Vriendelijk efficiënt en

De medewerkers van verkeersschool Leus zijn ten eerste erg vriendelijk. Dat maakt alles direct leuker. Ook zijn ze duidelijk over de kosten cq aantal lesuren. Ik had er minder nodig en dat geeft het gevoel dat ze niet werken naar het hoogste aantal uren. De digitale theorie lessen en praktijklessen zijn een uitstekende voorbereiding op de examens. Complimenten! Enige punt dat verbeterd zou kunnen worden is het informatiepakket dat je krijgt als je de eerste keer contact opneemt. Zonder (de vriendelijke) mondelinge toelichting wist ik niet wat ik in welke volgorde moest doen.

Heel goed

Goede begeleiding en aardig mensen!.

Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. De administratie dacht met mij mee en waren flexibel . Heel prettig! Zeer tevreden. In 1x geslaagd.

Leuk en leerzaam

Super leuke en leerzame lessen gehad zeker een aanrader

Ik ben blij en zeker een goede rijschool

Ik ben blij dat ik geslaagd ben voor de brommer en dat ik verder kan

Prima lessen gehad

Leuke instructeur en in 1x geslaagt voor EB.

Super goed geholpen door Oscar.

Mooi bedrijf.

Aanrader

Fijne ervaring, ondanks de zenuwen. Oscar stelt je gerust en is zelf ook rustig zodat je niet zenuwachtig(er) achter het stuur zit. Mooie dag gehad, dank daarvoor Oscar!! Examinator was ook een spontane man, ook dat haalt de zenuwen iets weg!! Op en top lof!!!!

Prettig bedrijf dat mee denkt !

Fijne rijschool.

Alles goed geregeld perfecte bedrijf.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, professioneel team dat je goed voorbereid op het praktijkexamen zodat je precies weet wat verwacht kan worden en waarop je moet letten om voor het praktijkexamen te slagen.

Op korte termijn alles geregeld en nota na het examen .

Was goed te doen

Het oortje voor afrijden zat ziet zo goed verder was het goed

Prima goeie communicatie en goeie opleider

Bij rijschool leus mijn aanhanger rijbewijs gehaald via rijschool wekking fijne instructeur streng maar zeker rechtvaardig hij heeft me flink laten zweten maar mede daardoor heb ik wel me aanhanger rijbewijs gehaald !! Nogmaals dank wilfried wekking

Goede rijschool

Goede rijschool, alleen jammer dat je 3 verschillende instructeurs krijgt.

Uitstekende rijschool

Kundig en vriendelijke rijinstructeurs. Inplannen van lessen ging makkelijk en snel, en de app zorgde voor een goed overzicht van de lessen.

Fantastisch goeie instructeur. En goeie service

Instructeur wist goed te benoemen waar mijn zwakke punten lagen en waar ik het meest op moest focussen. Daardoor was het examen een eitje. Vriendelijk en goed geholpen. Ook door de mensen van de klantenservice!

Top instructeur

35 lessen pakket gekocht en in 1 keer geslaagd. Goede rijschool

Kleinschalig bedrijf met een gemoedelijke sfeer.

Ik heb het lessen als prettig ervaren. De instructeur (Bert) legde goed uit wat wel en niet goed ging. Ik kom nog terug voor CE als ik tijd heb.

Vakkundig

De manier van lesgeven geeft je rust en vertrouwen om je rijvaardigheid onder de knie te krijgen.

Goede en fijne ervaring

Ik werd tijdens de les goed en op een fijne manier begeleid!

Prima rijschool

Goede rijschool, aardige en behulpzame medewerkers.

Super geregeld

Leerzaam en gezellige lessen

Vriendelijk bedrijf

Zeer goede communicatie, duidelijk in wat er moet gebeuren of mee gebracht dient te worden. Fijne non nonsens cultuur! 2e kind wat hier slaagt!

Baniersweg 41

7603 NA Almelo