Goede begeleiding met het RIS systeem.

Na de rijlessen in één keer geslaagd ondermeer door de goede uitleg en begeleiding die ik hier bij kreeg. Het RIS systeem met een tussentijdse toets heeft goed gewerkt. Ik wist hierdoor hoe een examen zou gaan en waar ik stond in de ogen van een examinator.

Superleuke tijd geweest

Ik ben heel blij dat ik Roman als rij instructeur heb gehad Had geen betere of aardigere kunnen hebben Hij is de beste

Geweldige rijschool in 1 keer geslaagd

Ik ben afgelopen dinsdag in 1 keer geslaagd voor me rijbewijs dankzij een goede rij instructeur. Ik ben Fly Over dankbaar hiervoor.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool waar er met je meegedacht wordt. Nieuwe afspraken worden snel gemaakt en en wordt meteen voor je geregeld. Mijn rij instructeur Ali was een topper en zorgde dat ik altijd op mijn gemak was. Helemaal top.

Eind goed al goed!

Door corona was t wel lastig, tijd niet kunnen rijden waardoor ik alles wat ik geleerd had in t begin weer opnieuw moest doen. Daarna ging t goed, ook gewisseld van instructeur/trice. Uiteindelijk ging t super goed met goede begeleiding. Absoluut een aanrader deze rijschool.

Veelste veel gezellig leren

Ik heb genoten om met Ravenna te mogen rijden, leuke avonturen en veel gezelligheid maakte het!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super!

Ik heb erg veel geleerd! Veel meer als wat ik in eerste instantie dacht, het is veel meer dan alleen gas geven en dat is mij goed duidelijk gemaakt ook. Ik had er altijd zin in ookal was ik een beetje zenuwachtig, ik werd gelijk gerustgesteld zodra ik binnenkwam. Ik heb geleerd wat ik hoorde te leren en ik kom in de toekomst zeker terug!! Bedankt voor alles!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Door de rijschool Flyover heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald!

Dankzij deskundig, transparant en gestructureerde lessen van Ron heb ik mijn rijbewijs eindelijk behaald! Ik had weinig zelfvertrouwen met mijn vorige instructeur en haalde daarom het examen maar niet. Zoek je een goede rijschool die je kan vertrouwen en je waar krijgt voor je geld, kies dan flyover rijschool!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ben heel tevreden met de rijschool, maar vooral natuurlijk met de rij instructeur.

Het was altijd heel duidelijk waar ik aantoe was. De planning was duidelijk, de lessen waren overzichtelijk. Fijn gebruik kunnen maken van RIS. Ik kreeg constant goede duidelijke feedback, op die manier heb ik redelijk snel en soepel kunnen slagen voor het examen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb een fijne ervaring gehad.

Met fijn bedoel ik dat ik een geduldige instructeur heb gehad die weet wat hij doet. Ik kon altijd van alles vragen en al legde hij het mij tien keer uit, ook die tiende keer was niet teveel gevraagd. Ik heb het gevoel dat ik echt goed ben opgeleid.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super begeleiding door geheel proces

Dankzij Tim heb ik in een rustige, goed opgebouwde structuur geleerd om goed deel te nemen in het verkeer. De opbouw van de lessen is zorgvuldig georganiseerd, waardoor het examen eigenlijk een “rondje rijden” werd. Ik zou dit enorm aanraden

Geweldig!

Geweldige rijschool met een superservice. Van Theo scooter praktijkles gehad en daar heb je ook iets aan na je examen. Lekker direct, altijd focus op veiligheid en in één keer geslaagd. Ook Joke is geweldig, denkt altijd met je mee en denkt alleen maar in oplossingen. Echt een aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bedankt voor de goede begeleiding. Lessen gingen altijd door,. De derde keer geslaagd. Heel blij mee.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Allebei onze jongens hebben hier hun scooterrijbewijs in 1 x gehaald! Ruben vond Theo wel streng, maar leerde daar juist van en heeft dit als zeer positief ervaren! Een dikke 10!

Zeker een aanrader

Ik heb rijles gehad bij Rean, super aardig, realistisch en direct wanneer het moet. Je weet al wel vrijzeker dat je het gaat halen als je bij hem terecht komt. Zeker een aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig les gehad waarbij ik veel geleerd heb in het verkeer

Ik heb van Theo lesgehad. Wat een enorme boel ervaring heeft hij zeg. Hij verteld tot in de detail hoe je verkeerssituaties moet aanvliegen. Theo hamert in de les heel erg op je eigen veiligheid. Ik heb hier zoveel van geleerd. Ik heb hier echt veel aan gehad zodat ik vol vertrouwen de weg op kan. Ik kan Fly-Over echt aanraden!!

Professioneel. Doelgericht. Persoonlijk

Isabel heeft in no time haar rijbewijs gehaald door de professionele en persoonlijke aanpak.

Ontzettend fijn en leerzaam

Ik heb een ontzettende leuke tijd gehad met mijn instructeur Wim. Hij luisterde ontzettend goed naar me wanneer ik iets nog niet wilde doen en ook wanneer ik wel graag iets wilde proberen. Hele leuke gesprekken en elke rijles was enorm leerzaam. Het was een top tijd en zo voorbij gevlogen!

Geslaagd

Goede en eerlijke rijschool met deskundige instructeurs

Geweldig!

Begonnen in november en in eind februari gelaagd. Lessen waren altijd leuk en gezellig en genoeg informatie gekregen door de lessen heen. Heb een leuke periode gehad waar ik veel geleerd van heb!

Helemaal TOP

Vanaf de eerste dag heel fijn contact en duidelijke informatie over het traject. fijne begeleiding en uitleg.

Vakkundig

De hoge waardering voor Rijschool Fly-over kan ik niet anders dan beamen. Op basis van deze beoordeling ben ik hier terecht gekomen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Bedankt voor de duidelijke en fijne lessen!

zeer slechte ervaring

Instructeur Theo maakt leerling zeer onzeker door opmerkingen. Maakt andere rijscholen zwart met opmerkingen als turkenrijschool Zegt na 3 rondjes om een plein dat kind niet kan rijden omdat ze als enige van de 3 leerlingen nog nooit gereden had en de andere 2 wel en op een terrein moet rijden a 50 euro extra en heeft nog een extra les nodig a 20 euro extra en contant betalen anders verdient hij niets. Je gaat naar een rijschool om te leren rijden en in Principe zou niemand rijervaring moeten hebben als hij aan rijlessen begint, daarom neem je rijlessen. Hele slechte ervaring met deze rijschool en raad het niemand aan.

Deskundige begeleiding!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool! Alles goed geregeld ook ivm corona

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.