Ik heb bij Armand les gehad en wat een fijne vent is dat! De lessen waren gezellig en hij is rustig, duidelijk, geduldig, eerlijk en motiverend. Met zijn mini speelgoed autootje legt hij een situatie uit om het allemaal nog wat duidelijker te maken. Armand is een toppertje!
Ik ben erg tevreden met de rijlessen die ik heb gevolgd bij Ron en met de service van Fly Over. Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij gehad, en dat is zo gebleven. En dankzij de goede instructeur ook in een keer geslaagd!
Ik heb gelest bij Tim Vergeer. Dankzij hem ben ik deze week in 1x geslaagd. Hij is een hele goede instructeur. Hij zorgt ervoor dat je altijd goed leert van je fouten en is erg geduldig als iets niet lukt. Ik kan rijschool Flyover zeker aanraden!
Mijn instructeur was Jan van Genderen. Hij gaat Heel netjes te werk, altijd aan afspraken houden. Plant & bespreekt met jou volgens jouw wens. Toont veel begrip. Zeer geduldige man om mee te rijden ! Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt :)
Samen met Jan van Genderen heb ik me rijbewijs binnen gehaald, Jan heeft mij top begeleid en het hele traject verliep goed!
“ Door mijn rij instructeur Jan van Genderen, heb ik nu alle zelfvertrouwen in het autorijden. Jan is een hele fijne instructeur. Hij is heel geduldig en zorgt er altijd voor dat je zelfbewust bent van je fouten. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Jan !”
ik heb een goed gevoel gehad mij mijn rijinstrukteur
Prettige rijschool, goeie uitleg, en met plezier me theorie en praktijk gehaald heel erg tevreden.
De RIS-opleiding is echt een aanrader. Door middel van deze manier behaal je je rijbewijs op een gestructureerde wijze.
👍
Alles ging snel in zijn werk. Examens werden snel aangevraagd. Bij vragen kreeg je snel antwoord. Enige min punt is dat wij een pakket bij de rijschool hebben gekocht, maar vreemd genoeg na het pakket komen er toch lessen bij. Dan examen aanvragen en weer extra lessen buiten het pakket. Ook sprak de instructeur onze dochter van 17 aan dat de niet aangekondigde extra kosten z.s.m betaald moest worden, zonder overleg met ouders.
From someone who was afraid of driving a manual and afraid of the traffic on the road in general, I was scared to start my driving classes. However at Flyover I was fortunate to get two good instructors (Ali Shafaq and Tim Vergeer) that helped me get the confidence to drive under any circumstances. It was a great learning process and I was able to pass on the first try!
Goed en snel lerend
geordend, op tijd, fijne instructeur, alles was perfect.
Fly-Over is een zeer goede rijschool met zeer ervaren instructeurs. Ik heb het eigenlijk elke les wel naar mijn zin gehad. De lessen duurden 1,5 uur. De RIS (Rijopleiding In Stappen) is ook een makkelijke manier om rijlessen te volgen.
Ik werk goed geholpen en duidelijk les gehad. Rustige uitleg en duidelijke uitleg. Enige vond ik dat er vaak eerder werd gestopt dan de exacte 1,5 uur. Soms wel 10 minuten.
Heel goede rijlestijd gehad. Geweldige instucteur. Altijd optijd, vriendelijk, geduldig. Ik zou een ieder aanraden om bij rijschool Flyover te gaan voor rijles.
Ik heb les gehad van Herman Vuyk. In de periode van lessen heeft hij mij veel geleerd op een duidelijke en effectieve manier. Herman was altijd vriendelijk en op tijd wat het lessen prettig maakte.
Wij komen al jaren bij Fly Over en het team heeft ons nog nooit teleur
Ik ben Nick en ik heb met Badr gelest. Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald. Badr was altijd erg behulpzaam en gaf goede tips meer waaraan ik kon werken. Hij stemde de rijles goed af op mijn verbeterpunten, waardoor ik elke les beter werd ik rijden. Ook kon ik altijd met al mijn vragen over het autorijden goed bij hem terecht. Kortom, de rijlessen waren altijd zeer leerzaam. De rijschool zelf was ook top. Zij stonden altijd klaar om mij te helpen als er iets niet duidelijk was voor mij.
Fly-Over is een prettige rijschool. Ik wilde binnen een bepaalde tijd mijn rijbewijs halen i.v.m. studie en het was erg fijn dat de rijschool meteen moeite heeft gedaan om mijn theorie- en praktijkexamen op korte termijn te reserveren. Wouter is een hele bekwame instructeur, die goede tips geeft en aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling. Hij past de lessen op je eigen niveau en leerstijl aan, waardoor je snel vooruit gaat. Daarnaast heb je bij hem ook de kans om zelf aan te geven waar je nog op wilt focussen, zodat je zelfverzekerd je examen in gaat. Ondanks mijn drukke agenda, deed Wouter er elke week alles aan om mij op mijn voorkeurstijden in zijn lesrooster in te plannen. De RIS-methode is heel prettig om mee te werken en zou ik iedereen aanraden. Je kunt je goed op de lessen voorbereiden en het is makkelijk om bij te houden aan welke onderdelen je nog aandacht moet besteden. Ik heb er vertrouwen in dat ik door deze methode veilig de weg op ga. Het enige dat ik niet zou aanbevelen is de theoriecursus van de rijschool zelf. Mijns inziens was deze niet van goede kwaliteit en kun je beter zelf oefenen met de online toetsen die je bij het theorie leerpakket krijgt.
Mijn ervaring is uitstekend goed ik ben goed geholpen waar het nodig was en er was een fijne veilige sfeer in de auto.
Ik heb altijd uitgekeken naar de rijlessen. Zeer persoonlijke rijschool, zelfs met de grootte ervan. Fijne rijinstructeur en altijd de draad goed kunnen oppakken als het even tegen zat.
Je krijgt veel hulp voor het geld en ze leggen alles goed uit.
Met dank aan Herman geslaagd! goede educatieve lessen waar je goed leert rijden :)
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.