Mijn naam is Kayleigh Smit en ik heb mijn rijbewijs gehaald door met de rijlessen van Fly Over met Badr. Ik ben begonnen bij rijschool Aalbregt. En na het failissement ben ik door vrienden bij Fly over terecht gekomen. Ik ervaar mijn tijd bij fly over erg positief. Tijdens de lessen kon ik altijd vragen voor extra uitleg en werd ik door Badr geduldig geholpen.
Snel plek en goeie service. Goed streng waardoor je rijexamen mee valt. Voelt goed en vertrouwt aan!
Goede service, prettige omgeving, doelgericht. Groot verschil tussen de aanpak van de rij-instructeurs.
Een rijschool waar je op kan vertrouwen dat ze goed les geven. Alleen een beetje te lang gewacht voor mijn eindexamen maar voor de rest perfect (lag ook aan de lange wachtrijen).
Nordin was een hele fijne en bekwame rijinstructeur! We waren zeer tevreden over hem. Mvg Vera
Was altijd gezellig met Appie, zeer relaxt geleerd om het roze pasje te bemachtigen
Fijne lessen
Ik heb les gehad van Steve en ben hier heel tevreden over. Ik ben in 1 keer geslaagd! De lessen waren heel leerzaam, maar ook ontzettend gezellig. Steve heeft veel geduld en vertrouwen in zijn leerlingen. Bedankt voor de leuke tijd!
Ik ben Björn en vandaag dankzij mijn instructeur Badr in 1x geslaagd voor rijbewijs B. Via mijn zus ben ik bij Badr gekomen en ook zij was in 1x geslaagd. Ik raad de lessen hier zeker aan om de kwaliteit en professionaliteit van de school en de instructeur.
Ik heb een fijne tijd gehad als leerling bij André van de rijschool FlyOver. Het is een tijd geweest met veel uitdagingen, spanning maar ook zeker plezier! André houdt van aanpakken en weet je op een plezierige manier te begeleiden tijdens deze uitdagende periode:)! Ik ben zeer zeker tevreden over het hele proces en daarnaast in 1 keer geslaagd:)) André bedankt voor de fijne tijd en de ervaringen, heel veel succes toegewenst in de toekomst:)
Waren leuke rijlessen met mijn instructeur en hij is een goeie leraar. Hij heeft me goed geholpen en gezorgd dat ik binnen 1x geslaagd ben. Ik raad mensen aan om Wouter als instructeur te nemen als je zin heb in een leuke les en snel wilt slagen.
Ik ben geslaagd in 2 keer, met rijleraar Rean. Hij is erg goed in uitleggen, en erg gezellig. Soms kan hij wat strenger zijn, maar daarmee leer je wel goed de punten door te nemen. Als het aan hem lag, was ik al in 1 keer geslaagd ;) zeker aan te raden!
Ik ben Fleur van der Peet. Ik heb een erg leuke tijd gehad bij Fly over met Badr als instructeur. Elke les was leerzaam en had het naar mijn zin!
Super fijne en gezellige rij lessen, waarbij je veel leert en alles goed uit wordt gelegd. damian geeft goede uitleg en stelt je erg op je gemak!
Er werd bij rijschool Fly-Over een rijbewijs B opleiding gevolgd die ervaren werd als efficiënt en doeltreffend, en als kers op de taart was de rij-instructeur een echt vakman. De opleiding (RIS) is opgedeeld in verschillende modules waarvan elk een belangrijk deel van het autorijden wordt behandeld. Deze manier van leren viel goed in de smaak, als resultaat werd het rijbewijs in de eerste poging behaald. De lessentijden werden netjes nageleefd.
Bij mij vorige instructeur ging moeizaam met alles maar toen kreeg ik Martijn en in 1x geslaagd. Daarmee bedoel ik hij leert je alles rustig, strenge leraar maar hij weet precies wat hij doet. Je kan altijd met hem een lach, grap uithalen. MARTIJN DE LEGEND...
Ik ben Daisy Karremans, ik ben vandaag In één keer geslaagd! Badr heeft mij goede lessen gegeven en ik ben erg tevreden. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden!
Mijn rijinstructeur (Damian van Dalen) heeft mij fantastisch les gegeven. Vanaf begin tot eind heeft hij me geholpen, ook met mijn theorie. Ik voelde mij nooit onveilig en hij bleef altijd rustig tijdens drukke en onoverzichtelijke verkeerssituaties. Het lesvoertuig is ook heel fijn om in te rijden. Echt een aanrader en een fantastische instructeur!
Leerzaam en gezellig instructies
Hele fijne rijschool. Goed contact, Tim Vergeer is een super fijne instructeur!
Ik ben gegaan voor mijn rijbewijs C en ondanks de lange wachttijden bij het CBR kon ik dankzij Fly-Over snel examen doen. Lestijden hierop aangepast en binnen 4 weken mijn rijbewijs gehaald! Nu op voor E achter C bij Fly-Over! Top!!
Kreeg goeie begeleiding en uitleg. Werd les gegeven in een ontspannende sfeer.
Ik heb een prettige tijd ervaren tijdens de lessen. De vaardigheden worden stap voor stap opgebouwd, waardoor je niet het gevoel hebt overspoeld te worden door nieuwe dingen. Voor mij is het rustigere tempo van aanleren erg fijn geweest. Dit heeft me geholpen in mijn zelfvertrouwen met als resultaat dat ik het examen in een keer heb gehaald.
Een erg fijne instructeur met geduld en die mij goed op de hoogte hield van hoe alles in zijn werk gaat of was gegaan, bijv. over de coronamaatregelen.
Uitstekend julie hebben altijd voor me klaar gestaan en ik zou ook nooit anders vereachten uitstekende instructeurs heb het altijd naar me zin gehad
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.