Zeer deskundig en vriendelijk.

Hele goede ervaring gehad met de instructeurs en zeer goed voorbereid voor mijn examen.

Super instructeur!

Vandaag mijn BE-rijbewijs gehaald via Leus, Super! Aan te raden!

super goed geregeld

Alles was duidelijk en het personeel is vriendelijk en oplossingsgericht. mijn instructeur (Gerard) was heel erg vriendelijk en hij heeft mij alles snel en goed geleerd, hierdoor ben ik in één keer geslaagd. Ook zijn de theorielessen die op maandagavond worden aangeboden erg leerzaam en ze hebben mij goed voorbereidt op het theorie-examen.

Top instructeur!!

Perfecte rijschool!

Wat een fijne rijschool ..

Heb les gehad voor mijn C1 rijbewijs ( i.v.m aanschaf camper ) dank je wel Bert voor je rust , uitleg en goeie adviezen .. het hele team is betrokken en er hangt een hele prettige sfeer .. van A tot Z alles keurig geregeld , jullie krijgen van mij een dikke 10 !!

Fijne rijschool

Fijne rijschool met fijne lesinstructeurs. In overleg is veel mogelijk met ophalen etc. Ook fijne communicatie via de mail.

Goede begeleiding

alles goed geregeld ,ik denk goede rij instructeurs

alles goed geregeld ,ik denk goede rij instructeurs

Top ervaring

Goede lessen gehad. De instructeurs waren vriendelijk en duidelijk! Door hun heb ik makkelijk mijn BE Rijbewijs kunnen halen! Ook waren de medewerkers van de planning super behulpzaam en meedenkend! Zeker een aanrader

Geen keus...ga naar Leus

C1 praktijk met Rob , zeer leerzaam maar ook gezellig ! Examen was daardoor een koud kunstje

Heb het super ervaren bij jullie. Vriendelijk personen en de mannen van de lessen waren echt met 1 woord geweldig. Goed alles uitgelegd en rustig en niks was te veel. Ik zou zeker iedereen bij jullie aanraden. Nogmaals een dikke duim voor het hele team, vooral voor gerhard, bert en Rob., bedankt voor alles mannen. Warme Groet Angela

Supper

Goede uitleg vriendelijk gewoon supper

Geweldig, goed geregeld, aardig.

Was hier gekomen via vrienden. De rijinstructeurs zijn vriendelijk, ze zijn op tijd en weten wat ze moeten doen om je te helpen.

Super goede instructeur

Ik heb les gehad van Rob, super fijne vent die alles goed en duidelijk uitlegt. Ik geef een dikke 10

Behulpzaam, vriendelijk en goede uitleg tijdens de rijles

De organisatorische medewerkers en rijinstructeurs zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. De lessen zijn goed begleid en ik was goed voorbereid voor het examen.

Heb echt genoten was relaxed goeie uitleg en lekker snel

Mijn rij instructeur Bert bedankt! Heel fijn om bij je te lessen! Afrijden vanaf jullie locatie was ook heel prettig. Mocht ik in de toekomst verder willen voor mijn C zal ik me zeker melden.

Fijne rijlessen!

Meedenken met planning en facturering. Fijne rijlessen mogen hebben. Alles was goed?

Gelijk geslaagd

Top in een keer geslaagd voor mijn E achter B Oscar bedankt!

Alles goed geregeld

Goeie ervaring mee

Fijne omgang en makkelijk inplannen.

Het leren ging erg fijn, er wordt echt gekeken naar wat jij als leerling nodig hebt en dat is het. Ook gaat het inplannen van lessen erg gemakkelijk en kan je vrijwel op elke plek rondom Almelo opgehaald en afgezet worden.

Altijd veilig op de weg

Altijd veilig en vanaf nu zelfstandig op de weg

duidelijke instructie en je voelt je op je gemak

duidelijke instructie en de instructeur heeft veel gedult met je. je hebt een leuke dag

Altijd alles goed geregeld en veel geleerd.

In de lessen lag de focus echt op het examen, en ook op je eigen behoeften. Ze zorgen er voor dat je vol zelfvertrouwen het examen in gaat.

Goede uitleg en geslaagd super

Baniersweg 41

7603 NA Almelo