Maar een woord top!

Na een aantal keer gezakt te zijn wou ik graag automaat gaan afrijden om toch mijn rijbewijs te halen en had ik contact opgenomen met Fly over. Na een fijn gesprek had ik toch besloten om een proefles koppel te rijden bij Roman een instructeur van Fly Over. Roman bracht me een erg fijn en zelfverzekerd gevoel en daarnaast zette hij met mij de laatste puntjes op de I om mijn rijbewijs te halen. Onlangs heb ik voor het eerst afgereden met rijschool Fly Over en heb ik een keer mijn rijbewijs gehaald. Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij deze rijschool en blij geweest met deze overstap.

Zeker een aanrader

Alles is naar wens gegaan met rijden. Ik ben te tevreden en heb een ervaren rij instructeur gehad.

Goede leerzame lessen

Ik heb hier goede lessen gehad en alles wat stap voor stap uitgelegd en had een hele goed en fijne instructeur

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Geweldig veel geleerd.

Iedere les was weer anders. Ik was hierdoor enorm goed voorbereid op mijn praktijk examen. Daarnaast leer je op jouw eigen tempo. Hierdoor zijn de lessen ook niet overweldigend in (nieuwe) lesstof. Rijinstructeur (Wouter) was ook altijd gezellig. Hij kan goed uitleggen hoe alles werkt en weet dit ook in de praktijk te laten zien op een manier die jij zelf snapt. Hij hield je ook altijd wel up-to-date over wat je in de lessen ging doen en over wat je buiten de lessen moest doen (lesstof lezen, theorie aanvragen etc.). Over het algemeen een uitstekende beleving.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super rijschool! Ik ben fantastisch begeleid richting mijn examen en in 1x geslaagd.

Mijn oudere broer en zus hadden ook al bij deze rijschool gereden en ook in 1x geslaagd. Ze waren erg tevreden en daarom wilde ik hier ook rijlessen volgen. Ik ben heel goed begeleid richting mijn examen en heb het idee dat ik nu veilig deel kan nemen in het verkeer!

Fantastisch

Fly- over is een goede, ervaren rijschool. Mijn rij-instructeur Wim heeft heel veel geduld met mij gehad waar ik heel blij en dankbaar voor ben , en dankzij hem en de rijschool heb ik eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen! Dankj jullie wel !! Toppers

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede ervaring en goede begeleiding, door Corona duurde het allemaal langer maar er was continu inspanning vanuit fly over om alles zo goed mogelijk te laten verlopen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben heel erg tevreden over Fly-Over, er wordt individueel heel veel tijd aan elke leerling bestee

Fly-Over houdt heel veel rekening met dingen waar je extra moeite mee hebt. Je kan altijd aangeven waar je meer tijd aan zou willen besteden en daar wordt dan naar geluisterd. Ook werkt Fly-Over met een hele overzichtelijke en fijne kaart waar alles bijgehouden wordt. Je weet dus elke les precies waar je bent gebleven en waar je nog moeite mee hebt. Kortom is Fly-Over een top rijschool met heel veel structuur en een hele goede opbouw van lessen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben goed geholpen met me theorie en met praktijk examen het was perfect en Theo mijn rij instructeur was een hele goeie hij heeft me perfect geholpen met mijn praktijk examen en cindy heeft me goed geholpen met zo vroeg mogelijk plaatsen regelen top rijschool.

Very good driving school

I have used Flyover for about 10 years now and will not change. They have the best way of teaching and good prices. I can highly recommend them!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rijschool met kennis en ervaring!

Optimale begeleiding en ondersteuning bij het behalen van mijn rijbewijs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede lessen en goede voorbereiding voor het eindpraktijk examen

De lessen waren leuk en leerzaam voor een goede prijs. Alles werd goed uitgelegd en er werden dingen uitgelegd over het examen.

Fantastisch!

Fijne ervaring.

• Deskundigheid/Vakmanschap

over het algemeen fijne lessen en een goede ervaring

De lessen waren altijd fijn en georganiseert. Je kan altijd terecht met vragen of onduidelijkheden. De lessen worden altijd serieus genomen en de feedback die je krijgt is ook altijd goed en duidelijk.

Geweldig behulpzame mensen!

Wij zijn enorm goed geholpen en zouden iedereen deze rijschool aanbevelen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professionele rij.instructeur die zelfvertrouwen geeft

Gewoon perfect

• Deskundigheid/Vakmanschap

De rijlessen waren altijd relaxed, geen gestress en werd goed uitgelegd en soms wat voorgedaan als de situatie hierom vroeg. Mijn ervaring is dan ook erg positief!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goede samenwerking

Top rijschool!

Na 3 keer te zijn gezakt voor mijn praktijkexamen, besloten om over te stappen van rijschool. Zo ben ik bij Fly Over terecht gekomen en heb ik nog veel mogen leren van Rean, een geweldige rijinstructeur! Hij wist mij te motiveren en dat ik mijn praktijkexamen met plezier kon afnemen en ja hoor in 1x geslaagd. Dit is een rijschool die ik iedereen zou aanraden! Nogmaals bedankt voor de leuke ritjes en bedankt dat jullie mij in zo’n korte tijd les hebben willen geven!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb op een fijne manier mijn rijbewijs kunnen halen.

Ik ben in november begonnen met mijn rijlessen. Ik heb nu in augustus mijn rijbewijs pas kunnen halen door corona, maar ik heb alle lessen wel iets bijgeleerd. Het is vaak gezellig in de auto, maar ook vaak niet. Soms moet je je goed concentreren en laat de instructeur het je ook goed weten als je iets niet goed doet, maar hier leer je wel het meest van. Over het algemeen is Fly-Over dus een goede rijschool, maar ligt het dus vooral aan je rij-instructeur.

Top rijschool!

Degelijk en grondige lessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb Fly-Over als heel positief ervaren.

Na heel veel lessen te hebben gehad en veel gezakte examens was ik bij Said terechtgekomen waar ik heel goed les van hebt gehad. Veel meer geleerd dan bij mijn vroegere rijschool Aalbregt. Said adviseerde automaat te gaan rijden nadat ik weer gezakt was. Ik kwam bij Piet terecht en heb ongeveer 5 lessen gehad en toen examen gedaan en geslaagd. Piet was ook een goede instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij fly-over leer je heel snel en makkelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top ervaring echt een aanrader

Alles goed geregeld komen hun afspraken na. Fijne mensen

Super bedrijf

Mijn dochter heeft haar scooter theorie en rijexamen allebei in 1 keer gehaald. Goede begeleiding en bruikbare tips. kortom: Super bedrijf!!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.