Goede leraar, let op alle details

Ik ben overgestapt vanuit een andere rijschool. De lessen bij Fly Over waren meteen van een beter niveau. Ik kreeg veel aanwijzigingen over het kijken. Ook hebben we alle oefeningen steeds heel goed doorgenomen. Ben erg tevreden over Fly Over.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Opgeleid voor mijn motorrijbewijs door Rien, super instructeur

Top rijschool! Eerst mijn scooter rijbewijs bij Theo, autorijbewijs bij Nordin en het motorrijbewijs bij Rien. Alles in één keer behaald! Zeker een aanrader!

Top lessen gehad

Ik ben goed opgeleid door 2 verschillende rij instructeurs

Top!

Top rijschool. 4 jaar geleden mijn autorijbewijs bij Fly - Over gehaald en afgelopen maand mijn motorrijbewijs. Vriendelijke en goede instructeurs die je goed begeleiden in de lessen en je goed voorbereiden voor de examens.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top rijschool! Erg professioneel!

Ik ben Dave 25 jaar uit Zoetermeer, ik kom vanaf een andere rijschool, en eigenlijk pas echt leren rijden bij Fly Over, bij instructeur Badr. Badr legt duidelijk en professioneel uit, zeker omdat ik een eigen rijstijl had ontwikkeld, die niet goed was, dus met zijn geduld heb ik dit toch weten om te gooien en een juiste manier van rijden aangeleerd. Bedankt Badr & Fly Over!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede les en sterke communicatie

Het positieve van mijn instructeur (Wouter Dingemans) vond ik vooral dat hij als een leraar les geeft. Stap voor stap met veel geduld wordt alles geleerd, waardoor ik alles ook in 1x heb kunnen halen. En het was natuurlijk altijd gezellig in de auto. Daarbij was de communicatie met hem, maar ook met de rijschool zelf, altijd makkelijk en snel. Een positieve ervaring dus.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne manier van les geven

Fijne manier van les geven gehad! Mijn instructeur was Sonn!

Top rijschool

Mijn ervaring bij Rijschool flyover is dat ik een super fijne instructeur hebt gehad zijn naam is Piet waardoor ik mijn rijbewijs in 1x bij hem hebt gehaald. Bedankt

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een positieve en leerzame ervaring.

Ik heb heel veel geleerd van de rijschool, Ik vond het ook een hele gezellige sfeer.

Fijne rijschool, perfecte service

Heb snel en gemakkelijk mijn scooter rijbewijs kunne behalen bij Fly Over. Zo doende ben ik ook gaan kijken voor mijn auto rijbewijs. Door COVID-19 waren er echter lange wachtrijen. Zelfs met de wachtrijen heb ik mijn autorijbewijs binnen 3.5 maanden kunnen behalen. Thanks Theo en Willem!

geweldig!

Na opgelicht te zijn bij Van Buuren in Pijnacker ging ik op zoek naar een rijschool met de beste beoordelingen en kwam uit bij Fly-Over. Wat een verschil! Daar krijg je ECHT zelfvertrouwen door de manier van lesgeven, streng maar rechtvaardig en met succes :) Ook de communicatie met de planning en administratie loopt zeer gesmeerd, kon snel terecht en kreeg meteen terugkoppeling.

heel goed

een goede ervaring, goed en netjes geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Het was super leuk om de lessen te nemen.

Leuke rijinstructeur die je alles goed en duidelijk uitleg.

Top plek

Ik ben erg tevreden met de rijschool en rij instructeur.

Leerzaam

Streng, maar je leert het daardoor wel.

Hele goed ervaring !

Alles was goed voorbereid, de rijlessen waren top !

Streng maar effectief

Een geslaagde operatie!

Top rijschool

Deze rijschool neemt zn vak serieus zo ook het verkeer. Er wordt hard gewerkt om een ieder de aandacht en begeleiding te geven.

Top rijinstructeur.

Armand is een goede rij instructeur die echt kijkt naar wie jij bent. We hadden leuke, goede gesprekken gehad waardoor de rijlessen altijd gezellig waren. Hij gaf mij vertrouwen waardoor ik steeds meer in mijn kunnen geloofde. Dank je wel Armand!

Prettig

Snelle service. Vriendelijke. Goede kwaliteit.

Top rijschool voor rijbewijs C en CE

Naast mijn C nu ook mijn CE rijbewijs gehaald bij Fly-over! Top rijschool en Ronnie een top instructeur!

Fantastische rijschool, super tevreden

Theo is een geweldig goede rij-instructeur met enthousiasme voor zijn vak. Op een beetje strenge, maar leuke manier weet hij zijn pupillen voor te bereiden op het examen. Nog super bedankt, Theo, dat je onze zoon, na een vervelende ervaring bij een andere rijschool, hebt geleerd om op zijn scooter veilig aan het verkeer deel te nemen.

Was helemaal top

Alles werd duidelijk uitgelegd. Je leert heel veel in korte tijd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top rijschool fly over ik heb er tot nu toe alles gehaald

Dikke pluim voor nordin toppertje alles heel duidelijk uitgelegen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik vond het een hele fijne rijleraar.

Mijn ervaring bij Fly-over is heel fijn. Elke les werd en goed en duidelijk uitgelegd wat ik precies moest doen en wat ik kon verbeteren. Als er iets verkeerd ging dan bleef mijn rijleraar altijd rustig en dan kon ik het zelf oplossen, dat vond ik heel fijn.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.