Top goede service

Altijd goed ondersteunt en geholpen door Leus.

Praktische rijlessen, met persoonlijke aandacht.

Instructeur heeft kennis van zaken en doorziet snel waar de aandacht moet liggen.

Ik vond het prettig en heb veel geleerd. Het was goed geregeld

^^^

Ik heb de lessen en behandeling als zeer positief ervaren

Ik heb de lessen en behandeling als zeer positief ervaren

Een top rijschool !!!

Super leuk leerbedrijf

Heb hier een geweldige tijd gehad. Leuke omgang met iedereen gehad Echt een aanrader

Top leraar

Heel professioneel

Goed begeleid en prettige instructeur

Super goed

Goed begeleid!

Goede uitleg en ze neemen de tijd

Goede begelijding Goede rijinstrukteurs .

Uitstekend, helemaal tevreden!

Ik heb in een goede volgorde alles uitgelegd gekregen en ben goed voorbereid naar mijn examens gegaan. Hierdoor heb ik in een keer afgereden. Ik ben helemaal tevreden!

onderste uit de kan!

ze bereiden je maximaal voor op het examen en pushen je tot het uitersten zodat je helemaal klaar bent om veilig en behendig de weg op te gaan. goeie rijschool met een top rijinstructeur, paul bedankt !!!

Het was een zeer prettige dag met Rob doe hem nogmaals de groeten

E achter B aanhangerrijbewijs

Zeer rustige instructeur die tijd en geduld met je heeft en je ook wijst op kleine foutjes die er da afgelopen jaren in waren geslopen. Ga voor je aanhanger rijbewijs het is zeer handig en je leert er veel van.

aanhanger BE cursus gehaald. Geen duo lessen waardoor er weinig tijd is, maar goede 1 op 1 lessen.

Een prettige rijschool, met vriendelijke instructeurs.

Goede rijschool met een breed aanbod aan instructeurs. Fijne theorielessen. Er wordt goed gekeken naar wat je kan en je mag pas afrijden als je daar echt klaar voor bent. Ook de mensen bij de helpdesk helpen snel en zijn vriendelijk. Over het algemeen een prima ervaring gehad met Leus Verkeersschool.

Vriendelijke mensen op kantoor en ook de rij instructeurs

Goede, leuke leerschool!

Alles was netjes geregeld vooraf en tijdens het examen. Mijn zoon heeft een dagcursus scooter gedaan. In de ochtend lessen en smiddags examen. Lunch op het CBR. Goede instructeur en examinator. Uiteindelijk een "geslaagde" dag.

Een goede verkeersschool.

Heen geweest voor mijn brommer rijbewijs. Zonder enig ervaring aan het begin van de dag begonnen en aan het einde het examen gewoon gehaald. Instructeur was vriendelijk en corrigeerde waar nodig. Goede zaak

Betrokken

Ervaring, betrokkenheid, vakkundig en persoonlijk , een rijschool/ opleider voor iedereen.

Prima begeleid en goede feedback

Helder en duidelijk in prettige sfeer.

Goede rijschool!

Ik heb mijn autorijbewijs gehaald bij Richard.

Fijne en goede Verkeersschool

Duidelijke informatievoorziening, alles helder en volgens afspraak.

Leerzaam en gezellige rijlessen gehad

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Goede instructeur waar ik ook fijne, leuke gesprekken mee heb gehad.

Super rijschool!

Geweldige rijschool, alles is goed geregeld en mocht er iets zijn, kun je altijd terecht en wordt er eventueel iets aangepast.

Baniersweg 41

7603 NA Almelo