Begonnen met met mijn bromfiets rijbewijs op mijn 16e verjaardag! En binnen een half jaar na mijn 18e verjaardag Mijn B, BE, C en CE en alle theorieën gehaald. Daarna nog mijn motor Rijbewijs gehaald. Alles trouwens in 1x afgereden! Ik beveel ook al mijn vrienden en familie rijschool Flyover aan! Gr Frederico
Mijn ervaring met de lessen van Rean Meulendijks (via Fly-Over) is zeer positief. Ik heb het lessen een paar jaar uitgesteld, want ik kon mijzelf niet zo goed achter het stuur bedenken. Rean kon al snel een plan op maat voor mij maken, omdat hij door mijn faalangst heen kon prikken. Ik heb wat meer aandacht (en lessen) dan gemiddeld nodig gehad, maar dat heeft een goede uitwerking gehad: ik ben in één keer geslaagd. Ik vond het erg fijn dat hij de tijd goed nam om alles steeds met mij door te spreken en geduld had. Verder werd alles administratief ook heel fijn afgehandeld. Ik ben zeer tevreden!
Ik heb ongeveer een jaar les gehad van Mohammed. Ik vond het erg fijn om hem als rij-instructeur te hebben, omdat hij erg veel geduld had en altijd vriendelijk bleef. De communicatie was goed en alles was erg duidelijk
Wilde snel mijn e-achter-b halen. Planning bleek best flexibel en hup in 1 dag klaar voor een keurige prijs. Was ook gewoon gezellig.
Ik heb geen problomen ervaren met fly-over behalve 1 incident met instructeur Ali Shafaq. Aan het einde van de zomer had ik namelijk 2 nieuwe banen in 1 week. Dit zorgde ervoor dat ik voor 2 weken geen les in kon plannen. Blijkbaar was dit voor Ali zo dramatisch dat hij het nodig vond om mijn lessen en rijexamen te cancellen had hij verteld in een vrij boos bericht op een zondagavond. Later pas kwam ik erachter dat hij niet het recht had om mijn rijexamen te cancellen tot mijn grote opluchting. Vervolgens raakte in gesprek met Theo betreffende het zoeken naar een nieuwe instructeur. Theo leek niet te begrijpen dat iemand boos word als je wakker word en je ziet dat je rijexamen gecancelled is. Zeker met de corona omstandigheden en de wachtijden die daardoor zijn ontstaan is dat nogal een vervelende manier van je dag beginnen. Kortom zou ik zeggen dat er gelet moet worden op rijinstructeurs dat ze niet in een emotionele bui met dit soort dingen gaan dreigen. Verder zijn de rijinstructeurs duidelijk deskundig en ze komen ook met hulpmiddelen om je goed te leren rijden. Ik zou alleen proberen iets vriendelijker te zijn richting klanten. Niet iedereen kan elke dag wat inplannen en daar moet rekening mee gehouden worden.
Mijn dochter had eerst bij een andere rij school les. Daar was zij 2x gezakt, zei werd daar erg onzeker van maar werd niks mee gedaan. Toen overgestapt naar Flyover en hoppa binnen 2 maanden haar rijbewijs gehaald, super blij met de fijne zorgen. Bedankt
In één woord TOP!!
Leerzaam Ervaring Behulpzaam
Ik heb een paar maanden les gehad van Rean Meulendijks. Ik heb de lessen als erg fijn en leerzaam ervaren. Rean is een rechtvaardige, streng waar nodig, maar zeker ook een hele leuke en grappige instructeur. De lessen waren van goede kwaliteit en goed gestructureerd. Ik zou iedereen zo een topper van een instructeur aanraden. Dikke 10!!
Ik heb 3 jaar rijles gehad van Wouter Dingemans. Zijn rijlessen waren van goede kwaliteit, anderhalf uur lang (inclusief het thuis brengen van de vorige en het halen van de volgende leerling) en leuk.
Yes!!! Mijn rijbewijs B gehaald, met dank aan mijn rijinstructeur, die goed les gaf tijdens het rijden. Fly-over prima rijschool is echt een aanrader, helpen je goed bij vragen.
Goede service, ris opleiding is een uitstekende opleiding. Goede rijleraar die erg geduldig was en coachend je een goed gevoel gaf. In een keer geslaagd, helemaal top. Bedankt Mohammed.
Instructeur zorgde ervoor dat ik echt klaar was voor het examen, heb deze ook in één keer gehaald.
Erg fijne instructeur, zeer vakbekwaam en leuk in omgang. De vrachtwagen waarin gelest word is een fijne DAF. Niks anders dan lof voor flyover!
Het was geweldig om mijn scooter opleiding te doen bij Fly-Over. Je krijgt vanaf het begin top advies en goede hulp.
Ontspannen en leerzaam
Zeer duidelijke instructies en alles staat in het teken van veiligheid. Echt een aanbeveling als rijschool
Veel moeite gedaan om examen eerder te laten plaatsvinden. Wordt duidelijk naar de kinderen gecommuniceerd
Na een aantal keer gezakt te zijn wou ik graag automaat gaan afrijden om toch mijn rijbewijs te halen en had ik contact opgenomen met Fly over. Na een fijn gesprek had ik toch besloten om een proefles koppel te rijden bij Roman een instructeur van Fly Over. Roman bracht me een erg fijn en zelfverzekerd gevoel en daarnaast zette hij met mij de laatste puntjes op de I om mijn rijbewijs te halen. Onlangs heb ik voor het eerst afgereden met rijschool Fly Over en heb ik een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij deze rijschool en blij geweest met deze overstap.
Alles is naar wens gegaan met rijden. Ik ben te tevreden en heb een ervaren rij instructeur gehad.
Ik heb hier goede lessen gehad en alles wat stap voor stap uitgelegd en had een hele goed en fijne instructeur
Iedere les was weer anders. Ik was hierdoor enorm goed voorbereid op mijn praktijk examen. Daarnaast leer je op jouw eigen tempo. Hierdoor zijn de lessen ook niet overweldigend in (nieuwe) lesstof. Rijinstructeur (Wouter) was ook altijd gezellig. Hij kan goed uitleggen hoe alles werkt en weet dit ook in de praktijk te laten zien op een manier die jij zelf snapt. Hij hield je ook altijd wel up-to-date over wat je in de lessen ging doen en over wat je buiten de lessen moest doen (lesstof lezen, theorie aanvragen etc.). Over het algemeen een uitstekende beleving.
Mijn oudere broer en zus hadden ook al bij deze rijschool gereden en ook in 1x geslaagd. Ze waren erg tevreden en daarom wilde ik hier ook rijlessen volgen. Ik ben heel goed begeleid richting mijn examen en heb het idee dat ik nu veilig deel kan nemen in het verkeer!
Fly- over is een goede, ervaren rijschool. Mijn rij-instructeur Wim heeft heel veel geduld met mij gehad waar ik heel blij en dankbaar voor ben , en dankzij hem en de rijschool heb ik eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen! Dankj jullie wel !! Toppers
Goede ervaring en goede begeleiding, door Corona duurde het allemaal langer maar er was continu inspanning vanuit fly over om alles zo goed mogelijk te laten verlopen
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.