Motorrijles gevolgt waarbij de lessen zeer goed werden gegeven. Duidelijke uitleg en de rij instructeur paste zich goed aan mijn leertempo. In een keer geslaagd voor A2 rijbewijs, ik kom zeker terug voor mijn A!
Ik heb hele goede lessen gehad en ook in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt!
De hulp die ik kreeg was goed, de tips en De trucjes
De lessen waren vaak leuk en lachen. Er waren ook momenten dat er serieus gehandeld moest worden maar al met al ben ik zeer tevreden.
Ik vond de rijlessen altijd een plezier. De instructeur was een hele aardige en sympathieke man. Het leren rijden in stappen sprak mij erg aan en vond ik een hele fijne manier van leren rijden
goede rijlessen
Omdat ik snel m'n rijbewijs wilde halen, ben ik via via bij Fly-Over terecht gekomen, na een aanbeveling. Hier werd ik vriendelijk geholpen, zeker na een teleurstellende ervaring met een andere rijschool, mij werd een lessenpakket aangeraden en heb deze ook genomen. Op aanraden van mijn rij-instructeur heb ik een paar lessen extra genomen om de kans te vergroten dat ik in 1 maal het felbegeerde roze papiertje zou bemachtigigen, met succes!! Overal ben ik uiterst tevreden en zal ik iedereen aanraden om via Fly-Over een rijbewijs te halen want de persoonlijke service, contact en duidelijkheid is extreem goed! Ook heeft de rijschool mij willen helpen met problemen die ontwikkeld zijn geweest via een andere rijschoolhouder te willen oplossen cq bemiddelen, mijn oprechte dankbaarheid hiervoor!! Een dikke 10 verdienen jullie! Haal je rijbewijs via Fly-Over! Heel erg bedankt! (Han) Met vriendelijke groet.
Na een jaar lessen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik ben zeer tevreden over mijn rij-instructeur (wouter). Hij heeft ontzettend veel geduld en denkt mee in mogelijkheden (zowel over de voortgang als de inplanning van de lessen). Wouter heeft door zijne kalme en ondersteunende houding mij geholpen om meer zelfverzekerd te rijden. Ik raad deze rijschool zeker bij anderen aan!
Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald (na 3x bij een andere rijschool) binnen een korte tijd en in 1x geslaagd bij Fly-Over. De lessen worden goed uitgelegd en ik werd goed opgeleid en voorbereid voor het examen. Ik ben heel erg tevreden en heb fijne rijlessen gehad bij mijn Rijinstructeur Ron de Vries. Omdat ik slechte ervaringen had met een andere rijschool,dacht ik nooit dat ik in 1x geslaagd kan worden maar dat lukte met goeie lessen bij mijn Rijinstructeur Ron. Al een zeer fijne ervaring! Leerzaam, aanrader, duidelijk, geduldig en gezellig ook. Ik zou iedereen aanraden om hier les te nemen vanaf het begin.Top instructeur en goede rijschool!
Ik heb rijles gehad van Jan. Wat een onwijs goede instructeur, hij geeft op een rustige en beheerste manier les. Je voelt de rust die hij uitstraalt op jezelf overslaan. Dankzij de lessen bij Jan voelde ik mijn zelfvertrouwen met het autorijden elke les meer en meer groeien. Met als resultaat dat ik na een paar lessen mijn rijbewijs gehaald heb. Ik zou iedereen aanraden om hier les te nemen, je wordt dan op een kalme manier klaar gestoomd voor het examen en het zelfstandig auto rijden. Bedankt voor alle fijne lessen.
Ik ben in 1 x geslaagd dus voor mij een goed en leuke rijschool
Ik wilde eerst een brommer opleiding in 1x doen maar fly over vertelde mij dat deze methode niet het hoogste slagingspercentage heeft. Achteraf moet ik hen gelijk geven want ik had het waarschijnlijk nooit in 1 dag gered. Na dat ik voor de eerste keer jammer genoeg toch gezakt was, heeft fly over mij heel snel weer kunnen inplannen wat normaal niet vanzelfsprekend is.
Ik kan mijn ervaring alleen als positief beschrijven, de instructeur is heel begripvol en helpt ondersteund heel goed. Voor onduidelijkheden wordt de tijd genomen en middels boeken, tekeningen en praktische voorbeelden uitleg gegeven. Daarnaast is er heldere communicatie en worden veranderingen tijdig aangegeven bijv. in geval van ziekte.
Ik heb een zeer fijne leeromgeving ervaren. Met name door de fijne manier van lesgeven waarin niet alles erin wordt gestampt maar je gewoon op een goede manier het autorijden leert.
Geduldige en rustige leer omgeving
Leuke en leerzame ervaring met een goed resultaat
Mijn ervaring met deze rijschool is heel positief; Ik had een geduldige,fijne en gezellige rijinstructeur (André). Tijdens de lessen werd alles goed en duidelijk uitgelegd en er werd extra aandacht besteed aan de dingen die voor mij lastig waren. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en dat ik nu geslaagd ben.
Fly-over is een super fijne rijschool en heeft altijd klaar gestaan voor me als ik extra hulp nodig had en aan mijn rij instructeur heb ik ook veel gehad en met veel plezier mee gereden!
Ik heb super chill m’n rijbewijs gehaald dankzij mijn fijne instructeur, gezellig maar ook duidelijk en wist wat hij zei. Afspraken maken en deze terugzien in de app is chill en zeker de herinnering die je krijgt is erg handig ;)
De lessen zijn altijd van goede kwaliteit, en ook is alles goed geregeld. Het was altijd duidelijk wat we gingen behandelen en de uitleg was ook altijd top. Ook wordt goed voorbereidt op het examen.
Hoi, Ik ben Jill ik ben vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij mijn instructeur Badr. Erg leerzame en lessen. Badr heeft mij goed geholpen met alle issues tijdens het rijden.
Ik had Ron de Vries als instructeur gevonden nadat ik was gestopt bij mijn vorige rijschool. In het begin was ik over die vorige rijschool best tevreden, maar na een aantal lessen werd het steeds meer duidelijk dat de manier van aanleren niet meer aansloot bij wat ik nodig had om verder te komen. Al vanaf het eerste contact voelde ik me erg op mijn gemak gesteld. Ron nam me altijd serieus als ik ergens mee zat, zoals onzekerheden in bepaalde situaties bij autorijden. Als ik dingen te moeilijk vond, zorgde Ron er altijd voor dat ik het in kleinere stapjes kon aanleren. Ron heeft veel geduld met mij gehad. De individuele aanpak heeft daar ook zeker bij geholpen. Dat verschil zie je extra duidelijk wanneer je zelf achterin zit en een andere leerling les heeft. Daarnaast was het ook leuk en gezellig in de auto, dus ik heb een fijne tijd gehad bij Fly-Over.
theorie gehaald door de avond cursus gevolgd te hebben bij fly over was nuttig, geslaagd in 2x. lessen in het begin wel een beetje stroef met mijn instructeur maar na even met elkaar gesproken te hebben heb ik een leuke tijd gehad met deze persoon.
Door de duidelijke uitleg en het geduld van Simon mn aanhangerrijbewijs gehaald.
De motorrijlessen waren duidelijk , leerzaam en sluiten goed aan bij het examen, Als ervaren autorijder is het in de praktijk toch anders dan motor rijden. Gelukkig is dit tijdens de motorrijlessen zeer goed en duidelijk uitgelegd, en wordt je tijdens het motorrijden met aanwijzingen gewezen op je aanwezigheid met een motorfiets in het verkeer. je wilt zelf ook veilig motorrijden en niet alleen een rijbewijs....
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.