Fantastisch

Ik heb Rean als instructeur gehad en wat is dat een topper! Hij zorgt dat alles duidelijk is en dat je de vertrouwen opbouwt die je nodig hebt om te slagen. Hij is eerlijk en direct en zal ook aangeven wanneer je echt aan een bepaald punt moet werken. Ik heb een spoed-opleiding gehad en ben in 2 maanden geslaagd! Het fijne aan Fly-over is dat ze RIS gebruiken, wat er voor zorgt dat je alles stap voor stap goed beheerst en dat niet teveel op je afkomt. Ik ben dankzij dit in 1 keer ben geslaagd! Ik raad Fly-over zeker aan en Rean al helemaal!

Kwaliteit voor je geld

Goede rijlessen geen oplichterij

Aanrader! Super instructeur!

Na de proefrijles bij André in september 2019 kon ik niet wachten om te leren autorijden. André is heel deskundig, geduldig en de lessen waren daarnaast ook altijd erg gezellig. Hij zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt en enthousiasmeert. Geeft duidelijke feedback, aandachtspunten en tips. Ik heb veel geleerd en kon altijd met mijn vragen terecht. Ik ben super blij dat ik in 1 keer geslaagd ben maar ik zal de rijlessen toch wel gaan missen. Dank je wel André!

Beter dan geweldig

Ik ben van iemand zonder rijbewijs beland in een wereld met mensen met een rijbewijs. Ik heb genoten van de tijd in de auto. Heb veel geleerd en veel gelachen met mijn rij-instructeur. Ik had het rijden al snel onder de knie en het examen kon gepland worden. Werd hierbij goed ondersteunt en ik was geslaagd. Goeie ervaring.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuke tijd gehad, en gewerkt aan mijn zelfvertrouwen

Toen ik bij fly over begon was ik nogal onzeker over hoe het allemaal moest. Rean heeft mij altijd op mijn gemak weten te stellen. En ben bij hem ook in 1x geslaagd! Zeker aan te raden.

Prettige rijschool

Komt alle afspraken na en zijn op zijn tijd streng maar blijft wel in je geheugen gegrift.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Consistent, zeer flexibel en op maat.

Mijn rijinstructeur was Badr, een lange en stoer-uitziende man. Stroef wanneer het nodig is maar ook gezellig om mee te rijden. Hij is zeer aanwezig voor al zijn studenten, altijd tijdig antwoorden en alles doen om op je gemak te laten voelen. Het kan lijken alsof ie soms zichzelf tegenstaat. Soms moet je wel accelereren in een bocht, soms niet. Maar dat is vooral omdat je je aan de situatie moet aanpassen. Dat heb ik goed van hem geleerd, dat en mijn kaas niet laten afpakken. Aangeraden!

Uitmuntend goed

Een leuke tijd gehad bij fly-over veel geleerd.

Goeie rijschool

Beetje hectisch maar dat komt voornamelijk door De rot tijd van covid19 en ziekte maar de mensen daar gaan echt door het vuur voor hun leerlingen En zijn zeer gedreven bedankt allemaal en vooral tot snel voor het volgende rijbewijs

GEWELDIG

Mijn zoon heeft zijn scooter rijbewijs in één keer gehaald bij Fly Over. Hij vond Theo een hele toffe vent, ze hebben hele goede instructies gehad en gezellig een patatje gegeten. Stimulerend voor jongeren is zijn aanpak! R.Toorenburg

Goed school

Nice people..

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede en fijne rijschool met fijne begeleiding

Fijne rijschool en rij instructeur, goede begeleiding en veilige omgeving en vriendelijke mensen die je helpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rijlessen gehad bij Rean. Helaas de eerste keer gezakt, goed gekeken wat er fout ging en vervolgens goed geoefend op mijn zwakke punten. Door duidelijke uitleg en goede tips, de tweede keer wel geslaagd. Over het algemeen een relaxed sfeer in de auto, soms wat streng tijdens de lessen, maar dat is een goede voorbereiding op het échte examen. Met niet al te veel lessen goed leren omgaan met het voertuig en veilig in het verkeer kunnen deelnemen. Al met al een top ervaring gehad :).

In 1 keer geslaagd dankzij Martijn, erg goede begeleiding

Na overgestapt te zijn van rijschool kon ik al heel snel bij Fly-Over terecht. De basis had ik al redelijk, en heb hier vooral aan mijn aandachtspunten gewerkt en dingen verbeterd. Goede tips en feedback gekregen, wat vaak positief maar ook duidelijk gebracht werd. Verder een gezellige en relaxte instructeur die erg goed begeleidt. Ondanks Corona, en dus wat vertraging, toch in 1 keer mogen slagen. Bedankt Martijn!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top ervaring, Beste Rijschool in omstreken!

Alles heel goed uitgelegd gekregen elke keer en had een top instructeur! Ging elke keer met plezier naar rijles!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Op-maat rijlessen met een enorm fijne samenwerking.

Door de lessen heen, op een fijne, gezellige maar ook informatieve manier samengewerkt om het rijbewijs te halen. Aan service geen gebrek en had me geen betere school kunnen wensen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij Martijn les gehad en in 1 keer geslaagd!

Bij Martijn les gehad en in 1 keer geslaagd!

Professionele rijschool

Mijn dochter heeft bij jullie rijles gehad. Altijd alles duidelijk uitgelegd, goede service. En top rij instructrice!!

Gewoon meer dan 5 ⭐️ waard

Mijn dochter is erg onzeker, maar toch in 1 x geslaagd dankzij de rij instructrice van fly-over. De de hele familie en schoonfamilie allemaal in 1 x geslaagd. Wat moet ik meer zeggen. Top Top Top. Gr. Moeder van Rachel

• Deskundigheid/Vakmanschap

Helemaal vriendelijke, aardige mensen. Met hart voor de zaak. En een hele hoge slagingspercentage kans.

GEWELDIG!!!

Eerst vond ik het best spannend, ik had nooit eerder op een scooter gereden. Theo was eerlijk en soms een beetje streng maar op een leerzame manier. Het verkeer is dan ook geen spelletje en opletten blijft belangrijk. En fijn om ook te merken dat de instructeur in je gelooft dat je het kan en eerlijk is op wat beter kan. Mijn theorie had ik in 1x mijn brommer theorie na de 2e keer. Mijn broers hebben ook al hun rijbewijzen bij Fly-Over gehaald en nu ben ik ook eindelijk in bezit van een rijbewijs.

Goede rijschool

Geen klachten, in 1 keer rijbewijs gehaald

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb zelfstandig en zelfverzekerd leren rijden.

Ik had bij mijn eerste instructeur een goeie basis voor het autorijden gekregen, maar ik mistte het stuk zelfstandig en zelfverzekerd rijden. Bij Armand heb ik geleerd om veel meer zelfstandig inzicht te hebben en kon daarnaast ook met veel relaxtere houding in de auto zitten. Hij past zijn lessen goed aan voor zijn leerling.

Goed!

Mijn ervaring met lessen bij fly-over is goed! Ik heb onwijs veel geleerd en er is veel persoonlijke aandacht. D.m.v. een leskaart en het ris-boek haal je echt alles uit je rij-opleiding en herhaal je de punten waarop jij extra verbetering nodig hebt! Mijn instructeur was Rean en de lessen waren altijd erg leerzaam, leuk, gezellig en waar het soms even moest ook wel eens streng. Ik heb het in 1 keer gehaald en had dat zonder Rean zeker niet gekund, nogmaals onwijs bedankt! :)

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.