Je wordt er echt goed geholpen ze helpen met dingen die moeilijk zijn je leert echt het verkeer kennen en het veilig rijden in het verkeer. Zonder deze rijschool had ik het niet gered zeker een rijschool om naar toe te gaan
Zeer goed alles geregeld zoals van te voren was afgesproken. Ik was ook zeer tevreden over mijn rijinstructeur, altijd optijd altijd een schone auto en een zeer goede leer meester.
De rij instructeur was heel relaxed en deed z’n best om je zo goed en snel mogelijk op weg te helpen. In 1 keer geslaagd zonder extra lessen bij te hoeven kopen!!
Mijn naam is esmee en ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij rijschool fly-over. Ik had als rij instructeur Rean. Wat een topper zeg! Hij zegt waar het op staat en leert je geweldig rijden. Heel blij dat ik het van jou heb mogen leren rean en nog veel geluk in de toekomst!❤️ Groetjes, esmee
Mijn instructeur Wouter Dingemans heeft me ontzettend goed geholpen. Hij heeft alle tijd genomen die ik nodig had om het rijden onder de knie te krijgen en werd daarbij nooit ongeduldig. Ik heb daarvoor een instructeur gehad die wat minder bij mij paste, maar bij Wouter voelde ik me erg op m'n gemak. Er was altijd uitgebreid de tijd en ruimte om vragen te stellen en situaties door te spreken. Voor mij was dat een prettige manier van werken, en Wouter was heel flexibel met het aanpassen van zijn lesmethoden aan mijn behoeftes wat dat betreft. Ik voel me nu ik m'n rijbewijs heb gehaald vertrouwd op om de weg te gaan!
Mijn naam is Chris en ik ben in 1 keer geslaagd voor het rijbewijs B met dank aan Badr. Goeie lessen, merk dat hij echt anders lesgeeft aan elke leerling. Les op maat. Ik vond vooral de rust en kalmte die hij overbrengt erg fijn. Heel erg bedankt fly-over en Badr!
Goede rijschool met geweldige rij-instructeurs! Binnen iets meer dan 4 maanden mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ontzettend bedankt Rean, de beste rij-instructeur! zonder jou was het nooit gelukt. Ik zal altijd met een fijn gevoel terugkijken naar fly-over en ik raad het zeker aan.
Een hele prettige ervaring. De instructeur was geduldig, knoopte goede gesprekken aan en had persoonlijke interesse in de leerling. Ondanks mijn vele herhalende fouten en herexamens bleef de instructeur begripvol en legde verkeerssituaties begrijpelijk en geduldig uit.
De lessen waren goed gestructureerd. Aan het begin nam je door wat je deze les zou doen en aan het einde werd er altijd geëvalueerd. Dit maakte de lessen overzichtelijk. Als ik vragen had of als ik een bepaald onderdeel nog een keer wilde behandelen werd er altijd geluisterd. Kortom, de lessen waren erg goed naar mijn ervaring.
Zonder mijn rij instructeur, Rean, zijn goede aanpak en enthousiasme, was ik nooit zo snel geslaagd. Zeg het voort..... Bedankt Rean!
veel geleerd, was elke week tijd, flexibel
We hebben goed les gekregen van Theo de rij instructeur.eentje die je ook ECHT iets leerd en hij weet waar hij het over heeft,en probeert het beste uit je te halen!zodat je meer kans hebt om te slagen! Dit is the place to be om je rijbewijs te halen!! TOP TOP TOP!!!
Zie boven
ik ben wesley de bruijn ik heb vandaag afgereden en ben in 1x geslaagd en ik was een moeilijk leerling en badr heb mij hier door heen getrokken zonder hem was ik hier niet ik heb t super leuk gehad ik wou altijd naar hem luisteren ik denk dat een andere instructeur mij niet in 1x had laten slagen theo bedankt dat je mij heb gekoppeld met badr en badr jij bedankt voor alles
goeie rijlessen en lief personeel
Ik heb mijn gehele opleiding gereden bij Rean. Hij neemt genoeg tijd om alles duidelijk uit te leggen en het je te laten toepassen. Zijn demo’s zijn heel erg duidelijk en hebben mij ook heel erg geholpen. Verder was het ook elke keer weer gezellig in de auto, veel lachen en grapjes maar ook tijd om serieus te zijn en goed te leren autorijden. Al met al heb ik het heel erg naar mijn zin gehad bij Rean en heeft hij mij goed het autorijden geleerd, echt een top rij-instructeur dus!
