perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Kan duidelijke afspraken maken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief in praktijk, rommelig kwa Theorielessen, ben blij dat ik in praktijk maar 2 mentoren had en niet nog eens meer. Theorie was soms te onduidelijk, maar in zijn geheel positief.\r\n\r\nHet contact met Ricardo (planning) was trouwens ook positief.\r\n\r\n\r\nTheorie was echt te veel gericht op vrachtwagen en touringcar, ik zelf had liever gehad dat het daarvoor meer naar streekbus/lijndienst was gericht.\r\n\r\nEen lijndienstbus als leerbus had nog mooier geweest ipv alleen een touringcar.\r\n\r\nvan de 2 leermeesters Carl en Peter Faling, heb ik het meeste aan Peter gehad, hij was rustig in het uitleggen, nam ook echt zijn tijd, en zei op een opbouwende manier wat er beter kon. En zijn praktijk was wel op Lijnbus gericht. verder nam hij ook zijn tijd om van plaats te wisselen in de bus en het ook voor te doen. \r\n\r\nEn het belangrijkste voor mij, was dat Peter zijn tijd ook nam om je gerust te stellen als het even niet lekker ging, en weet goed op je in te praten, zowel voor praktijk als examen.\r\n\r\nPeter Bedankt.\r\n\r\nCarl ook natuurlijk.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring is top ,

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring is top ,

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vond het een goeie ervaring, er werd veel voor mij geregeld. en een goeie instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne ervaring zowel code 95 als CE rijlessen heb ik hier gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool, vriendelijke en vakkundige rijleraren die weten wat ze doen en hoe ze je op je gemak moeten stellen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb genoten van mijn rijopleiding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaringen zijn goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De theorie is duidelijk en wordt niet te ingewikkeld gemaakt. Genoeg rij rijd om het in der de knie te krijgen, en een hele aardige ervaren instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nTop!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Precies wat ik van een rijschool verwacht. Fijne lessen op een fijne wijze gekregen en daarbij ook plezier gemaakt!\r\n\r\nHelena, Gerard en Arjan bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg blij met de keuze voor deze rijschool. Hele fijne en duidelijke lessen gehad van Gerard en Arjan. Veel geduld hebben deze mannen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met van Buuren een goede ervaring qua theorie.\r\nLessen was niet bij elke instructeur even goed naar mijn mening.\r\nMaar de laatste was top.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben helemaal blij mee met de rijschool en met beide instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aanrader om je rijbewijs te halen. informatie en afhandeling uitstekend.\r\nIntake en rij instructeur perfect.\r\nGoede uitleg en rustig opbouwend. \r\nGa zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed verzorgd materiaal..., duidelijk uitleg over opleiding... erg vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie dag gehad met Ronald, prima instructeur en ben geslaagd.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker