Superblij dat ik hier ben gaan lessen. Ook vond ik het fijn dat er de mogelijkheid was dat ik heb kunnen overstappen naar Tim Vergeer. Echt een top rij-instructeur, en ik heb nooit tegen mijn rijles opgezien door hem!!
Slechte rij instructeur
Ben altijd keurig geholpen en werd tijdig en juist geinformeerd. Jammer dat de wachttijden bij het CBR erg lang zijn., maar daar heeft Fly-Over geen invloed op.
Ik raad iedereen fly over aan wat een super rijschool is dit iedereen even lief en professioneel denken mee met je en zetten alles in het werk om dingen voor elkaar te krijgen ook roman bij deze heel erg bedankt voor alles groetjes gino
Herman is een prettige instructeur die ook met introverte leerlingen kan omgaan. Hij zorgt voor een professioneel en aangenaam leerproces. Herman en de rijschool zijn altijd goed bereikbaar en klantvriendelijk. Afspraken worden goed nagekomen. Zeker een aanrader!
Waheed is een vakman. Hoe lastig je het ook vindt, Waheed gelooft in je en geeft je zelfvertrouwen! Hierdoor wordt leren weer leuk en boek je echte resultaten. Hij kan moeilijk verkeerssituaties eenvoudig en begrijpbaar maken. Daarnaast is Waheed een ontzettend warm, positief, wijs en goed mens! Ik ga hem en onze lessen erg missen. De beste instructeur van Nederland zonder twijfel!
Heb super goede lessen gehad waardoor het examen echt meeviel
Met geweldige begeleiding van Wim, veel flexibiliteit en ontzettend veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Fly-Over. 100% een aanrader
Wegens het voor een lange tijd weg gaan naar buitenland en het nodig hebben van mijn aanhanger rijbewijs. Heb ik contact opgenomen. Ik had maar 2 maanden de tijd, maar dit hebben zij voor mij kunnen regelen. Echt fantastisch. Ik ben rijschool fly-over erg dankbaar.
Ik kan nu veilig en met vertrouwen auto rijden!
Na 4 keer gezakt te zijn voor mijn praktijk moest ik opzoek naar een nieuwe rijschool , ik wilde de moed bijna opgeven en stoppen met rijden tot ik rijschool flyover had gevonden. na het zo lang mogelijk uitstellen van een proefles inplannen heb ik het toch uiteindelijk gedaan. met enorme faalangst heeft Sven mij zo goed geholpen. hij stelt de juiste vragen, begeleid goed , stelt je gerust en is van een gezellig praatje voor en na de les maar is tijdens de les goed bezig met opleiden. Enorm bedankt Sven en rijschool Flyover ! echt een aanrader!!
Geweldige uitleg relaxed rij instructeur, maar wel duidelijk in wat je wel en niet moet doen overal zeker aanrader voor je scooter rijbewijs.
Heel goed Dank voor het snelle regelen .
Mijn rijlessen met Herman heb ik als zeer prettig ervaren. Hij is een zeer ervaren rijinstructeur. Tijdens de lessen werd alles altijd heel duidelijk uitgelegd. Rijschool Fly-over regels alles snel en goed.
Over het algemeen heel blij met de uitleg, lessen, en alle vragen die ik had.
Ik vond de rijlessen bij Rean super fijn. Hij neemt goed de tijd voor je en geen vraag is teveel. Ook is het altijd gezellig en is er ruimte voor een dolletje. Kortom ben ik mega tevreden en had ik me geen betere instructeur kunnen wensen!
Ik had elke les een fijn en comfortabel gevoel. Heb heel veel geleerd, voor zowel binnen als buiten de auto. Fly over was voor mij de beste keuze qua lessen. Onwijs bedankt!!
Dat ik de goede rij school heb gekozen
Ik heb mijn rijbewijs gehaald na het volgen van lessen bij fly-over. Mijn lessen heb ik gevolgd bij Rean Meulendijks. Ik vond het hele fijne lessen, heb veel geleerd en ben met voldoende kennis de weg op gestuurd. Rean was erg geduldig en behulpzaam. Een hele fijne ervaring!
Fly over heeft mij goed begeleid en geïnformeerd over de gang van zaken! Han als rij instructeur gehad, hele fijne en duidelijke man die zeker verstand heeft van zijn vak! Hij heeft een hoop geduld met mij gehad wat ertoe heeft geleid dat ik nu mijn rijbewijs heb!! Dankjulliewel!
Goeie en duidelijke uitleg voor de aanhanger
Hele prettige lessen veel geleerd fijne instructeur heel blij mee zeker een aanrader
Prima rijschool. Instructie was goed, to the point Fijne instructeur
De rij-instructeur nam goed de tijd voor mij tijdens de rijles. En legde alles goed en uit en nam ook daar de tijd voor.
Mijn dochter is bij een andere rijschool twee keer gezakt. Overgestapt naar Fly-Over en heel blij met de servicegerichtheid van Fly-over om te zorgen dat ze op tijd kon afrijden (ivm verlopen van geldigheid theorie examen). Kan deze rijschool aanraden en zullen er zeker opnieuw gebruik van maken bij onze andere kinderen.
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.