Hij is heel serieus , wijst je op dingen ! Veel verbeteringen. De exterminator zei tegen me dat ik veilig en goed reed.
Armand heeft mijn ervaring met auto rijden heel leuk en gemakkelijk gemaakt met geen stress. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd zo dat ik in een keer mijn rij examen heb gehaald!
Superfijne ervaring met Fly Over, duidelijke lessen van een prettige instructeur. Samen steeds in goed overleg tot data gekomen voor TTT en examen. Stap voor stap in een logische volgorde steeds weer wat progressie in het rijden op zich. Wat mij betreft ook een zeer prima lesovereenkomst, weliswaar niet genoeg uren (voor mij dan toch) maar een goede opstap.
Ik heb mijn rijlessen altijd als erg leerzaam en plezierig beschouwd. Zelf heb ik gebruik gemaakt van de RIS opleiding. Voor mij was altijd duidelijk wat er verwacht werd en hoe dit wordt aangepakt. Ook voelde ik mij comfortabel bij mijn rij-instructeur. Je rijbewijs halen bij Fly-over is zeer aan te raden!
Een super goede rijschool je word helemaal klaar gestoomt voor het examen goede ervaringen altijd vriendelijk goede service
Ik heb met Piet van Stam gereden. Ik voelde mij veilig en fijn bij hem in de auto. Daardoor had ik de kans om deze vaardigheid echt eigen te maken. Ik ben onwijs blij met de mogelijkheid die ik heb gekregen om bij hem te lessen. Willen jullie dit bericht aan hem doorgeven?
Tijdens de lessen met André heb ik veel geleerd en veel gelachen. Alle lessen waren leerzaam en alles werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd bij Fly-Over!!!!
Mijn zoon heeft in 1 x zijn theorie gehaald en zijn praktijk voor zijn scooter rijbewijs! Helemaal blij! Thnx Fly-over 😊
Ik heb gelesd bij Martijn. In het begin gingen de lessen wat stroef soms door gebrek aan kennis en ervaring. Dermate de lessen vorderden, ging het steeds beter en uiteindelijk ben ik geslaagd na 35 lessen.
Goede lessen waarbij goed aandacht wordt besteed aan punten waar je moeite mee hebt. Vedder een relaxte sweer en goede discipline waarbij er gebeurt wat er verwacht wordt.
Met zoveel verschillende rijscholen is het erg moeilijk een keuze te maken, laat staan de beste voor jou uit te kiezen. Na een omweg ben ik bij Fly-over terecht gekomen. Mijn super enthousiaste plan om 'even' mijn rijbewijs te halen voor mijn vertrek naar Azie, werd in tegenstelling tot de overige rijscholen, bij Fly-over wel in behandeling genomen. Ik ben vanuit kantoor super snel, goed en vriendelijk geholpen. Zo is eerst gekeken of het (buiten hoe snel ik het zou oppikken) planmatig mogelijk was om genoeg rijlessen en een examen in te plannen. (Ik had overigens mijn theorie al binnen) Ik werd vervolgens gekoppeld aan Rean Meulendijks. Tijdens het eerste telefoongesprek heb ik met hem uitgebreid over mijn motivatie voor mijn plan kunnen spreken. Ik vond het erg fijn dat gedurende de tijd, hij eerlijk, kritisch en zo nu en dan mij erop attendeerde om alles uit de lessen te halen. Rean is typisch iemand die met passie zijn vak uitoefent en alles op alles wil zetten om jou te laten slagen. Helaas, is het mij ondanks de fantastische inzet van Fly-over, niet gelukt in 1x te slagen. Nog tijdens mijn verblijf in Azie, heeft Rean ervoor gezorgd dat mijn herexamen ingepland werd. Net als dat ik alles even moest laten bezinken en na mijn terugkomst wel examenwaardig was, heb ik ook een enorme groei gezien in Rean als instructeur! Complimenten! Waar ik eerst wel eens frustratie opmerkte, als ik iets voor de 3e keer niet begreep, heeft Rean laten zien dat hij hier begrip voor kan tonen en het met andere aanpakken probeert op te lossen. Probeer hierbij vooral ook zelf te kijken naar wat je kan helpen of wat je niet begrijpt. Wees eerlijk naar je instructeur toe, uiteindelijk werk je samen naar het grote doel toe (en heel nauw samenwerken vergt wat van je communicatie). Mocht je bij Rean in de auto stappen, kijk dan eens naar zijn sleutelbos: Leren rijden doe je bij Rean! & Dat doe je zeker, want vorige week ben ik geslaagd!
