Super tevreden

Erg goede organisatie. Alles bij het aanmelden al duidelijk, en ook tijdens de lessen zeer tevreden. Altijd erg aardig en behulpzaam, en snelle service. In 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk door Fly-Over!

Liefde vol.

Ik werd op me gemak gesteld. Der word altijd met je mee gedacht naar oplossingen. Het gaat er echt om je te helpen voor je rijbewijs en niet voor het geld. Bedankt fly-over

Super goed.

Veiligheid op 1 en zeer goed en skilled.

• Deskundigheid/Vakmanschap

In één keer geslaagd, super!

Goede duidelijke rijlessen waar je snel veel van oppikt om het zo snel mogelijk te halen!

Betrouwbaar

Fijne mensen, lieve mensen , goede uitleg tijdens de scooter lessen, duidelijk, vriendelijk, , streng maar niet te streng, snelle leer vaardigheid

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super vriendelijk en meedenkend, goede communicatie

Zet goede ervaring vriendelijk meedenkend en schakelen daar waar nodig is

Super veel geleerd

Ik vind het super fijn om bij jullie te lessen ik heb in de periode van 3 jaar met Corona er tussen en dat het cbr in de brand was toch een hele fijne ervaring kon rustig op me gemak alles leren met veel geduld heb ik mijn rijbewijs kunnen halen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne rijlessen bij een goede rij instructeur

Na wat lessen in de schakelauto te hebben gehad ben ik overgestapt naar de automaat, omdat dit voor mij toen beter was. Ik heb mijn rijlessen bij Wim als erg prettig ervaren. Hij legt goed uit, blijft altijd rustig en geeft feedback wanneer het nodig is, zodat je hiermee proactief tijdens de lessen al mee aan de slag kan! Ik ben na 2x geslaagd voor mij rijexamen en wil Wim nogmaals bedanken!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Het was echt een hele leuke ervaring om op een scooter te zitten met geel kenteken en dat je op alles moet letten is zwaar maar wel leuk dus een hele leuke ervaring

Elke les een feestje!

Wat een geluk dat ik voor mijn rijlessen bij Rean Meulendijks terecht kwam. Met veel dankbaarheid voor zijn vertrouwen, heb ik in drie maanden tijd het rijexamen in één keer gehaald. Elke les was een mix van benodigde informatie voor het autorijden, maar ook bijzondere gesprekken waar ik veel waarde aan hecht. Door middel van het RIS boek, de geweldige lessen, en Reans onuitputbare energie, was mijn ervaring met Flyover fantastisch. Heel veel dank!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super rijschool en in één keer geslaagd

Top rijschool, heb al mijn rijlessen bij Wouter gehad en was altijd goed. Communicatie verliep altijd soepel, makkelijk via de whatsapp mijn beschikbaarheid doorsturen en daar kon later ook in geschoven worden als dat nodig was. Verder gaf Wouter duidelijke uitleg, en was hij erg oplettend de hele les waardoor je precies weet wat er beter kan. Grapje tussendoor kon ook altijd wel dus het was nog gezellig ook.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool, met goede begeleiding!

Na een misstap bij een andere rij-instructeur (ik kon na 20 lessen alleen rondjes rijden), corona en wat persoonlijks, is alles goed gekomen! Vooral door de begeleiding van Mo Chaoui, wat een topper is dat!! Mo, bedankt.......

• Deskundigheid/Vakmanschap

een top rijschool die me goed hielp om mijn rijbewijs in een keer te halsn

mijn rijinstructeur was erg goed in autorijles geven. Hij was aardig en was geduldig en had veel vertrouwen in mij dat ik het kon. Ik ben hem erg dankbaar.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super betrouwbaar, aardig, behulpzaam en menselijk!

Mijn rij instructeur Roman pakte alles zo goed aan! Hij legde alles super uit. Als je wat fout deed kreeg je nooit het gevoel dat het erg was. Hij legt goed uit en laat je dingen corrigeren. Het is ook nog eens een aardige gozer die het beste met je voort heeft. Ook een compliment aan Cindy! Door haar snelle computer werk wisten ze mijn examens telkens naar voor de schuiven

Duidelijkheid

Ik vondt het een fijne ervaring om met Rijschool Fly-Over te rijden. In de korte tijd dat ik heb gelest heb ik een hoop opgestoken, en was het mij allemaal duidelijk, Kortom een fijne ervaring en was het zeer duidelijk tijdens de les.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ben hartelijk en bekwaam geholpen

Werd snel teruggebeld toen ik informeerde naar de mogelijkheden voor het halen van rijbewijs C. Daarna heel prettig geholpen op kantoor. Theorie via zelfstudie gehaald. Goede intake les gehad op de vrachtwagen. Daarna fijn gelest, kundige instructeurs, punctueel in een nette vrachtwagen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima, goed contact.

Geweldig, heel tevreden!

Mijn zoon heeft zijn rijbewijs in één keer gehaald in 36 lessen, dit toen hij net 1 week 18 was. Hanos is een hele fijne instructeur! Lessen afspreken ging soepel en flexibel, mijn zoon plezierige lessen met een goede opbouw!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeker weten alles is top

De dag les was top, en de praktijk lessen zeker niet te vergeten met Theo doe je iets niet helemaal goed maakt theo het wel duidelijk beetje doof na de les maar theorie en praktijk in 1 keer gehaald ga je naar fly over en word je door theo geholpen weet je al dat je gaat slagen groet.Boy

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel prettig, stapsgewijs leren autorijden

Ik heb les gehad van Joelle. Vanaf het begin heb ik me gelijk super prettig gevoeld bij haar in de auto. Ze kan erg goed uitleggen welke handelingen je op welk moment moet doen, zonder dat je je daar stom over voelt :) Ik heb snel geleerd auto te rijden en ga de gezelligheid echt missen!

Fijne rij-instructeur

Instructeur weet waar hij over praat

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer goede begeleiding in combinatie met een aardige instructeur!

Professioneel, betrouwbaar

In 1 keer mijn scooterrijbewijs gehaald. Duidelijke uitleg, goede lessen. Ik zou het iedereen aanraden om hier les te nemen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Staan altijd voor je klaar, wordt als het kan er tussen gepropt. Goede communicatie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goeiie rij instructeur waar je mee kan lachen en goed les geeft

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.