Top ervaring

Ik vond het een hele fijne en aangenamen ervaring. Ik zou Rean bij iedereen aanraden hij steekt zo veel tijd en energie in je zodat je het beste uit jezelf kan halen. Super leuke tijd gehad heel erg bedankt!

Geweldig!

In 1 keer geslaagd met Martijn! :) Was heel geduldig en flexibel, geeft kritiek op een goede manier en altijd gezellig om mee te babbelen maar laat je ook rustig rijden in stilte als je daar behoefte aan hebt! Echt een topper!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geen problemen gehad met het leren rijden. Ik heb een leuke tijd gehad en kan nu goed autorijden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele goede rijschool met een prettige en doelgerichte lesmethode!

Hele goede rijschool. Het RIS boek is een prettige en doelgerichte methode om mee te werken. Zo wordt er goed bijgehouden hoe je ervoor staat en weet je zelf ook hoe je ervoor staat. Ik heb zelf bij Jan van Genderen gereden. Hij hield het RIS boek samen met mij goed bij. Ik heb de lessen van Jan als erg fijn ervaren. Hij is rustig en legt alles goed uit. Ik heb zelf gemerkt dat hij ook heel veel kennis en ervaring heeft, wat ook erg fijn was als ik vragen had of iets niet helemaal begreep. Ik mocht zelf ook routes rijden, waardoor ik ervaring op kon doen voor het zelf rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanraden! Nogmaals heel erg bedankt!

Duidelijk en gezellig

Ik ben super tevreden over mijn rij-instructeur Jan van Genderen. Als er iets fout ging, bespraken we het rustig aan de kant van de weg. Hij gaf haast nooit zelf de oplossing, waardoor je zelf moest nadenken en zo actief bij het rijden bestrokken was. Ik zou hem en flyover zelf bij iedereen aanbevelen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super goede lessen gekregen van mijn instructeur nadat ik van een andere rijschool ben gekomen. Zeker aan te bevelen!

Top lesschool

Top rijschool. Zeker aan te bevelen!

Super scooter lessen gehad

In 3 dagen me scooter rijbewijs gehaald met een super aardige en best strenge instructeur wat juist goed is 👍👍👍

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, familiair en toch serieus lesgevend.

Ben zeer tevreden met de manier dat Rien ons (Raymond de Bruin en mijzelf) heeft klaargestoomd voor het rijexamen. Dat we voor de 1e keer geslaagd zijn is (volgens mij) te danken aan Rien onze motor rijles instucteur van rijschool Fly-over te Zoetermeer.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Uitstekende en leerzamer ervaring Met fly-over

Ik heb erg veel geleerd en kreeg meer aandacht dan waar je uiteindelijk voor betaald. Fly-Over is zonder twijfel een uitstekende rijschool alles word er erg goed geregeld. Zelf reed ik met Martijn ik heb erg veel van hem geleerd hij is erg prettig tijdens het rijden coacht veel en geeft goeie tips. Als iemand mij zou vragen naar een rijschool zou ik Fly-Over gelijk noemen en een kleine door verwijzing naar Martijn!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fantastische scooterles en in 1 keer geslaagd!

Onze zoon had een mindere ervaring bij een andere rijschool toen we bij Fly Over kwamen om het opnieuw te proberen. Dankjewel Theo voor je warme ontvangst, je vertrouwen en deskundige begeleiding. Niet alleen is er een rijbewijs gehaald, maar ook het vertrouwen hersteld wat onze zoon een beetje was verloren. En dat is een dubbel cadeau! Chapeau!

Perfecte rijschool

Een rijschool die weet hoe je leerlingen moet behandelen en rijles moet geven. Zonder dat je het gevoel krijgt. Betaal ik te veel of ga ik het wel halen. Echt een aanrader

Leerzaam en vakkundig

Goede opbouw van de lessen en goede voorbereiding op tussentijdse toets en praktijkexamen.

Goede begeleiding

Je word goed voorbereid op het verkeer

• Deskundigheid/Vakmanschap

Was echt goed, begeleiding lekker rustig

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede instructeur en prima lessen!

Altijd goede lessen had zoals het hoort en na 1 herkansing met succes geslaagd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg goed/leerzaam en ook nog eens gezellig.

Ik ben zelf wat slecht begonnen, maar door het geduld van André een flinke inhaalslag gemaakt na de tussentijdse toets en zo in een keer mijn rijbewijs gehaald. Top ervaring met een een zeer goede en gezellige instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

fijne rijschool met focus op kwaliteit

Herman zorgt voor een prettige rijles en zorgde ervoor dat ik goed heb leren rijden. Soms wel wat streng over afstandhouden en spiegelen, maar daardoor wel in één keer geslaagd.

Erg goed

Ook de dames op kantoor denken met je mee en komen met goede tips en praktische oplossingen. Instructeurs zijn helder en duidelijk. Scooter- en autorijbewijs hier allebei in 1x gehaald

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede cursus met mensen die weten waar ze het over hebben.

Goede tijden en goede beoordelingen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed ze zijn er erg vriendelijk

Goed en erg vriendelijk

Heel erg tevreden

Ik heb heel veel plezier gehad met de rijlessen met Ali. Ik kon bijna altijd op de dagen en tijden die ik wilde bij hem terecht, doordeweeks en za en zo. Binnen 4.5 maand na eerste les mn rijbewijs gehaald! De rijschool is iets duurder dan anderen, maar vanwege de kwaliteit en de slagingskans het geld waard.

Toppie

Erg fijn gelest, heel geduldig en veel geleerd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een super goede en fijne rijschool

Super fijne rijschool je krijgt veel hulp en word goed geholpen tot aan je rijbewijs

Goede rijlessen

Instructeur deed echt zn best om het mij zo goed mogelijk te leren. Soms alleen wel moeilijk om afspraken te maken over de volgende rijles.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.