Fijne rijlessen gehad met voldoende tips en bijbehorende uitleg

Leuke rijlessen met af en toe een geintje tussendoor, vlot en veilig leren rijden op deze rijschool.

Deskundig

Deskundig en behulpzaam

Ik heb een waardevolle tijd gehad met de lessen en zal er altijd positief over blijven terugdenken.

Vandaag eindelijk m’n rijbewijs mogen halen na (2) vorige pogingen. Na veel tijd erin stoppen, het vertrouwen erin waar maken en vooral geduld hebben, heb ik een hele fijne laatste examenrit mogen afleggen. Dit was me zeker niet gelukt zonder m’n rijinstructeur Ashwin. Met veel geduld, passie, en vooral veel plezier in het werk, hielp die me altijd overal mee op weg en heb ik dit hoofdstuk met een goed en zelfverzekerd gevoel kunnen afsluiten. Daarom hoop ik dat die nog veel andere mensen aan het rijbewijs blijft helpen, en het nog altijd met plezier blijft doen!

Anderhalfjaar gelest; maar dan heb je ook wat.

Ik heb anderhalf jaar lang lessen gevolgd bij fly-over. Ze waren vanaf het begin duidelijk in communicatie en helder over prijzen. Zodra er iets mis was was de rijschool altijd goed te bereiken en werd er actief naar oplossingen gezocht. Ik heb met plezier de lessen gedaan en uiteindelijk succesvol afgereden.

Mijn ervaring was erg goed. Dies is een top rijinstructeur. Is altijd goed met jou bezig om alles goed te leren.

Zou mensen zeker aanraden om hier naartoe te gaan! Jesse

Je leert hard en goed

Ik heb in de 3 dagen erg veel geleerd dat komt vooral door de rijinstructeur omdat hij erg hielp met dingen die we lastig vonden. De instructeur was erg hard en zei wat die dacht maar misschien is dat juist wel goed want dan doe je het meestal geen 2e keer

Beste wat ik had kunnen kiezen

Ze doen er alles aan zodat je zelfverzekerd het examen in gaat, lieve gezellige en grappige gesprekken in de auto. Ik zou altijd kiezen voor Fly over

Rijinstructeur Waheed is top!

Altijd optijd. Kan goed lachen! Nieuwe auto rijdt top. Veel rij ervaring. Waheed houdt goed rekening met je.

Voldoende

Duurde lang maar wel alles in 1 keer gehaald begin was de rij-instructeur niet echt meedenkend en kwam vaak zijn afspraak niet na maar de vervanger was goed.

Rijbewijs binnen 26 lessen gehaald!

Fijne meedenkende rijschool met goed opgeleide rij instructeurs. Ik heb les gehad van Jimmy en Rishi, zij hebben mij binnen 26 lessen auto leren rijden! Bedankt!

Perfect !

Een duidelijke uitleg van alles wat met autorijden te maken heeft. Mijn rijles instructeur kon mij heel goed motiveren en vertrouwen geven. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs !

Uit eindelijk komt het goed!

In mijn rijperiode ben ik overgestapt naar Fly-over door een positieve ervaring van kennissen. Ik heb twee rij-instructeurs gehad van Fly-over. Ik heb een intensieve lesperiode gehad met rij-instructeur Abhijeet. Door de juiste manier van aanpak heb ik al mijn fouten kunnen corrigeren en uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald!

Gewoon goed!

Altijd netjes geholpen en er wordt altijd goed meegedacht zowel door instructeur als op kantoor met de planning.

Werd snel geholpen en kreeg een hele goede en leuke instructeur die goede uitleg en instructies gaf waardoor ik in 1 keer kon slagen

Heel fijn!

Hele fijne instructeur die erg positief blijft en goeie tips geeft

Super fijne lessen en goede instructies

Waheed, mijn rijinstructeur, is een aardige man die je duidelijk alles goed aanleert. Samen met hem en de rijschool heb ik een goede ervaring gehad in de auto en heb ik alles snel kunnen leren. Mede door hen ben ik in één keer geslaagd.

Hele fijn en goeie rijschool waar ze je super helpen

Ik moest snel mijn rijbewijs halen omdat ik naar het buitenland ging en fly over heeft me daar super bij geholpen met planning maken en alles regelen dat was top en mijn rijinstructeur Abhijeet heeft mij in korte tijd veel goeie dingen aangeleerd waardoor ik nu mijn rijbewijs heb

Uitstekende rijschool

Ik kreeg Dante als rijinstructeur, hij kwam zich gelijk netjes voorstellen aan mijn ouders. Hij heeft me geduldig geholpen met het beheersen van alle vaardigheden met het auto rijden. Ook op de examendag zelf deed die alles om me gerust te stellen. Overal een top rijinstructeur en rijschool.

Fijne rijschool met goede instructeurs

Waheed geeft goed en duidelijk les en is erg gezellig in de auto

In 1 x geslaagd!

Na 7 jaar mijn laatste les gehad te hebben, toch maar weer mijn stoute schoenen aangetrokken en weer met rijlessen begonnen. Omdat ik de vorige x bij een grotere rijschool lessen had genomen en dit geen succes bleek, ben ik dit x bewust op zoek gegaan naar een kleinere rijschool.. en dit x met succes! Gisteren in 1x geslaagd met behulp van mijn rij instructeur Musa. Hij is alert en geeft goede opbouwende kritiek tijdens de lessen. Ik raad deze rijschool en instructeur dan ook zeker aan!

In 1 keer geslaagd

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij fly over! Echt een top rijschool met een vriendelijke rijinstructeur! Zonder Musa (rijinstructeur) had ik mijn rijbewijs niet kunnen halen! Met veel plezier kijk ik terug naar mijn rijlessen de afgelopen 3 maanden en ik ga het stiekem ook wel missen. In ieder geval namens mij heel erg bedankt!

It was always easy and helpful to communicate with FlyOver. And I am absolutely satisfied with my driving instructor Mohammed! He was always calm and at the same time highly professional at different situations while driving lessons. His clear advices helped me to pass the examen without any fear. I highly recommend him as a driving instructor!

Best en positive

Ik heb een positieve ervaring gehad bij rijschool Flyover.Ik ben erg tevreden met mijn rijinstructeur Wim geweest.hij is een top instructeur.hij is heel aardig ,onzettend geduldig,professionel en vriendelijk.hij gaf duidelijk uitleg en handig tips en wist precies wat ik nodig had en wat ik moest oefenen.met Wim heel bedenken voor leerzame .Theo is heel aardig en duidelijk met de leerlingen.ik heb rijschool Flyover ,Theo en Wim zeker aanbevelen aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen.

Theo leerde ons niet alleen rijden maar ook de veiligheidsregels toe te passen!

Het was altijd gezellig met de mede-rijders en Theo. Ik was mega zenuwachtig de eerste keer, maar de tweede keer zat ik mega zelfverzekerd op de scooter. Theo kan soms een beetje hard over komen, maar ik kon dat wel hebben. Heel erg bedankt! De rijlessen ga k stiekem ook wel een beetje missen.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.