4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is top met deze rijschool ! Ik heb een geweldige rijinstructeur gehad die humor heeft, van zijn werk houdt en tegelijkertijd mij uitstekend heeft leren rijden. Ik heb weinig tot geen moeite gehad met mijn eindexamen en ben in één keer geslaagd !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg leerzaam!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik heb les gehad van Anton Boer die veel goeie aanwijzingen heeft gegeven waardoor ik al direct de eerste keer mijn rijbewijs heb gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jan van Genderen heeft mijn rijlessen verzorgd en dat heb ik als erg prettig ervaren! Goede en duidelijke aanpak om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te halen. Fijn dat ik zowel in Leiden als in de omgeving Den Haag kon rijden, erg flexibel!

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Steve was een hele fijne en gezellige instructeur, waardoor ik hele leuke lessen heb gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een super goede ervaring gehad met Fly-Over. Na een mindere samenwerking met mijn eerste rijopleider voor mijn autorijbewijs, ben ik overgegaan naar Tim. Een super aardige rijopleider die de tijd neemt voor zijn leerlingen en alle aspecten goed uitlegt. Hij stelt de leerlingen op hun gemak waardoor de lessen leuk zijn en de eventuele spanning wordt weggenomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super rijschool ! Zelf heb ik mijn auto rijlessen bij \'Armand\' genomen omdat mijn broer ook lessen bij hem had en daar heb ik geen spijt van gehad. Super chill en altijd rustig ! Zeker aanteraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden! Hele geduldige, kundige instructeur en ook de RIS-methode werkt heel fijn. Top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijne rij instructeur met veel geduld en erg kalm :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima rijschool, goede service, duidelijk in lessen, top !

Super fijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer fijne en goede rijinstructrice gehad. De lessen waren altijd prettig, leerzaam en toch ook gezellig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hallo, ik ben Damian Simonis en ik heb altijd leuke en leerzame lessen van Badr gehad. Vandaag had ik examen en ik ben in een keer geslaagd! Badr is echt een aanrader hij neemt erg zijn rust voor je en blijft geduldig als je iets niet snapt. Ook stelt hij je erg op je gemak. Hij is een goede instructeur anders slaag je niet in een keer! De service van rijschool fly-over is ook top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een positieve ervaring met het halen van mijn brommerrijbewijs bij Fly-over, ben ik ook mijn autorijlessen hier gaan volgen. Ik heb gelest bij Ron de Vries en kon mij geen betere rijinstructeur wensen. Vooral in het begin vond ik het erg lastig en ging het rijden moeizaam. Ron bleef echter altijd geduldig en positief, wat mij heel erg geholpen heeft. Mijn tussentijdse toets ging helemaal niet goed, maar ik ben uiteindelijk wel in 1x geslaagd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool, goede communicatie, komen afspraken na, deskundig en serieus les gehad van Ron van Dijken. Zowel voor scooterrijbewijs als autorijbewijs in korte tijd in 1x geslaagd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helder, duidelijk en klantvriendelijk. Instructeur Tony \"streng\" maar rechtvaardig en met de nodige dosis humor. In 1x geslaagd voor mijn bromfietsrijbewijs. Ook via deze weg: Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb eerst bij DON een dag cursus genomen. Maar dat was geen succes. Ik kreeg daar niet goed les. Bij Fly-Over kreeg ik wel heel goed les van Tony. Hij nam de tijd voor mij en gaf mij goede tips. Ik ben in 1x geslaagd dankzij Fly-Over. Een tip voor iedereen die een scooter rijbewijs wilt gaan halen. Neem geen dag cursus want dan leer je het niet goed genoeg. Het beste is om 2 dagen van 2 uur les te nemen. En dat natuurlijk bij Fly-Over. Bedankt Theo en Tony. Groetjes Sem

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk en goed geholpen

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.