3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Flyover heeft perfecte match gemaakt tussen leerling en instructeur Jan. Jan legt rustig en eenvoudig uit voor iemand die pas paar jaar Nederlands leert en spreekt. En Jan is erg geduldig en aardig! Grote succesfactor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een zeer leerzamen ervaring alles wat ik heb gedaan met autorijden hielp me ook echt om beter te worden in het verkeer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb eerst 2x practijkexamen gedaan bij rijschool Van Buren en ben daar 2x gezakt. Totaal geen goede les gekregen totdat ik overstapte naar rijschool Fly over. Hier heb ik pas echt goede lessen en uitleg gekregen en ben in 1 x geslaagd. Heel erg bedankt!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jan van genderen, top rijinstructeur 👍🏻

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb erg fijn gelest bij Jan van Genderen! Erg flexibel, altijd gezellig en leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt super fijne rijlessen gehad bij Martijn! Hij heeft alles goed aangeleerd en blijft rustig. Ook is hij altijd op tijd. Echt een hele fijne rijschool.

2 sterren: slechter dan verwacht

• Deskundigheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

leerzame ervaring, was lastig maar goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk, denkt mee met klant. Probeert de beste optie voor leerling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede rijlessen gehad van Toni. Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kom zeker terug voor mijn autorijbewijs! Groetjes eloise

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb mijn autorijbewijs gehaald bij jullie, ben erg tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is fijn om er les te krijgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb deze ervaring als zeer aangenaam ervaren en aan te bevelen bij anderen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb afgelopen week in één keer mijn rijbewijs gehaald. Dit kwam mede door mijn rijinstructeur Han, die me altijd met veel geduld, humor en duidelijkheid door de lessen heen heeft geloodst. Dankjewel Han!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb eerder veel lesgehad bij een andere rijschool. Na veel lessen en 2 examens lukte het niet. Snel na de betere uitleg ging het veel beter. Echt een aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gezellig bedrijf, leuke ervaring gehad met motorrijlessen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb tijdens me rijles veel geleerd. Ik ben zeer vriendelijk geholpen en ik kon zelf me instructeur kiezen. Ik ben in 1x geslaagd voor mij praktijk examen en me theorie na 3x maar na de 2de x had ik de flyover theorie cursus genomen waardoor ik daanra gelijk ruimschoots slaagde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super rijschool! Ze hebben me overal mee geholpen waar het bij moest. Ik was erg onzeker over mijn examen en rijlessen maar door mijn rij instructeur is dit allemaal weg gegaan en ben ik geslaagd!! Ik moest een medische gedeelte in maar door Theo de eigenaar van Fly-over hoefde dit niet meer omdat hij alles heeft geregeld met het CBR, welke andere rijschool krijg dit nou voor elkaar? Geeen 1!! Rijschool Fly-over is de beste maar dan ook de beste rijschool. Dankjullie wel voor alles!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had een goede instructeur die van aanpakken hield en die altijd gewoon duidelijk aangaf wat goed ging en niet goed ging. En als het een keer mis ging gaf die altijd aan dat je het moet vergeten en ervan moet leren. Een leerzame tijd gehad en daarbuiten ook nog eens gezellig, zou bijna zeggen dat ik de rijlessen ga missen..😃

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezellige sfeer en goeie kwaliteit!

Super goed leerbedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn naam is Hessel Raven, ik heb vandaag afgereden en ben in een keer geslaagd! ik ben onwijs blij natuurlijk, maar had het niet gekund zonder badr. Hij heeft mij altijd de juiste adviezen gegeven waardoor ik de juiste keuzes kon maken. Hij is een hele geduldige en goede leraar, heeft kijk op de leerling en weet wat deze nodig heeft. ik ben erg blij dat ik toch van rijschool verwisseld ben en bij fly over terecht ben gekomen. fantastische rijschool, fly over en voornamelijk Badr BEDANKT!

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.