Via mijn zus ben ik terecht gekomen bij Fly-Over en heb ik net zoals haar les gekregen van Anton de Boer. Ik heb met erg veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Anton, als het kon was er veel gezelligheid in de auto, maar dat ging zeker niet tenkoste van het leren rijden. Afspraak maken voor theorie en praktijk ging ook heel makkelijk en duidelijk overzicht over de betaling van lessen.
Ik ben heel erg tevreden over mijn rij instructeur en hoe hij mij geholpen heeft. Zelfs als ik de hoop een beetje met mezelf had opgegeven bleef m\'n rij instructeur hoop in mij houden, en zei hij met heel veel geduld het komt wel rustig aan, geloof in jezelf. Door de rust die mijn rij instructeur had ook tijdens het lessen vertrouwde ik erop dat het me zou lukken en dat ik het ging halen. Ik beveel fly-over aan maar zeker mijn rij instructeur Sonn. Wil je je veilig en vertrouwt voelen en met alle kalmte en rust benaderd worden dan zal ik zeker naar hem gaan!! Bedankt nogmaals voor het geduld en het geloof in mij.
Leuke en goede lessen gehad en gewoon in 1x geslaagd.
Ik ben heel erg tevreden over hoe alles is verlopen
Onze dochter heeft haar scooterrijbewijs via Fly-over gehaald. Vriendelijke mensen en leuke rij instructeuren. Ze is voor haar theorie en praktijk in een keer geslaagd.
Hele goede instructeur (van Genderen) en prettig om zaken mee te doen!
Ik ging voor mij bromfiets rijbewijs heb zelfstandig geleerd en oefen toetsen gemaakt bij fly over zelf door hard werke en de goede hulp van hun was ik geslaagd met prakrijk had ik door top uitleg van tony (rij instructeur) het in 1 keer gehaald waardoor ik nu op mij nieuwe scooter kan rijden top gedaan fly over
Tijd geleden afgereden. Had echt het idee dat ik aan \'t lijntje gehouden werd.. 30 lessen van 1.5 uur gedaan omdat dit \"nodig\" was. Wel in 1x gehaald maarja niet zo gek hé.. Met afrijden moest ik de lesauto huren voor 1 uur?? Kon wel mooi voor \'t tussentijdse examen en het normale 45 per keer neerleggen voor wat? Oftewel ze leren \'t goed hoor maar ze trekken je zakken helemaal leeg..
Haaayy ik ben Vinkie , ik heb bij Martijn gereden en ben in 1 keer geslaagd🎉🎉
Toen ik naar de rijschool kwam, heb ik aangegeven dat ik een vrij zenuwachtig persoon ben. Door de zenuwen kan ik vaak mijn controle over mezelf verliezen en dan raak ik in paniek. De eigenaar van de rijschool heeft mij toen bij Anton geplaatst. Dit was de beste keuze die er gemaakt kon worden. Anton heeft mij vanaf dag één gerustgesteld. Er is geen moment vanaf toen geweest dat ik me niet op mijn gemak heb gevoeld, integendeel zelfs, Anton is niet alleen mijn rij-instructeur geweest, maar ook mijn mental coach. Wanneer ik dreigde op te geven, wist Anton me weer te motiveren met zijn pep-talks. En geloof me, er waren er veel nodig. Anton heeft geduld met je, en weet precies hoe hij met zijn leerlingen om kan gaan. Het is een zeer prettige man, met zo af en toe een leuk kletspraatje en aan humor is er ook niet tekort. Vakkundig kan ik niet meer dan een dikke 10 geven, want hij heeft zelfs mij kunnen leren mijn rijbewijs te halen. Krijg je ooit Anton als je rij-instructeur, dan weet ik zeker dat je goed zit!
Perfect!
