perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very good teacher, we systematically covered everything that would be expected in the exam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele prettige ervaring. De rij instructeur was kwam altijd erg rustig over en had veel kennis van zaken. Mede hierdoor heb ik mijn praktijkexamen in 1 keer kunnen halen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I had a very good experience. Instructions and all information was clearly delivered. The instructer was very friendly and gave great tips. Overall, the lessons were fun and informative. I felt comfortable driving.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de lessen van Spits \'92! De instructeur was geduldig en rustig, waardoor ik mij zeer op mij gemak voelde. De lessen konden flexibel ingepland worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De Lessen waren al met al een zeer prettige ervaring.\r\nDe deskundigheid en mensenkennis hebben er voor gezorgd dat mijn niveau tot het uiterste omhoog is gebracht. \r\nIk voelde me helemaal zelfverzekerd en klaargestoomd voor het examen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Richard heeft me erg goed geholpen. Erg fijn dat hij heel rustig is en je daardoor ook leert zelf rustig te zijn in het verkeer. Al met al fijne ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren na lange tijd dan eindelijk geslaagd voor mijn rij examen. Hiervoor kan ik mijn instructeur (Jeroen) heel hartelijk danken, want zonder diens (mentale) ondersteuning had ik de handdoek tussentijds misschien wel in de ring gegooid. \r\nLeren rijden was voor mij geen gemakkelijk proces en ging gepaard met de nodige spanning. Gelukkig was hier aandacht voor en ben ik er zo nu en dan echt doorheen \'gesleept\'. Naast de vakinhoudelijke en onderwijskundige deskundigheid heb ik ook het persoonlijke contact gewaardeerd. Een gezellig praatje tussendoor maakt een rijles toch leuker! \r\nHet plannen van afspraken ging gemakkelijk en er werd rekening gehouden met werkroosters. Ook over haal- en brenglocaties viel altijd te overleggen. \r\n\r\nKortom: flexibiliteit, deskundigheid en aandacht voor de persoon achter de \'leerling\' waren top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen en alles in 1x gehaald!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijlessen waren erg prettig. De instructeur was rustig en geduldig. Ook verliep het contact altijd snel en vlot via whatsapp. Vandaag mocht ik afrijden en ben in 1x geslaagd. Bedankt Robbert!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deze rijschool als zeer positief ervaren de benadering en de uitleg waren voor mij echt super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede ervaring gehad met Spits \'92. De lessen van Richard hebben er zeker voor gezorgd dat ik in een keer mijn praktijkexamen heb gehaald, bedankt! :)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leerzame rijlessen gehad

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leerzame rijlessen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige docent met veel aandacht en geduld. Heel blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist geslaagd voor rijbewijs B! Victor heeft mij goed leren rijden, erg professioneel maar ook gezellige lessen. Altijd leuke gespreksstof. Dank je wel Victor!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jeroen heeft mij gedurende de lessen altijd weten te motiveren en leerde mij dingen bij waar nodig, maar bovenal was jeroen iemand die altijd voor je klaar staat wanneer het wat minder ging en met z’n vriendelijkheid en grapjes heb ik mijn rijlesen altijd met veel plezier ervaren. Ontzettend bedankt Jeroen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via via kwam ik bij Spits>92 terecht met Johan als instructeur. De rijlessen waren leuk en leerzaam met een betrouwbare en flexibele instructeur. In een keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jeroen heeft me ontzettend geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te vinden. Bleef me motiveren en is nooit gestopt met me actief te ondersteunen. Hij past zich aan aan de leerling en ziet hoe hij je op een persoonlijke en deskundige manier kan begeleiden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en leerzame lessen gehad met jeroen. En ja hij ziet alles! Haha

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over Spits92. De lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig. Ook waren de lestijden erg flexibel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige gezellig rijschoolhouder, heeft me alles goed en duidelijk aangeleerd hierdoor ben ik in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Richard was een hele fijne instructeur die veel rust gaf in de auto! Hele fijne lesperiode gehad.

Henk Plenterlaan 63

9731 KE Groningen

625 00 36 13

Over Autorijschool Spits '92

Autorijschool Spits>92 bestaat uit een groep enthousiaste en bekwame instructeurs/trices. Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een redelijke prijs voortdurend wordt nagestreefd. Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits>92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen.