Topie

Op een makkelijke manier uitgelegd hoe je auto moet rijden op de weg. Eerste keer examen En geslaagd Toppie Willen jullie ook èèn keer geslagen kies Leus Verkeersschool. Instructeur Oscar

Super tof dat er zo snel een plan b genomen word Super bedankt!

Fantastisch

Oscar heeft de ervaring om na mijn eerste gezakte examen de puntjes op de I te zetten en me te laten slagen

Fijne vertrouwde rijlessen

Ik heb hele fijne rijlessen gehad, waarin er veel vertrouwen en behulpzaam werd gereden.

Goed!

Hele goeie rijschool!

Top rijschool

Zeer uitstekend duidelijke uitleg van oscar direct maar dat heb ik zelf heel goed ervaren. 6 oktober begonnen 17 december afrijden en geslaagd van wacht rijen bij het cbr niets meegekregen door dat er op kantoor veel wordt gekeken na de planning van het chr kortom TOP

Leuke en informatieve rijlessen

De lessen waren erg leuk en informatief. Les auto stond altijd op tijd voor de deur en de lestijd werd nuttig gebruikt. Ik kon alles vragen en kreeg overal antwoord op. Er was een veilige leeromgeving in de auto.

Top service

Fijne en goede rijschool. Duidelijke instructie voor mijn AM rijbewijs door Richard. Fijne rijles met goede tips en stops onderweg om van je fouten te leren. Richard en Leus, bedankt voor de goede service en rijlessen! Zeker een aanrader!

Blij dat ik het gedaan heb.

Fijne rustige instructeur die je op de juiste rijstijl wijst. Wel jammer dat de Iveco niet fijn schakelt. Deze is volgens ons hard aan vervanging toe.

Blij dat ik het gedaan heb.

Leuk team!

Prettige medewerkers en een goede instructeur, Bert, die je op een fijne manier de goede informatie geeft voor het besturen van de vrachtauto en het behalen van het C1 rijbewijs.

leerzame dag

Een goede leerzame dag met een vriendelijke instructeur Een tip vraag bij de inschrijving iets langer door naar welke ervaring de leerling heeft met het aanhanger rijden ik persoonlijk kon wel meer lessen gebruiken heb het net gehaald met de hakken over de sloot

vriendelijk en effectief!

heb rijles gehad van een super lieve instructrice. ondanks ik soms wat gespannen was en zenuwachtig heeft ze mij er goed doorheen geholpen! ben in totaal een klein halfjaar in totaal gelest en ben in 1 keer geslaagd! zeker een aanrader voor je auto rijbewijs!

Geweldige rij-instructeur De receptionisten helpen altijd om een plekje te vinden als deze er is. Altijd gezellig om te bellen! Ligt er natuurlijk aan welke rij-instructeur je hebt, maar in mijn geval past deze perfect bij het leren voor mij! Laat me lekker fouten maken om er van te leren. Altijd blij als er weer een rijles gepland staat (:

Super leuke relaxe dag

Gisteren les gehad voor aanhanger BE rijbewijs en geslaagd. Bedankt voor de leerzame dag. Jullie mogen de complementen over brengen aan de instructeurs Bert en Rob!!

Goede ervaring, duidelijke uitleg en goede instructies

Ik heb bij Leus een training in 1 dag voor de aanhanger gevolgd (E achter B) Training was top, duidelijke instructies en uitleg. De dag vervolgens afgesloten met een positief examen.

Ultra ervaran rijschool "LEUS"

Vanochtend kreeg ik mijn B rijbewijs. Ik woon anderhalf jaar in Nederland. Tot een maand geleden kreeg ik les van een andere grote rijschool in Almelo. Waar ik 30 uur heb gelest,terwijl ik een ervaren vrachtwagen chauffeur ben in mijn land van herkomst. Desondanks ben ik niet geslaagd. VIA LEUS HEB IK 8 LESSEN GEVOLGD. LEUS HEEFT MIJ IN DIE ACHT UUR VEEL BIJ GELEERD.WAT IK IN 30 UUR NIET HEB GELEERD EN IK BEN GESLAAGD. GERARD, DIANNE EN PAUL, REUZE BEDANKT!!!. VOOR JULLIE FANTASTISCHE BEGELEIDING. LEUS KAN IK IEDEREN AANBEVELEN.

Geweldige begeleiding

Goeie begeleiding door bert en oscar

Baniersweg 41

7603 NA Almelo