Ik heb een goede ervaring met rijschool Fly-over. Tony geeft goede rijlessen waar je heel veel van leert daarom moet hij soms streng zijn maar hij maakt het later altijd wel weer goed met een van zijn leuke grapjes. En uiteraard geeft Theo goede theorie-lessen ik ben 1x naar zijn les geweest dat ik die week meteen examen heb gedaan en gelukkig in 1x ben geslaagd. Toen ben ik 2 rijlessen voor de bromfiets gaan volgen en uiteindelijk ben ik afgelopen woensdag gaan afrijden en ook ik kan nu met trots zeggen dat ik het bezit van een bromfiets rijbewijs ben. Ik ben blij dat meteen voor Fly-over heb gekozen en ik raad deze rijschool ook echt iedereen maar dan ook iedereen aan! Ik kom zeker terug voor mijn auto rijbewijs.
Vandaag mijn rijbewijs gehaald. Super fijne rijlessen gehad bij Fly-over. Mijn rij-instructeur, Jan, gaf op een goede, duidelijke en rustige manier les. Dit gaf mij veel duidelijkheid en zelfvertrouwen.
4 jaar geleden heb ik bij rijschool Fly-Over mijn scooterrijbewijs gehaald. Door deze ervaring, goede en snelle service en de deskundigheid van de medewerkers, heb ik besloten ook mijn autorijbewijs te halen bij deze rijschool. Hier heb ik zeker geen spijt van. Dankzij mijn rijinstructeur, Han de Raad, heb ik in 1 keer mijn autorijbewijs gehaald!
Met zeer grote tevredenheid en trots heb ik dankzij Arjan Nijhove van fly-over mijn CE rijbewijs op 26-07-2018 behaald. Arjan je hebt vele deuren voor mij geopend en daarvoor bedank ik je man. Je bent een strenge docent maar uiteindelijk had je over alles gelijk. Arjan gaf mij op een betrouwbarewijze en examengerichte manier les waardoor ik in een keer was geslaag. Ik raad iedereen Fly-over aan. Fly-over your the best
Na een slechte ervaring bij een andere rijschool goed terecht gekomen bij rij instructeur Sonn. Hij heeft me echt goed geholpen, over mijn angsten heen geholpen en heel veel geduld gehad. Nogmaals bedankt voor alle moeite! Groetjes Chaya.
Rijbewijs B gehaald in 1 keer. Zeer tevreden met de instructeur André van Adrichem die alles goed uitlegde en me op mijn gemak stelde.
ik ben Brian, ik heb eerst rijlessen bij een andere rijschool gehad maar dat was niks dus ben zo bij fly over gekomen omdat het bij mij in de buurt zit. mijn instructeur was Badr en een betere instructeur kon ik niet wensen. hij neemt echt de tijd om je het te laten snappen waarom iets wel of niet moet. deskundigheid is hoog bij fly over, ze letten goed op, stellen vragen aan je en geven je altijd feedback. ik heb met plezier de rijlessen gevolgd. top!
Ik heb mijn scooter en auto rijbewijs gehaald bij Fly-over. Kan niks anders zeggen dat het een top rijschool is. Joëlle Brand, mijn rijinstructeur voor mijn autorijbewijs, wil ik bedanken voor alle leerzame en gezellige lessen. Ze kijkt echt samen met jou waar je + en - punten liggen en doet er dan ook met jou alles aan om het zo snel en goed mogelijk te verbeteren, kritisch maar zeer vriendelijk. Joëlle bedankt voor alle lessen en het vertrouwen in mij! Succes met alle andere leerlingen.
Nadat ik een nare ervaring had met een rijschool kwam ik bij Fly-Over en alles werd veel professioneler gedaan. Ik ben dik tevreden met hoe het is verlopen en ben met het eerste examen via Fly-Over geslaagd. Mijn rijinstructeur was Martijn Oosterom.
Super goed les gegeven in 1x theorie en praktijk gehaald
Vreeswijkstraat 669
2546 AR Den Haag
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.