direct aan het werk, ik ben even gaan wandelen en heb nog even bij verkoop in de showroom gekeken, daar werdt ik gebeld dat de auto klaar was en men enkele kleine zaken verholpen had. Wederom tot mijn volle tevredenheid vakkundig geholpen, en ook lekker kopje koffie gehad, Topbedrijf!!! mijn vertrouwen hebben ze.

goed geholpen

vriendelijk en denken mee aan een oplossing.

Fijne plek voor autoverhuur

Handig om via website een auto te reserveren. Vlotte bevestiging via mail. Vriendelijk ontvangst. Gehuurde auto was prima! Ook bij terugbrengen van de gehuurde auto, snelle vriendelijke afhandeling. Heel tevreden!

geweldig

Snel en accuraat .

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed en duidelijk overleg over de werkzaamheden.

Perfecte garage! Klantvriendelijk en klantgericht, duidelijke prijsopgave en top service

Auto nu inmiddels meerdere keren langs gebracht voor onderhoud. Zeer klantvriendelijk, duidelijke afspraken vooraf en geen onaangename verrassingen achteraf. Aanrader!

Geweldig!

Komen afspraken na, denken mee met de klant. Altijd vriendelijk, behulpzaam en bovenal: professioneel!

Heel veel service

Klant staat centraal. Kom graag bij deze garage.

Ik had dit al gedaan. Misschien is dat niet aangekomen.

Goed en prettig geholpen. Prettige sfeer.

Oude werf 1 3

1851PW Heiloo