Veel geleerd om mijn vrachtwagen rijbewijs te halen

Alles goed geregeld fijn personeel

geweldig

ik heb een geweldige ervaring gehad!

Ik werd erg goed begeleid tijdens mijn opleiding, ik werd erg serieus genomen en heb een prettige opleiding gehad.

Het was kort maar krachtig, kwaliteit !

Uit ervaring, door ervaring

Hele goede ervaring zeker een aanrader om hier te lessen voor je autorijbewijs. Gerard bedankt voor je vertrouwen, je bent een top rij-instructeur. Groet Jeffrey

Fijne rijschool, zeer goede uitleg top

Rijles was goed

leuk, vriendelijk en leerzaam

Gezellig

Gezellige en duidelijke les

Uitstekende leservaring C1 rijbewijs

Ik heb 2 lessen gehad voor mijn C1 rijbewijs. De instructeur heeft mij goede instructies gegeven voor het examen. Op de dag van het examen heeft Verkeersschool Leus laten zien dat ze denken in oplossingen. Helaas begaf de leswagen het op het moment dat ik examen moest doen, maar door het snelle schakelen van de medewerkers konden zij het schema van de dag wijzigen en kon ik enkele uren later afrijden.

Zeer leuke lessen gehad rij instructeur bert Enorm gelachen en veel geleerd Leus top bedrijf

Goede rijschool

Prettige samenwerking

Goede en nette samenwerking naar klant toe .er staat een goed en professioneel team!

Super fijn om hier je rijbewijs te halen

Super fijne rijschool, zeer vriendelijk en goede uitleg

Goede instructeur en goed voorbereid.

Goed voorbereide rijschool en een deskundige instructeur (Gerard).

Hele aardige professionele mensen!

Veel goed ontvangen en klaargestoomd voor het examen!

toppie

Aardige instructeur, goede uitleg, veel ervaring, en natuurlijk als gevolg een geslaagd rijexamen.

Strakke planning + goede instructeur = Top Service!

In een tijdsbestek van drie weken mijn C rijbewijs gehaald! Fijne communicatie met het kantoor, goede instructeur met veel praktijkervaring. Rob en collega's bedankt!

Goed en persoonlijk gericht op wat je moet doen.

Er word naar je geluisterd als je nog is wat zou willen oefenen en het word allemaal goed en duidelijk uitgelegd.

Goede instructie, begeleiding en planning

Met meerdere medewerkers opleiding voor C1 rijbewijs gevolgd. Allemaal enthousiast, 5 van de 8 in één keer geslaagd, volgens examinator boven landelijk gemiddelde. Eerste herexamen inmiddels succesvol, rest volgt in maart

Goede uitleg en begeleiding en super materiaal om mee te sturen

Alles goed geregeld. En met glans geslaagd!

Goede en rustige uitleg. Gewoon heel prettig

Prettig en relaxed lessen met deskundige mensen

Duidelijk en goede uitleg

Fijne ervaring met de rijinstructeur goede uitleg.

in 1 keer geslaagd, top!

Baniersweg 41