Prettige rijschool

Prettige rijschool met een prettige rijinstructeur.

Top rijschool

Zeer vriendelijk, super betrokken en er wordt goed uitgelegd ze staan altijd klaar voor je!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede duidelijke lessen, veel geleerd!

Super fijne lessen gehad, heb niet voor niks in één keer mijn b rijbewijs gehaald!

perfect

Wouter kan erg fijn uitleggen, en kan goed inzien wat er nog moet gebeuren. Verder is er duidelijke communicatie, ik heb een fijne tijd gehad bij deze rijschool. ☺️

Fijn, duidelijk en objectief

Eerste keer geslaagd mede omdat mijn instructeur eerlijk en duidelijk zijn professionele mening gaf.

Heel veel geleerd

Dat ik heel veel heb geleerd en dat dit niet gelukt was zonder me rijinstructeur.

Gelukkig geslaagd

Als leerling ervaar ik de manier van de praktijkles fijn. Mag best iets menselijker. Maar deze manier heeft mij wel succes opgeleverd..

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mijn ervaring met FLY-Over is goed. Ik had een hele fijne rij instructeur die duidelijk was en mij goed heeft geholpen met de lessen en het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben zeker tevreden over Fly-Over en zou jullie aan meer mensen aanraden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Ik ben blij dat ik voor Rijschool Fly-over heb gekozen.

De klantenservice van Rijschool Fly-over is erg gedienstig. Ik ben zeer tevreden met de lesmethode van de rijinstructeur Herman Vuyk. Hij is geduldig en gezellig, zijn ervaring is niet te missen! Ik voelde me veilig in de auto en heb zelfstandig en zelfverzekerd leren rijden, precies wat ik nodig had om mijn rijbewijs te halen.

Gedegen aanpak door top-instructeur

Door veel doen, herhalen en evalueren tussendoor, snel op het benodigde niveau gebracht

Helemaal, top!

Hele fijne rijschool. Goede instructeur, die je op hele moment motiveert daardoor heb ik mijn praktijkexamen 1 keer kunnen halen.

Gewoon weg weer fantastisch

Derde generatie en ook weer in 1 x geslaagd. Dit zegt genoeg.

Hier wordt je blij van!

Heel vlot geholpen door Joke met een examen datum en een zeer snel herexamen. Zowel Badder als Theo wisten me goed te instrueren en uit te leggen wat ik kon verwachten en waar ik op moest letten. Helaas had ik de eerste keer wat pech met de toebedeelde examinator Simon, maar daar kan helaas niemand wat aan doen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb al mijn rijbewijzen bij Flyover gehaald. AM, A, B en BE Allemaal in 1x geslaagd. Super bedankt Rien en Theo!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik ben hier terecht gekomen via mijn moeder. Die had een goede ervaring met deze rijschool. Persoonlijk heb ik dit ook ervaren het super fijn. Als rij instructeur haf ik Theo aardige man die duidelijk is.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettige werkwijze, goed contact met rijschool

Instructeur Han bracht een goede, stapsgewijze opbouw aan in de rijlessen. Op die manier werden systematisch nieuwe onderdelen van het rijden toegevoegd en merkte ik gestaag vooruitgang. Ik vond dit een hele prettige manier van leren. Duidelijke en vriendelijke communicatie vanuit de rijschool. Het enige dat niet goed verliep is dat ik gekozen had voor de aanvullende RIS-methode. Dit was niet doorgegeven aan het CBR bij de tussentijdse toets en het examen. Over het algemeen zeer tevreden.

Goede begeleiding

Goede begeleiding en fijne service

Geweldige rijschool!

Rijschool Fly-Over is de rijschool die je moet hebben! Vriendelijke mensen en gaan voor je door het vuur. Ik had les bij Wouter. Enorm vriendelijke en duidelijke man. Hij maakt van rijles een feestje, maar houdt alles duidelijk en overzichtelijk. De rijlessen vlogen voorbij en waren altijd gezellig. Dus twijfel je nog over welke rijschool je moet kiezen zou ik zeker weten voor Fly-Over gaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rijschool met zeer veel ervaring!

Hier leer je echt scooter rijden! Zeer hoog slagingspercentage percentage, en dat kan ook niet anders als er zoveel aandacht word gegeven…. :) wil je echt leren rijden zoekt dan niet verder!

Alleen maar positief!

Fly-over leert je echt auto rijden. Het is een fijne rijschool. Mijn grote complimenten naar Mo mijn instructeur. Hij weet met zn rustige houding jou klaar te stomen voor het examen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Instructeur die les geeft met top vaardigheden en positieve benadering!

Ik heb onlangs de eer gehad om rijlessen te volgen bij de fantastische rijinstructeur Waheed, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hij absoluut de beste is in zijn vakgebied. Waheed begrijpt dat leren autorijden voor velen een uitdagende taak kan zijn. Vanaf het allereerste moment dat ik achter het stuur kroop, wist hij me op mijn gemak te stellen en was erg geduldig tijdens de lessen. Hij creëerde een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me kon ontwikkelen en groeien als bestuurder.. Wat ik ook enorm waardeerde, was de positieve en bemoedigende houding van Waheed. Ik ging altijd met plezier naar de les en als ik een keer niet kon was dat ook geen probleem. Zijn aanmoediging motiveerdde me om door te zetten, zelfs wanneer ik fouten maakte. Hij gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om mijn rijvaardigheden te verbeteren. Bovendien is Waheed altijd punctueel en goed georganiseerd. Hij zorgde ervoor dat elke les goed gepland was en dat er voldoende tijd was voor praktijkervaring. Zijn lessen waren nooit gehaast; hij nam altijd de tijd om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven wanneer dat nodig was. Dankzij Waheed ben ik nu een zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurder geworden. Zijn deskundige begeleiding heeft me geholpen om mijn rijexamen succesvol in één keer af te leggen en mijn rijbewijs te behalen. Ik heb hem dan ook gelijk aangedragen aan een vriend van mij die ook zijn rijbewijs wilt halen. Als je dit leest Waheed ontzettend bedankt voor alle lessen en Flyover mag blij zijn dat ze zo een goeie rijinstructeur in hun team hebben!

Goeie rijschool

Fijn instructeur!

Heel goed

Ik vond de lessen zeer goed en heb genoten van het rijden bij flyover zeker een aanraden

Perfect!

Alles wordt snel en netjes geregeld. Examens worden makkelijk verplaatst wat super fijn is. Ook waren de rijlessen van Tim erg goed en is hij geduldig. Zeker een aanrader!

Fijne rijschool

Zowel mijn scooter als auto rijbewijs gehaald.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.