Tijdens mijn rijles voor rijbewijs C. Heeft Rob mij heel goed ondersteund! Hiervoor ben ik heel dankbaar!

Prima rijschool

Rijschool met veel ervaring en erg prettige rij-instructeur (Rob) gehad.

Rustige instructeur, goede rijles.

De 1 daagse opleiding die ik heb gevolgd is goed bevallen met kundige begeleiding.

Prima instructies gehad.

Goede instructeurs en leuke mensen, top!

Goede begeleiding bij mijn BE bewijs

Goede professionele uitleg en begeleiding gehad voor mij BE bewijs.

Goede ervaring

Ik heb les gehad van Bert ,hij legde het rustig en duidelijk uit. Goede tips ontvangen. Leswagen schakelde wel wat lastig , maar verder prima.

Je krijgt les op een gemoedelijke en prettige manier met humor.

Zoals ik het verwacht had, geen poeha rijschool. Maar simpel les krijgen in een rustige omgeving.

Vakmensen aan het werk.

Vanaf het eerste informatieve telefoongesprek t/m het C examen goed. Duidelijke communicatie, rustige instructie en in één keer geslaagd. Dit familiebedrijf straalt bevlogenheid uit en dat zie je helaas niet overal. De lessen voor CE zijn al gepland.

Van inschrijving tot les tot examen alle top geregeld!

Ze denken echt met je mee in oplossingen, snel antwoorden en meedenken in de planning door het secretariaat. Duidelijke lessen en niet extra lessen om maar extra uren te maken! Klaar voor het C1 examen in minder tijd dan afgesproken en inderdaad in 1x gehaald! THX team Leus!

Heel super relaxed met gerard

Top top top was erg zenuwachtig goede sfeer

Top!! Rijschool

Hele goede rijschool Bert mijn instructeur top kerel duidelijk van leerstof

Fijne uitleg en effectieve instructeur

Goede uitleg en effectieve instructeur.. Bert bedankt hiervoor.

Prachtig leuke ervaring

Een mooie leer ervaring, goed begeleid, en met positief gevolg af mogen sluiten!

Aanhanger

Ze leren je het uitstekend uit maar uiteindelijk moet je het zelf doen

Goed en duidelijk les gekregen

Was heel leuk leuke mensen. Geweldig rijinstructeur en gwn een top ervaring

Hele prettige rijschool

Fijne rijschool. Er wordt duidelijk gecommuniceerd door de medewerkers op kantoor. Rijlessen zelf ook goed verzorgd.

Zeer goede rijschool

Super rijschool, rijlessen inplannen gaat makkelijk. Je wordt goed geholpen en krijgt hulp waar nodig.

Alles is erg vlot verlopen. Instructeurs stellen je op je gemak zodat je goed voorbereid bent om het examen te behalen!!

Fijne bedrijf

Goede ervaring met aanhanger. Goede instructeur

Super enthousiaste gemotiveerde eerlijke rijschool

Enthousiast en sturend in het begin, Enthousiast blijven ze maar de sturing neemt af zodat je zelf verantwoordelijk voelt voor je eigen handelen zoals je later alleen moet doen. Erg flexibel en eerlijk en oprecht in de instructie. Heb het plezier in rijden weer terug gevonden. Bedankt!

Top bedrijf met top instructeurs!

Gezellige BE dag met prima instructeur

Samen met een collega een BE in 1 (halve) dag gedaan, instructeur was duidelijk, neemt tijd voor de uitleg en laat je ook nadenken over een situatie waar je doorheen rijdt. Goed voorbereid naar mijn examen gegaan.

Super goed

Ze nemen de tijd voor je en de begeleiding is top

Baniersweg 41

7603 NA Almelo