4 sterren: goede service, goed behandeld

Onwijs goede ervaring met rijschool Fly-over. Rijles gehad van hun Rean Meulendijks, top instructeur! Heldere, duidelijke en goed opgebouwde manier van lesgeven. Streng wanneer nodig, maar altijd ruimte voor een lach en gezellige babbel onderweg. In 1 keer geslaagd voor m\'n rijbewijs :D Ik beveel Fly-Over en Rean van harte aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het had een aantal lessen nodig maar ik heb hem dan eindelijk! Gezellig gelest met Han, soms streng maar dat was zeker nodig. ;) Alles verloopt zeer professioneel bij Fly-Over en de communicatie is top! Bedankt Han, Theo en Freddy ;)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geslaagd voor mijn rijbewijs. Goede en professionele lessen. Dankzij de goede samenwerking tussen de instructeurs binnen Fly-Over heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Ik raad Fly-over aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het leuk en ze hebben me snel geleerd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na 3 keer te zijn gezakt bij ene andere Rijsschool ben ik over gestap naar fly-over! Met het resultaat dat ik vandaag na 10 lessen ben geslaagd in 1 keer namens fly-over. Ben super blij met Rean je was en bent top heel erg bedankt voor alles dat je me geleerd heb! Xxx

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Armand is een instructeur met engelen geduld. armand heeft me aangespoord door te pushen om echt mijn rijbewijs te gaan halen, terwijl ik zelf soms op het punt van opgeven stond. Elke les voelde vertrouwd en gezellig. Kortom, ben je opzoek naar een oprechte, humoristische en enorm goede rij instructeur? Dan beveel ik arman zeker aan met een dikke vette 10!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na 5 keer gezakt te zijn en nare ervaringen te hebben meegemaakt. En de hoop te hebben opgegeven. Ben ik heel prettig opgevangen. Bijzondere verrichtingen worden duidelijk en op de makkelijkste manier uitgelegd. Het kijken wordt je goed en duidelijk aangeleerd. Verder wordt je ook als een prioriteit gesteld. Mijn rijinstructeur was ziek. Ik had bijna mijn examen en nog 2 rijlessen staan. Mijn rij instructeur heeft deze 2 lessen op 2 andere dagen gegeven zodat ik toch deze rijlessen nog kon volgen. Wat heel fijn was! De lestijden waren fijn. Er wordt gekeken wanneer jou het beste uit komt. Communicatie was ook top! De deskundigheid was zeer goed. En de auto waar ik rijles in kreeg was zeer prettig om in te rijden. Aldus Fly-over maakt zeker je beloftes waar. En is zeker een aanrader om daar te lessen. Daar leer je echt hoe je auto moet rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top rijschool goede en nette begeleiding. Echt een aanrader 3 van mijn kinderen zijn in een keer geslaagd. Afrader ga niet naar van buren dit bespaart u geld en irritatie. Mvg Bob

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed heb me motor a hier behaalt alles werd super goed uitgelegd. Had ik ergens moeite mee gaf de instructeur duidelijke instructies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal blij met met me rijbewijs! Theo bedankt en Badr super bedankt voor je geduld met mij ;) Tony jij nog bedankt voor je duidelijk uitleg tijdens de theorie lessen! Groetjes, Nilcan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

After failing at another driving school, I looked for a new one and I am so happy I\'ve found Fly-Over. Herman Vuyk was my instructor and I cannot recommend him enough!! He is super nice, kind and patient. He explains in a very clear manner and I always enjoyed my classes. Because of my earlier failures, I felt quite insecure. But Herman helped me to get through. He really taught me how to drive properly and now I have my driving license!! :)

gewoon Top!!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben eerst bij een andere rijschool begonnen, maar daar was ik niet tevreden over. Via via ben ik hier bij fly-over terecht gekomen. Ik heb geen slecht woord over deze rijschool. Heel professioneel en vakkundig. Prettige rij instructeur.

in 1 woord super..leuke mensen en goed advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nadat ik met een slechte ervaring van mijn oude rijschool af kwam, heb ik heel veel geleert van mijn rij instructeur bij Fly-over. Hij heeft mij de hele basis opnieuw geleerd en had veel geduld met situaties uit te leggen. Hierdoor ben ik veel bewuster gaan rijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super lessen gevolgd bij Son en jan !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Piet, Hartelijk bedankt voor alle lessen!!

Goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijlessen en gezellige mensen. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Goede afspraken gemaakt en zo simpel mijn rijbewijs gehaald.

Vreeswijkstraat 669

2546 AR Den Haag

Over Rijschool Fly-Over

Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt. Onze voorwaarden zijn transparant en klantvriendelijk – geen addertjes onder het gras en alleen betaling voor afgenomen diensten, ook bij een tussentijdse ontbinding. Rijschool Fly-Over biedt al ruim 30 jaar ouderwets betrouwbare kwaliteit onder moderne voorwaarden voor alle soorten rijbewijzen en theorie-examens. Wie de voordelen van een professionele aanpak inziet, kiest voor Rijschool Fly-Over.