PIET is echt geweldig !!!

Wat een fijne rij instructeur en zeer goede Rij school. YES YES YES ik heb mijn B rijbewijs

lessen lessen lessen

de rijlessen waren naar mijn mening erg gestructureerd. Door middel van het RIS boekje wist je wat er zou gebeuren voor dat je werkelijk ging rijden, en kon je je daar goed op voorbereiden. Wel vond ik de rijlessen af en toe wat te lang. Zelf rij ik liever een uur dan anderhalf uur. Het is een goed geregelde rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Jan van Genderen is een geweldige instructeur.

Ik heb faalangst en weinig zelfvertrouwen. Jan motiveerde en coachte me goed en hierdoor heb ik in één keer mijn theorie en praktijkexamen gehaald. Héél erg bedankt, Jan.

Fijne rijlessen

Door de goede rijlessen van mijn instructeur Jan van Genderen heb ik mijn autorijbewijs gehaald. Heel erg bedankt voor alle leerzame lessen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne rijleraar, goed les gekregen

Fijne rijschool en rijleraar, veel geleerd. Alle mogelijkheid gekregen om alles op mijn tempo te leren.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Helder , duidelijk en goede begleiding.

Ik heb hier mijn aanhanger achter personen auto rijbewijs in 1 dag gehaald. Vanaf het eerste contact via de telefoon tot bij terugkomst na het examen heldere en duidelijk communicatie. Relevante informatie vooraf en een zeer goede instructeur.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijk en goed wordt er les gegeven

Fijne, oprechte rijschool die goed en duidelijk les geeft.

Zeer tevreden.

Ik heb het heel prettig er varen. Ik kon alles vragen en kreeg veel goede tips. En in 1 keer geslaagt dus ik ben harstikke tevreden. Het enigen wat voor mij verbeterd had gemogen is iets meer de positieve dingen benoemen. Maar dat heb ik tijdens mijn lessen aan gegeven, en dat werd toen meteen opgepakt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede uitleg en hèèl vriendelijk

Ik heb een fijne tijd gehad bij Andrè bij Fly-Over. Het was super gezellig in de auto en hij legde alles rustig en op een duidelijke manier uit. Super!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool, eerlijk en oprecht!

Ik heb een goede lessen gehad voor mijn brommer/scooter examen. Ik ben dankzij die lessen geslaagd!!! Nogmaals hartelijk dank Theo.

Leerzame, leuke rijlessen

Martijn was een hele vriendelijke intructeur. Hij gaf duidelijke aanwijzingen. Daarnaast waren de lessen ook niet saai doordat Martijn een vriendelijke, vlotte babbel heeft. Ook was het heel fijn dat hij altijd op tijd is.

Prettig geholpen

We zijn prettig en snel geholpen maar de scooter lessen zijn niet als prettig ervaren. En de truc om 50€ te laten betalen voor een herexamen zijn heel verleidelijk voor een puber maar ik vind het geld klopperij

Goede zaak

Is een aanrader en een goede zaak echt top

• Deskundigheid/Vakmanschap

Bij deze in één woord: Fantastisch dit

Ik heb mn rijbewijs gehaald bij Damian van Dalen Geweldige sfeer en goeie lessen!

Zeer tevreden!

Aanvraag BE, op zéér korte termijn lessen en examen in kunnen plannen. Hartelijk dank Theo, Joke en Instructuur Simon.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed en snel mijn rijbewijs gehaald.

Hoi ik ben Rick, ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald met Martijn als instructeur, wat een top vent.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een hele fijne rijschool.

Ik ben heel tevreden over rijschool flyover ik heb daar mijn BE Mijn C en CE rijbewijs behaald en is echt een aanrader!

Top!!!!

Erg fijne ervaring !!!! Goede duidelijke begeleiding tijdens de theoriecursus en de praktijklessen. Ik zou deze Verkeersschool bij iedereen aanraden.

Hele fijne rijschool

Altijd netjes op tijd. Afspraken worden nagekomen.

Geweldig!

Vandaag in 1 x me rijbewijs gehaald!! Dankzij Steve. Ik heb een hele leuke maar ook een zeer leerzame tijd gehad. En heb ook mogen genieten van al het lekker eten! Steve onwijs bedankt voor alles!! Zonder u was het nooit gelukt.

Vertrouwen geven in leerlingen

Mijn instructeur was streng maar begripvol en behulpzaam. Ben in 1x geslaagd voor theorie en praktijk. Hij heeft me vertrouwen gegeven in mezelf.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige rijschool met directe en professionele begeleiding.

Goede en professionele begeleiding tijdens mijn rijopleiding.

Goede en persoonlijke begeleiding

Erg fijne begeleiding. Voor mij is een rustige benadering belangrijk. Wim heeft mij zeer goed kunnen voorbereiden op het praktijkexamen. Dank!

Kort maar krachtig

Er wordt goed duidelijk maar simpel les gegeven. Alles wat je moet weten voor je examen krijg je te leren zonder poes pas eromheen. De instructeurs zijn vriendelijk en gemoedelijk.

Geweldig!

Motorrijles gevolgt waarbij de lessen zeer goed werden gegeven. Duidelijke uitleg en de rij instructeur paste zich goed aan mijn leertempo. In een keer geslaagd voor A2 rijbewijs, ik kom zeker terug voor mijn A!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.