Ik ben erg tevreden met manier van rijles geven bij Fly-Over. Het ging allemaal op mijn eigen tempo en de communicatie was erg goed.
Nadat ik een paar terug ook mijn scooterrijbewijs heb weten te behalen met dank aan Fly-Over, ben ik ook mijn autorijlessen bij Fly-Over gaan volgen. Mede dankzij de goede service en prettige ervaring in het verleden. Ook ditmaal uitstekend geholpen en ik kon snel beginnen met lessen. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Sonn. Bij Sonn heb ik op een zeer prettige en leuke wijze mijn rijbewijs in één keer weten te bemachtigen. Bedankt voor de leuke en leerzane lessen.
Ik heb les gehad van Martijn, en super instucteur die je op je gemak stelt, duidelijk uitleg geeft en de tijd voor je neemt. Ook kan je altijd een gezellig praatje met hem maken, behalve als je over Ajax begint ;) Ik ben super tevreden over Fly Over!! En beveel het zeker aan ! En voor Joke, nog bedankt voor de tips voor mijn theorie examen ! Groetjes Aniek
Tijdens de rijlessen heb ik veel dingen geleerd. Tony was een strenge , maar goede rijinstructeur. Hij nam de tijd om je te laten inzien dat je bepaalde fouten had gemaakt en hoe je dat kan verbeteren en dat vond ik goed aan hem.
Lessen zijn van hoge kwaliteit. Ik heb mijn rijlessen bij Herman gevolgd. Het is fijn om een instructeur te hebben met geduld, waar je gehoord wordt, die met je meedenkt en jarenlang ervaring heeft in lesgeven. Ik heb een aantal jaren geleden les gehad bij een andere rijschool, ben toen gestopt en altijd een drempel ervaren om weer te beginnen/verder te gaan. Herman heeft mij heel goed geholpen in dit proces en hierdoor rij ik nu zelfstandig in mijn eigen auto, met zelfvertrouwen én plezier in het autorijden! Dit had ik een tijd geleden niet kunnen indenken. Dus... Als je met plezier wil terugdenken aan het behalen van je rijbewijs...Ben je bij Fly-over echt in goede handen!
Fly-Over is zeker een aanrader. Mijn instructeur, Jan van Genderen, heeft me alles duidelijk uitgelegd en heeft me ook goede en handige tips gegeven over het autorijden. Jan is een rustige man die bij fouten niet gelijk boos wordt maar je uitlegt waar je de fout inging en dan vertelt hoe je het de volgende keer kan voorkomen. Blij dat ik hier ben terechtgekomen en alles in één keer heb gehaald.
Hallo, ik ben Kim. Ik heb les gehad bij Badr. Hiervoor heb ik gereden bij een andere rijschool. Toen ik bij flyover kwam rijden dacht ik dat ik al een beetje kon rijden, maar door Badr kwam ik erachter dat dit eigenlijk niet zo was. Ik heb toen pas geleerd waarom ik bepaalde dingen moest doen en hoe. Ik heb veel meer geleerd bij deze rijschool en heb het als fijn ervaren. Ik vond de risk methode erg fijn omdat je zo stapsgewijs leert rijden. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.
Na zo\'n 40 lessen bij een andere rijschool toch besloten om het dichterbij huis te zoeken en overgegaan naar Fly-Over terwijl het rijexamen al gepland stond. Dit was een flinke klus voor Fly-Over om me binnen anderhalve week klaar te stomen voor dat examen. In anderhalve week zóveel bijgeleerd bij Fly-Over. De instructeur was kalm, eerlijk en liet me fouten maken waarna hij rustig met pen en papier de voorgevallen situatie uittekende en liet zien wat wél de bedoeling was geweest. Een perfecte manier van leren! Ook wordt er praktisch en op een visuele manier uitgelegd tijdens de lessen zodat je goed leert begrijpen waarom je een handeling uitvoert. Niet enkel omdat \'het moet\'. Dit helpt bij het leren inschatten van (gevaarlijke) situaties, een absolute must om te laten zien op je examen. En dat is te merken, want ik ben vanochtend geslaagd!! HOERA!
Goede betrouwbare rijschool. Met een no nonsens mentaliteit. Alles in 1x gehaald. En dankzij Theo en Tony een goede en gedegen motorrijopleiding gehad.
Na een slechte ervaring bij een andere rijschool, ben ik door een oud-collega terecht gekomen bij Rijschool Fly-Over. Al vanaf dag 1 zag ik verschil in de manier van lesgeven en deskundigheid. In heel het traject heb ik heel veel bij moeten leren. Hoe vaak ik ook wilde opgeven, Herman Vuyk wist mij te overtuigen door te gaan. Ik kan eindelijk zeggen dat ik met vertrouwen zelfstandig en veilig kan rijden! Mijn roze pasje is inmiddels al opgehaald! =)
hele goede rijschool , alle 3 mijn kinderen hebben hier in 1 keer hun scooter rijbewijs gehaald. Tony is heel streng , vooral over veiligheid maar het is wel effectief . Ik heb liever iemand die mijn kinderen goed leert veilig te rijden . Ben dus ook zeer tevreden.
Super lieve en fijne rijinstructeur gehad. Had het ergens anders niet met 2 vingers in me neus kunnen halen. In 1 keer geslaagd voor me auto rijbewijs
Hele Fijne ervaring gehad met Fly-Over, Rij-instructeur was van zeer hoge qualiteit en de lestijden werden altijd volledig gebruikt
Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn auto-rijbewijs! Ondanks mijn hardleersheid bleef mijn rij instructeur Sonn de hoop in mij houden. Ik wil hem en de rijschool hier enorm voor bedanken. Sonn heeft mij altijd op mijn gemak gesteld en heeft mij vertrouwen in mijzelf gegeven. Fly-over, maar met name Sonn zou ik iedereen aanraden.
Goede, duidelijke lessen met betrouwbare rij-instructeur.
Fly-Over is een zeer goede rijschool. Ikzelf en mijn vriendin hebben er ons rijbewijs gehaald. De instructeurs Martin Nije en Ron De Vries hebben ons hele goede en gezellige lessen gegeven . Hiervoor wil ik ze bedanken.
Ter zakenkundige rijschool, vriendelijk en begripvol.
Ik heb mijn gehele rijbewijs te danken aan dit bedrijf. Ik begon voorheen met een andere rijschool, maar later bleek dat niks te zijn vergeleken de goede service en lessen van Fly-over. Als ik opnieuw kon kiezen dan had ik Fly-over zeker als eerst gekozen, je krijgt de vertrouwen dat je het haalt.
Zoals altijd perfect!!
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.