In 2001 zelf gelest. Theorie klassikaal gehad waarvan ik de opmerkingen nog in mijn hoofd hoor galmen als aanwijzing op een specifieke verkeerssituatie (‘vol in je ankers hangen’; ik had zonder rijervaring toen geen idee wat de leraar bedoelde, later in een bijna ongeluk wel). In die tijd een geduldige instructeur, die als ik weer eens 70 reed in de stad eerst zei ‘zo, jij rijdt vlot door’ en als ik niet minderde toevoegde ‘zo ga je je rijbewijs niet halen als je zo hard blijft rijden’. Maar die op mijn eerste lessen niet te beroerd was zelf gas bij te geven tot 50 zodat ik andere weggebruikers niet voor de voeten reed. ‘Wat doe je?’ riep ik dan, ‘als er 50 staat is het wel de bedoeling dat je 50 rijdt, als dat kan’ zei hij. De allereerste les gingen we het oude Delft in. Waarschijnlijk stuurde en ‘gaste’ ik alleen. Daarna dacht ik dat alles wel makkelijk was. Met veel lol gelest, gezorgd dat ik altijd goed uitgeslapen was, en met veel lol zelfverzekerd afgereden. De keuze om mijn zoon rijles cadeau te geven bij Fly-Over was evident. De eigenaar zorgt dat je leerling bij precies de juiste instructeur wordt ingedeeld. Voorop staat dat de verkeersregels duidelijk, strict, en langzaam in praktijk worden opgebouwd. Daarmee word je zelfverzekerd. Daarmee voorkom je risicovolle situaties vanuit jezelf gezien. En inderdaad, er zijn veel zgn. ‘Cowboys’; rijscholen die wegpiraten afleveren. Te kort gelest, te kort geëxamineerd om een betrouwbare indruk te krijgen, te wijfelend rijgedrag, regels niet ingesleten want niet vaak genoeg herhaald dus na het examen gelijk weer losgelaten, zonder verkeersinzicht, bangig, niet zelf kunnen nadenken tijdens het rijden, gevaarlijk, verzekeringtechnisch problemen voor anderen veroorzakend. Enzovoorts. Bij Fly-Over krijg je advies op de persoon. Hartelijk, sociaal, kwalitatief hoogstaand. Na je examen zie je in het haagse verkeer aan de rijstijl wie er bij deze rijschool gelest moet hebben! Fenomenaal. Liesbeth vd Ent
Ik heb met veel plezier bij Wim Matla mijn rijlessen gevolgd. Wim was heel geduldig en gaf goed en met geduld goed uitleg. Hij is ook een empathisch persoon, en heel vriendelijk.
Heb goede rijlessen gehad en ontzettend veel geleerd. Mijn instructeur bleef me motiveren en ben daardoor in 1 keer geslaagd. Heel erg bedankt voor de goede lessen!
Mijn ervaring met Fly-over en Ronald zijn erg goed! Ze nemen de tijd voor je persoonlijk en geven kansen om bijvoorbeeld gratis theorie te komen leren of dingen te oefenen. Ik ben in 1 keer geslaagd mede dankzij hulp van Fly-over en Ronald.
Prima, soms verliep de communicatie wat stroef met de instructeur.
Prettige instructeurs, goeie communicatie.
Zeer goede rijschool met deskundige rijschool
Instructeur Rean wil ik hartelijk bedanken voor zijn inzet en deskundigheid. Maar ook zijn openheid en accuraatheid stelde ik erg op prijs! Mijn dochter is pas gelukkig geslaagd voor haar B-rijbewijs!
Dankzij de gezellige en leerzame uurtjes met Herman in 1x geslaagd! Fijne rijlessen gehad met duidelijke uitleg. Erg blij met hoe het gegaan is.
Mijn instructeur Ali, was zo een top gozer. Gezellige en leerzame lessen gevolgd. Altijd motiverend en geeft graag feedback op je minpunten. Zonder jouw inval als instructeur zat ik vast en zeker nog te wachten op mijn eerste instructeur. In 1 x geslaagd voor mijn praktijk. Heel erg bedankt! Ook Fly-Over is een fijn rijschool. Bedankt voor de service en oplossingsgerichtheid, nav mijn pech met mijn eerste instructeur.
Een hele fijne rijschool!! Theo bedankt voor al je hulp en goede adviezen. Fabian bedankt voor de goede en zeer leerzame theorielessen en het lachen. En Roman super bedankt voor de fantastische tijd, met jou in de auto is het echt een feest, een feest waar je ook nog heel veel leert!! Bedankt!! Ga jullie missen!
Alles keurig geregeld. Goed persoonlijk advies. Roman fantastische rij instructeur! Dus heel tevreden over fly over rijschool, kan iedereen aanbevelen. Bedankt voor geweldige service. S. Nieman
Dankzij Herman ben ik in 1x geslaagd! Ik voelde me altijd erg veilig en op mijn gemak in de auto, geen vraag was dom en alle handelingen werden telkens duidelijk toegelicht. Onwijs bedankt Herman !
De periode van de eerste rijles van tot het halen van mijn praktijkexamen was enorm leerzaam. Ik heb moeite gehad met de rijlessen, zeker in het begin en was daardoor vaak nerveus. Gelukkig had ik een instructeur die mij de juiste begeleiding gaf, geduldig was en altijd open stond om dingen nog een extra keer uit te leggen (of te oefenen). En mij stap voor stap op niveau heeft gebracht. Dit heb ik tijdens het autorijden nooit zo beseft, al kijk ik er nu op terug en waardeerde ik dit echt heel erg.
beste rij school van Den Haag een begrip
Ik keek altijd uit naar de rijlessen. In een relatief korte tijd heeft Roman mij goed leren rijden. Het was altijd leuk, de sfeer was fijn en ik had niks beters kunnen wensen. Alles werd via Roman en fly-over uitstekend geregeld. Ik heb genoten van alle lessen en mis ze soms ook. Hiervoor wil ik Roman heel erg bedanken!
Eerst mijn scooter gehaald bij Theo Mijn auto rijbewijs gehaald bij Nordin En alles in 1x Zeker een aanrader flyover bedankt!
super goede lessen , en in een goede zin streng voor eige veiligheid! super naar me zin gehad :)
Een goeie rijschool helpt je met alles legt alles goed uit het kan een strenge les zijn maar zo leer je het t snelst dan weet je wel gelijk wat je fout doet verder top!
Ik had mij geen betere rijopleiding kunnen wensen. Mijn theorie duurde wat langer maar mocht altijd langskomen voor de cursus van Theo. Cindy heeft mij altijd supergoed geholpen met nieuwe data vast te leggen. Maar mijn instructeur Wim was de allerbeste. Met alle geduld heeft hij mij naar het praktijkexamen geloodst. Ik zal de fijne gesprekken onderweg met hem wel missen. Dankzij Wim mijn praktijk gehaald in 2x! Kortom ik raad iedereen Flyover aan en met name Wim!!!
Super ervaring goede instructeur
Echt een aanrader.
Wat ben ik blij dat ik fly over heb gekozen! De service is top en ze doen echt wat ze beloven. Ik heb mijn rijbewijs AM gehaald met behulp van Theo. Ze stoppen alle energie en aandacht om ervoor te zorgen dat je je rijbewijs behaald. Super vriendelijk personeel
Fijne rijlessen waar je snel en veel leert. Het RIS-stappenplan boek helpt hier ook goed bij, je weet dan waar je elke les aan toe bent en hoe ver je bent in het traject.
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.