Super geregeld!!

Wat fijn dat ik zo snel ben geholpen. Dank jullie wel!

Gerard bedankt voor alle lessen!

Goede ervaring gehad bij verkeersschool Leus!

Ben zeer tevreden met de rijlessen en de hulp bij deze rijschool

Ik heb een goede ervaring met Leus als rijschool. Goede communicatie tussen Leus en de leerling. Ook kwaliteit van de rijlessen is goed. Een aanrader om hier je rijbewijs te gaan halen.

Goede rijschool

Goed verloop en een goede instructeur. Heldere mail met stappenplan vooraf (aanhanger dagopleiding).

Perfect geregeld

Netjes, goed en snel geregeld Ga door zo.

Voor het behalen van het C1 rijbewijs ben je bij Leus op het juiste adres

Wij mogen graag met de camper op pad gaan. Omdat onze camper gepakt en gezakt echt wel over de toegestane 3500 kg weegt voor een B rijbewijs, heb ik besloten om het C1 rijbewijs te gaan halen. Bij verkeersschool Leus heb ik mij laten voorlichten (sinds 1 juli 2022 is er voor De camper een nieuw theorie examen) en vervolgens heb ik daar 10 uur rijles gehad. De instructeurs zijn rustig, duidelijk en hebben een gezonde dosis humor en veel geduld. Kortom een fijne ervaring met het begeerde “ roze papiertje” als eindresultaat.

Gewoon echt goed

Goed geholpen door iedereen bij de firma leus

Prima rijschool erg vriendelijk

Men heeft zelfs mijn examen kunnen verplaatsen zodat ik niet 2 keer een nieuw rijbewijs hoefde aan te vragen, omdat deze verliep

Super!!

Heel erg blij met de keuze voor deze rijschool, in het speciaal Oscar die mij super goed heeft begeleid! Super bedankt voor alles LEUS!

Super netjes !

Gedoe uitleg en aanwijzingen van de instructeur gehad

hele goede, fijne rijschool, en fijne instructeur

ik werd goed geholpen en er werd ook doelgericht gelesst

Leerzaam

Gelijk goed contact met mijn rij instructeur, verder geleerd en uiteindelijk gelijk geslaagd, ik heb er van genoten

Keurig geregeld vriendelijk

......

super tevreden

Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Echt een geweldige rijschool die ik iedereen kan aanbevelen. Alles wordt netjes uitgelegd.

Prettig en professioneel

Ben hier gekomen voor een dagcursus voor een aanhangerrijbewijs. Ben er prettig en professioneel begeleid door Rob. Mede daardoor in 1x geslaagd

Top ervaring

Fijne, maar goede rijlessen gehad met goede uitleg! Heb de periode erg goed ervaren en ben mij rij instructeur Oscar ontzettend dankbaar. Ook rest van het personeel heel erg vriendelijk helpen je snel als je vragen hebt. goed team. Top rij school!

Goed bevallen geen problemen gehad.

Fijne prettige manier om rijles te krijgen. Ongedwongen hartelijke sfeer.

Vrachtwagenrijbewijs CE gehaald inclusief code 95. Instructeurs geven op een fijne manier les en weten je ook bij de les te houden. Prettige sfeer en opvang bij aankomst, tussentijds en tijdens de les. Je voelt de jarenlange ervaring bij Leus. Ze kunnen je vertellen en leren wat wel en niet handig en/of verstandig is. Geven op een fijne en duidelijke manier feedback.

Super instructeur

Nette rijschool. Vandaag geslaagd voor BE rijbewijs, goede instructeur gehad.

Prettige school, rustig en duidelijk.

Laatst bij mijn herexamen geslaagd, dankzij Richard en zijn fijne, duidelijke manier van instructies geven en helpen.

Super goed geregeld en krijgt goede hulp

Alles was gewoon goed en netjes. Kreeg de hulp die ik nodig had

Bevlogen en vakkundige les instructeur die goed observeert waar het aan schort en daar op hamert en goede aanwijzingen geeft

Goede instructeur duidelijk en rustig

Professionals, waar je wat aan hebt.

Een geweldig bedrijf ,waar word meegedacht door het vakkundige personeel. Ze zijn zeer flexibel en hebben altijd de juiste oplossing . Leus bedankt voor alles en tot de volgende keer.

Leuke, leerzame ochtend

Goede vakkundige leraar die het leuk vind om je iets te leren en je op je gemak stelt

Baniersweg 41

7603 NA Almelo