Veel gezellige en leerzame lessen gehad van Badr. Hij heeft veel geduld en probeert je handelingen altijd goed te begrijpen. Hij heeft veel ervaring met theoretisch ingestelde leerlingen. De aandachtspunten die hij elke les aangaf kwamen ook terug als verbeterpunten tijdens de tussentijdse toets. Toen na de tussentijdse toets het kwartje is gevallen heb ik hierdoor in 1 keer het examen gehaald.
Ik heb een jaar gereden bij Fly Over , heb mijn eerste rijles ooit als verjaardag cadeau gehad als verrassing. Ik werd geweldig opgevangen, en theo en mijn rij instructeur appie die heeft goed mee gewerkt toen mijn vriend dit regelde. Ik heb een geweldige leerzame tijd gehad. Serieuze lessen gehad, maar ook onwijze lol tijdens de lessen. Als er iets was , helemaal nu in de Corona tijd, even bellen naar kantoor en je kreeg even wat extra hulp en uitleg. Super bedankt iedereen! Ook voor alle behulpzaamheid!
Al ruim 10 jaar wil ik mijn rijbewijs halen. Na wat perikelen om het theoriebewijs te halen voor de auto en wat ellende met andere rijscholentoch opnieuw begonnen. Wouter van Fly Over heeft mij van het begin af aan genoeg zelfvertrouwen gegeven, bijgestuurd waar nodig en me ontzettend veel geleerd. Geen doe nou maar, maar een complete uitleg waardoor je het antwoord ook in andere situaties dan dat ene moment kunt toepassen. Ik ben enorm tevreden en ontzettend blij! In 1x geslaagd, wie had dat gedacht!
Alles goed geregeld !!!
Ik vond het een leuke ervaring om zo te leren rijden in een auto. Er wordt goed gelet op je minpunten zodat je die zo snel mogenlijk kan verbeteren. Verder is het een erg aangename rijschool.
Tijdens de lessen van Wouter heb ik duidelijke en gezellige lessen gehad. De sfeer in de auto was geconcentreed, maar ook zeker gezellig. Wouter heeft veel kennis van het autorijden. Daarnaast probeert hij ervoor te zorgen dat iedereen in de week minimaal een keer kan rijden. Ik zou zeker Flyover en Rij instructeur Wouter aanraden.
Hoi ik ben Nikki en ik ben vandaag geslaagd. Dit was mijn 2de examen. Badr heeft mij al die tijd lesgegeven. Ik merkte al snel dat Badr niet gewoon maar een beetje aanstuurt maar hij heeft zich het afgelopen jaar echt aangepast om mij zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Ik heb gemerkt dat Badr weet wanneer hij mij moet aansturen en wanneer niet. Dit heeft er echt voor gezorgd dat ik ook zonder de continue tips en aanwijzingen heb leren rijden, vooral na mijn eerste examen. Elke les hebben wij altijd goed gereflecteerd waardoor ik ook altijd wist wat er speelde en wat er goed of slecht ging. Ik heb het hele proces goed ervaren en had het niet anders gewild.
Ik heb een hele goeie ervaring overgehouden aan de rijschool fly-over!
De eerste rijinstructeur was meer bezig met de mensen op de achterbank, waar ik me dood aan ergerde. Ook had ik het idee dat hij te weinig ervaring had en te weinig bezig was met het les geven. Mijn tweede rijinstructeur, Wim, was een heel stuk beter. Ik had gelijk het idee dat hij veel professioneler was dan de eerste wat mij direct een goed gevoel af. Hij was ook gewoon bezig met het geven van de les in tegenstelling tot mijn oude instructeur. Overal een fijne ervaring en zou ik fly-over zeker adviseren.
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.