Uitstekende lessen en in 1x geslaagd!

Dankzij instructeur Roman heb ik van het hele proces echt genoten. Hij legde alles duidelijk uit, gaf belangrijke tips en hielp mij om veilig, besluitvaardig en met zelfvertrouwen te gaan rijden. Bij elke les leerde ik iets nieuws. Roman is een instructeur die om zijn leerlingen geeft, dat merk je snel aan zijn manier van lesgeven. Bedankt voor de mooie ervaring Fly-Over, zeker een aanrader!

Super!

Fijne lessen, goed geregeld.

• Deskundigheid/Vakmanschap

De onderwerpen werden goed uitgelegd en daardoor kon ik ze goed toepassen in het verkeer.

Omdat ik goede uitleg kreeg, kon ik het goed toepassen en snapte ik wat ik moest doen.

Vertrouwelijk

Telkens wanneer ik iets wilde regelen werd ik goed geholpen. Ik ben serieus genomen en vandaar is deze rijschool aan te bevelen. Mijn rijinstructeur Roman hielp mij enorm veel met het rijden. Hij was altijd kalm en rustig wat mij op mijn gemak bracht. Hij heeft de kwaliteiten van een goede rijinstructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

uitstekende service en veel geduld tijdens de lessen.

Fijne ervaring gehad!

Altijd fijne lessen gehad, met daaromheen duidelijke communicatie. Ik merkte ook duidelijk vanuit mijn instructeurs Dennis en Wim dat zij mij oprecht wilden helpen. Dank jullie wel!

Helemaal top

Zo blij dat ik bij Wim Matla mijn automaat lessen gehad. Zoveel geduld en zo geweldig gecoacht. Echt een aanrader!

Alles top geregeld

Ik heb mijn scooterr rijbewijs afgelopen zaterdag gehaald. In de maand december was het op de examendag zo glad dat het examen niet doorging. Eerst zou ik dan ik half januari weer mogen maar het is toch gelukt dat het afgelopen zaterdag kon. Echt super geregeld! Nogmaals dank voor alles en zodra ik 18 ben kom ik terug om mijn auto rijbewijs te behalen.

Hele goede ervaring!

Dankzij instructeur Roman heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik had al hele positieve verhalen van mijn zus gehoord. En ik heb ook een hele goede ervaring gehad. De lessen van Roman waren altijd erg goed en duidelijk. Het gaf mij veel zelfvertrouwen om te rijden.

Goed en erg klantvriendelijk

Ik raad iedereen aan om bij Fly over te leasen Goed en duidelijk lessen Ik heb zeker een goede voorbereiding mogen krijgen en was in een keer geslaagd

Heel fijn

Ik heb echte een hele fijne ervaring gehad bij jullie. Ik had Mohammed als rij-instructeur en ik vond hem erg goed en heel fijn. Ik heb super veel geleerd van hem en ik had het zeker zonder hem niet kunnen halen. Altijd goede tips.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg leerzaam en veel ontwikkeling

Ik ben bij Fly-over gekomen doordat mijn broer daar ook in 1 keer geslaagd was!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Na een wat stroef begin, zijn de rijlessen perfect gegaan. Goed voorbereid ben ik het examen in gegaan en dan ook direct geslaagd! Dank daarvoor!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rijschool die bij mij past!

FlyOver is de enige rijschool waar ik heb gereden en het is een rijschool waar ik de beste tijd heb gehad. De rij instructeur had allerlei tips en tricks waardoor ik mijn rijbewijs zo snel mogelijk kon halen. De lessen waren heel leerzaam en leuk. Als ik ergens moeite mee had, waren er geen boze woorden maar juist woorden met begrip en geduld. De rij instructeur past de theorie aan naar de leerling zodat je het zelf zo goed mogelijk kan begrijpen. Ik beveel deze rijschool aan iedereen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

De beste rijschool van Nederland!!!

Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat dit een zeer professionele rijschool is. Alles werd me duidelijk uitgelegd door vakman en eigenaar Theo. Maar ook de dames die ik gesproken heb verstaan hun vak. En uiteraard niet te vergeten mijn rij instructeur Imed. Hij beschikt over heel veel mensenkennis en weet precies hoe hij ieder individu moet behandelen om je zo goed mogelijk te leren autorijden. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Voor de beste rij opleiding opleiding moet je bij Fly-Over zijn. Dit is zeker weten de beste rijschool van Nederland! Dit is een absolute aanrader!!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geleerd over veiligheid op de weg

De rij instructeur heeft hele goede uitleg gegeven over de veiligheid op de weg en wat je kan verwachten op het praktijk examen en dat je goed moet kijken naar dode hoek en uitritten enzovoort

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik had niet beter kunnen wensen.

Ik heb het rijden bij fly over als erg positief ervaren. Alles was snel geregeld en de communicatie is prima! Een uitstekende rijinstructeur die op een fijne en duidelijk manier uitlegt en op het tempo gaat die je zelf aankan. Hierdoor heb ik mijn praktijk in één keer kunnen halen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Direct vanaf het begin goede lessen

Vanaf les één het gevoel dat je echt iets aan het leren bent, niet eerst alleen wat sturen, maar direct naar je kunnen schakelen, gasgeven en remmen. Dit heb ik als heel erg fijn ervaren. Ook het leren met het RIS boek heb ik als zeer prettig ervaren, omdat je precies weet waar je aan toe bent en wat je de volgende les kan verwachten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekend, duidelijk en geduldig.

Het was altijd prettig om bij Wouter in de auto te stappen. De instructeur was vriendelijk, kalm en geduldig. Hierdoor waren de rijlessen duidelijk en vol geduld. Als ik iets niet volledig begreep nam de instructeur altijd de tijd om het mij uit te leggen en zochten we waar mogelijk de situatie op om te oefenen. Ik had altijd de mogelijkheid om te oefenen wat ik wilde en al mijn vragen werden beantwoord. Zo ga ik met zelfvertrouwen en een gerust gevoel de weg op! Ook werd er altijd rekening gehouden met mijn schema en konden de lessen iedere week doorgaan. Ook als ik bijvoorbeeld alleen 's avonds tijd had was dit geen probleem.

Professioneel maar pleziervol

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad met Wouter, maar toch elke les wat geleerd. Wouter pakt de lessen heel professioneel aan en elke les heeft een doel. Zeker een aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top uitleg en hele aardige mensen.

Hele leuke en aardige mensen. De rijinstructies waren goed. Er werd echt meegedacht aan ons.

Professioneel, snel en vertrouwd

Ik heb het ervaren als goede praktijklessen, en wat ik vooral fijn vond is dat ik kon komen wanneer ik wilde naar Fly-Over om oefentoetsen te maken voor het theorie examen.

Een super rijschool!

De prijs van het lessenpakket was top en natuurlijk de rijinstructeur was super.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fly-over heeft zeer ervaren en aardige instructeurs die je snel en veilig laten slagen

Deze rijschool heeft mij geholpen mijn rijbewijs in 1x te laten halen. Ik heb hier mijn lessen met veel plezier ervaren en kan het zeker aan raden aan andere.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Complimenten aan Wim en aan het Fly over team !

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.