Een fijne ervaring en goede lessen.
Wij hebben een ontzettend goede ervaring! In 1x geslaagd. Maar wat wij het allerbelangrijkste vonden, is de persoonlijke en positieve aandacht! Bedankt!
Er wordt door de medewerkers van Fly over enorme betrokkenheid getoond en maatwerk geleverd !
Theorieboeken super snel gekregen, theorielessen waren heel waardevol, dus zeker volgen! Helaas was afrijden met sluiting CBR niet zoals gepland mogelijk maar we werden goed op de hoogte gehouden en zodra het CBR weer open was kon mijn zoon met nog wat extra rijlessen voor het bromfietsrijbewijs afrijden. Theorie en praktijk in één keer geslaagd! Dus allemaal goed geregeld en 100 % tevreden! Bedankt!
Ik heb echt veilig leren rijden, het ging niet om hoe snel je kon afrijden maar hoe goed je dit kan doen en dat je het in 1 keer kan halen! Erg gezellige en leerzame lessen gehad! Ik ben nu zelfverzekerd op de weg en dat vind ik belangrijker als een rijschool die er niet veel moeite voor doet!
Deze man heeft mij op een fijne wijze aan me rijbewijs geholpen door kalm alles uit te leggen en mij een goed gevoel te geven, ik kreeg vertrouwen in mezelf en kon heerlijk mezelf zijn bij hem! Thanks voor alles !
Mijn zoon van 17 was bij een andere rijschool begonnen. Het zogenaamde 1-dag traject. Na de eerste keer zakken had ik nog zoiets van dat hij pech had gehad. Na de tweede en DERDE keer kon de instructeur mij niet veel duidelijker maken over de redenen waarom mijn zoon gezakt was. Iedere keer kwam hij met andere argumenten aan. Te onzeker, niet oplettend genoeg etc. Op mijn reactie waarom ze hem dan wel lieten opgaan voor het examen kreeg ik geen afdoende antwoord. Ik was deze rijschool en de weinige betrokkenheid van de instructeurs zat en kwam bij Fly-Over. Mijn zoon heeft daar nog drie lessen gevolgd en gaf zelf aan dat hij nog zoveel te horen kreeg wat bij de voorgaande DRIE keer niet aan bod was gekomen! Resultaat was dat hij met behulp van Fly-Over en de persoonlijke begeleiding nu wel zijn rijbewijs binnen sleepte. Wij uitermate gelukkig en voor zijn auto rijbewijs hoef ik niet lang na te denken. Die gaan wij zeker bij Fly-Over binnen halen. Om nog een advies te geven aan ouders die zoekende zijn naar een goede rijschool voor hun kinderen die hun scooterrijbewijs binnen willen halen. Een 1-dag traject is duurkoop!! En laat je kind met de juiste instructies veilig de weg op gaan. En dat heeft mijn zoon uiteindelijk via Fly-Over wel meegekregen.
37 jaar en een stresskip 1e klas en dan je rijbewijs halen.. dankzij rean mijn rij instructeur, die mij er altijd goed doorheen heeft geholpen en waar ik heel ve van geleerd heb . Vandaag in 1x geslaagd. Ik ben blij met fly over en met de lessen die ik heb gehad van rean. Dank jullie wel toppers.
De tweede keer mijn praktijk gehaald!!
Ik heb het heel gezellig gehad met Steve, veel gelachen en veel geleerd! Door hem heb ik nu natuurlijk mijn rijbewijs!
Mijn scooter rijbewijs gehaald in 1 keer.
Ik heb goeie ervaring met de rijschool en ben goed geholpen. blij dat ik nu mijn rijbewijs heb.
Hele goeie lessen Beste rijinstructeur
Instructeur laat goed weten wat je sterk en zwakke punten zijn. Legt goed uit hoe je het beter kan doen.
Ben zelf slechthorend maar gelukkig was geen probleem om tolk mee te nemen. Ben vandaag bij eerste keer examen geslaagd!!!
Ik heb een erg goede begeleiding gehad bij het behalen van mijn bromfietsrijbewijs. Theo legde alles goed uit tijdens de theorielessen. En het praktijkonderdeel werd ook door Theo gegeven en dat vond ik erg fijn.
Ze hebben mij goed geholpen met mijn theorie, kreeg goeie uitleg en de internetkaart was heel nuttig. En de Instructeur was heel leuk en was ook vriendelijk.
Aan gezien ik behoorlijk faalangst heb en al 54 ben en nooit rijles heb heb durven nemen werd ik vanaf het eerste moment verzekerd/ gerust gesteld dat ik het rijbewijs zou halen er waren meer dan 1 mogelijkheid om je theorie te halen en voor het rijden wisten ze ook de juiste instructeur voor mij, en ze hadden gelijk de tweede keer, dankzij de cursus mijn theorie gehaald en het rijden ging ook prima. Blij dat ik bij fly-over heb gereden. Had ergens anders al een niet zo leuke ervaring. Dus voor mij is fly-over top
Dit mag ik waarschijnlijk niet maar doe het wel. Ben ex Werknemer CBR-BNO en weet nog dat Fly Over hoog aangeschreven stond bij CBR en BNO. Mag niet? Ach als een Rijschool zo goed is mag dat toch wel kenbaar gemaakt worden?
ik was zenuwachtig maar al snel ging het beter. de manier van lesgeven vind ik heel fijn
Geweldige instructeur TIM
Hele fijne lessen gehad bij mijn onwijs lieve instructeur! Zonder hem had ik het natuurlijk niet gehaald.
Erg goede begeleiding. Aardige instructeur waar je veel van kan leren. Heb met veel plezier gereden!
theorie pakket was goed door de internetkaart kon je bijna alles goed hebben want het helpt je echt en je leert ook echt van. de lessen waren ook goed 2 lessen maar want ja k deed het op de scooter en vond het ook leuk voor het exame bracht theo mij naar een cafe gingen we wat drinken en wat eten toen gingen we nog lessen en toen me examen en ben daarna geslaagd zeker een goede rijschool om je scooter rijbewijs te halen.
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.