Ik kreeg goede instructies van mijn rijinstructeur han. En alles verliep goed.
Mijn instructeur Tim Vergeer heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Hij zorgt ervoor dat je op je gemak voelt en dat je vertrouwen in je zelf krijgt ook al is dat soms ver te zoeken. En daar zal ik hem altijd dankbaar voor zijn. Goede rijschool en een geweldige instructeur.
Ik ging met één doel rijlessen, dat ik uiteindelijk zou slagen voor mijn B rijbewijs. Dit is gelukt met alle hulp van Fly-Over en de instructeur.
Han en ik hebben ongeveer 2,5 maand lang wekelijks gereden. Anderhalf uur per les. Vanaf het begin voelde het vertrouwd, wat wel handig is bij iemand die moet kunnen ingrijpen met 130 km/h op de snelweg. Dat ik in een keer ben geslaagd heb ik volledig aan Han te danken. Zijn onbedwongen manier van instrueren, zijn humor en nuchterheid hielden mij de gehele les scherp en geïnteresseerd! Volgende ritje met Han kost me gelukkig niet meer dan een MC'Drive ipv het lesgeld. Die afspraak staat nog!
Met plezier rijles gehad, contact met rijschool altijd snel verlopen. Kon na het eerste contact binnen minder dan 1 week al starten.
Een super rijschool. Instructeur super gemotiveerd Legt je dingen duidelijk uit. Les auto voelt super lekker aan. Prijs en kwaliteit ook super
Ik ben Bjorn buitenhek, Ik heb vandaag rijexamen gedaan en ben in een keer geslaagd. Ik heb autorijden vanaf het begin al moeilijk gevonden. Waardoor ik soms wat onzeker werd en bleef hangen in bij fouten. Badr bij wie ik terecht ben gekomen via een aantal vrienden van mij. Had dit ook snel door en heeft mij in mijn beleving op een rustige manier voorbereid op mijn examen en gaf mij de tijd en de ruimte om het auto rijden te leren. Richting mijn examen heeft badr altijd zijn vertrouwen uitgesproken en niet alleen de slechte dingen maar ook de goede benoemd. Hierdoor ging ik met vertrouwen mijn examen in. En ben ik mede daardoor in een keer geslaagd.
Ik heb tijdens mijn week bij Fly-over enorm veel geleerd over scooter rijden en hoe je je het veiligst kan gedragen in het verkeer. Er was een goede wisseling tussen het gezellige en het leerzame. Tijdens het rijden was er volle focus en voor en na het rijden was het erg gezellig. Goede instructeur die veel weer over zijn vak.
Goede rijschool en perfecte rij-instructeur gehad. Mooier kan het niet!!! Vraag naar Damian als je een leuk en chille rij-instructeur wil.
Goede service en top uitleg! In een keer geslaagd!
Fijne rijschool alleen de communicatie mag beter
We zijn super blij met de duidelijke instructie tijdens de scooterrijlessen. Mocht onze dochter tzt met autolessen willen starten dan komen we zeker terug bij Fly-over.
Jan van Genderen ,is een super goeie rijinstukteur. Heeft onze zoon Dave Smit prima begeleid en geleerd. Fly over een top rijschool. Zowel voor scooter en autorijbewijs.
Ik had ondertussen al 4 rijscholen gehad voordat ik bij Fly-over kwam. Ben voor automaat gegaan,en het was de beste keuze ooit! Ben binnen een half jaar geslaagd in 1 keer! Piet was mijn instructeur. Wat een geweldige lieve rustige man! Piet nogmaals bedankt! Gr Tamara
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.