perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I just passed my driving test the first time. Jeroen was a fantastic instructor with a lot of patience and always good advice. I learned a lot and was able to implement all that into the exam today. Thank you Jeroen and Spits92 for the great service! I can definitely recommend them!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf It was a very nice experience. Victor was a very nice instructor. He is friendly and always puts people at ease.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring en een fijne instructeur. Blij dat ik hier rijles heb gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden met Spits ‘92. Richard, mijn instructeur, wist precies wat ik nodig had en heeft mijn zelfvertrouwen terug gebracht. Ik vond hem echt geweldig als instructeur. Blijer zou ik niet kunnen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waar ik eerst twijfelde om in Groningen te gaan rijden, ben ik nu ontzettend blij dat ik die keuze heb gemaakt! \r\n\r\nDe eerste indruk van Spits92 was gelijk goed, omdat er gelijk contact met mij werd opgenomen nadat ik een aanvraag voor een proefles had gedaan. Ik kon snel terecht en kon lessen volgen in blokuren wat ik als een groot voordeel zag. Er was veel flexibiliteit en ik werd thuis of op school opgehaald en gebracht. Tevens rijd je in moderne auto’s. \r\n\r\nEr is mij veel geleerd (kwalitatief goede lessen!) maar het belangrijkste is misschien nog dat de instructeur rekening houdt met hoe jij bent als persoon. Zodoende werden bepaalde handelingen niet onnodig herhaald en daar waar extra aandacht voor nodig is wordt meer tijd gegeven. Je wordt serieus genomen, je krijgt het gevoel dat ze jou vertrouwen maar de gezelligheid mag natuurlijk niet ontbreken! \r\n\r\nDe bemoedigende woorden (voor mij mentale steun) hebben goed gedaan en hebben mij zelfvertrouwen gegeven! 3e keer is scheepsrecht en ook ik mag eindelijk alleen de weg op!\r\n\r\nRichard, heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden! Ik hoorde van Spits via een vriend en ben zo bij instructeur Jeroen terecht gekomen. Hij weet meteen hoe je in elkaar steekt en altijd in voor een grap. Ook was het heel fijn dat ik in het weekend kon blijven lessen toen ik was verhuisd om te gaan studeren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie ervaring opgedaan bij Spits92. Ik heb veel van mijn instructeur (René) geleerd en kon ook nog eens leuke gesprekken met hem voeren. Hij wist precies waar ik nog aan moest werken en hij heeft me daar goed bij geholpen. Bovendien ben ik in één keer geslaagd! Een echte aanrader deze rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met dit bedrijf en mijn instructeur Johan bisschop. In het verleden heb ik verschillende rijinstructeurs gehad. Met wisselende ervaringen. Of het algemeen niet super positief. \r\n\r\nIk weet ook, dat ik geen natuurtalent ben op gebied van autorijden. \r\n\r\nUiteindelijk, op aanraden van mijn vriendin Johan gebeld. Zonder Johan had ik het niet gered. Johan blijft altijd kalm maar is tegelijk ook heel duidelijk en helder. Overigens heeft hij ook oneindig veel geduld. \r\n\r\nJohan raakt niet geïrriteerd of gefrustreerd. Hij blijft kalm, en legt je je alles opnieuw uit indien nodig. Zo vaak als nodig is, tot je het in de vingers hebt.\r\n\r\n\r\nIets waar vele instructeurs een voorbeeld aan mogen nemen.\r\n\r\nDaar komt bij, dat Johan een prettig mens is en fijn in omgang.\r\n\r\nGeen minpunten te benoemen.\r\n\r\nJohan bedankt !! Kom gerust langs voor een bakje koffie als je in de buurt bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen Spits92 ben ik na enige tijd overgestapt van instructeur. Hetgeen achteraf gezien een uitstekende keuze is geweest. Mijn rij-instructeur, genaamd Jeroen, heeft zich te allen tijde maximaal ingespannen. Jeroen is een fijne vent. Heeft gevoel voor humor en is bovendien een coach met veel ervaring binnen zijn vakgebied. \r\n\r\nJeroen bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden! Cor had gauw door hoe ik in elkaar steek en paste zijn uitleg en feedback op me aan. Alle ruimte voor vragen, herhaling en oefening - en daarnaast was het altijd gezellig tijdens de lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, ik ben in 2015 al bij jullie begonnen en toen een tijd gestopt. Vorig jaar heb ik opgebeld omdat ik weer wilde beginnen en toen ben ik bij Theo gekomen. Theo geeft ontzettend goed les, ik was in het begin heel bang om weer te rijden en hij heeft ervoor gezorgd dat ik autorijden leuk ben gaan vinden!! Super goede instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Veel geleerd en zeker veel aan gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima opvang na overstap rijschool. Leuke en gezellige instructeur

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en zeer leerzame rijlessen gehad met Jeroen. Met als resultaat dat ik in 1x geslaagd ben! Ook altijd flexibel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke instructeur, die wist waar hij het over had. Daarbij legde hij alles duidelijk uit en hij zag goed welke punten verbeterd konden worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen gehad. Veel geleerd en het gevoel gehad dat ik goed werd geholpen. Voor mijn gevoel echt begonnen met -10 kennis op het gebied van auto\'s en het besturen hiervan. Door spits nu met een veilig gevoel de weg op!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Richard Cristiaans is een fijne rij instreusteur. Hij is persoonlijk, heeft me vertrouwen achter het stuur gegeven en hij is kalm en relaxed. Hij kijkt niet alleen naar hoe ik reed, maar ook naar mij als persoon en paste daar zijn feedback op aan. Hij was altijd positief, maar ook realistisch. Hij bracht de feedback op een opbouwende manier waardoor ik er niet onzeker van werd. \r\nHij kan goed een praatje maken, is sociaal. Ik kon altijd makkelijk een afspraak met hem maken, hij is flexibel en goed bereikbaar.\r\nMede dankzij hem heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.\r\nThanks bro!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad van Richard en daarom in een keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffesioneel, altijd bereikbaar en echte inzet voor de leerling. Jeroen is echt een leuke instructeur met humor. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top! Daarnaast was het ook altijd erg gezellig met Theo in de auto.\r\nIk zou Spits 92 (en Theo!) zeker aanraden.

Henk Plenterlaan 63

9731 KE Groningen

625 00 36 13

Over Autorijschool Spits '92

Autorijschool Spits>92 bestaat uit een groep enthousiaste en bekwame instructeurs/trices. Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een redelijke prijs voortdurend wordt nagestreefd. Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits>92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen.