Ed geeft super goede uitleg, erg vrolijke meneer! Zulke instructeurs maken mensen blij:) Zeker een aanrader!! Enorm bedankt Ed!
Ed vd Spek, Je geeft goede uitleg en bent duidelijk op een fijne manier.
Na het behalen van mijn C rijbewijs bij van Buuren, was het tijd om voor mijn CE te gaan. Na een fijn aantal praktijkuren ben ik net zoals mijn B en C, in één keer geslaagd. Mede dankzij deze fijne rijschool. Mijn instructeur voor de CE was Jan. Jan is een fijne, rustige en ervaren instructeur. Met zijn praktijkervaring heb ik dankzij hem elke rijles wat bijgeleerd. Wanneer het kan, zoekt hij de uitdagingen op, zodat je elke situatie aan kan; zoals een rijles in het centrum van Leiden. Met vrijwel dezelfde interesses, heb ik met Jan ook leuke praatjes gehad op de vrachtwagen en dus was het zeker niet vervelend om 2-4 uur lang naast hem te zitten. Bedankt van Buuren, Martin en Jan voor het vrijwel volledig opleiden tot vakbekwaam chauffeur!
Leuke dag en zeer leerzaam
Ik kreeg goede tips over mijn rijgedrag, en mijn voortgang werd netjes bijgehouden. Ook vond ik het fijn dat ik een proefexamen heb gereden. Zo kwam ik goed voorbereid op mijn examen. Ik vond het alleen minder fijn dat er tijdens corona met ophaal locaties werd gewerkt.
E achter B dagles en dan de examen. Echt goede combi en aan te raden bij van Buuren
Veel geleerd, en een goede instructeur
Goede rijschool waar alles optimaal geregeld is. De rijlessen van Arjan waren bijzonder leerzaam en hij zet je echt aan het denken en op scherp, om op het examen te vlammen.
Arjan heel veel succes je bent een kanjer voor de motorrijder! Groeten jeffrey lansbergen
Het was een fijne ervaring, er werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook was het erg fijn om de oefenrondes te rijden op dezelfde locatie als het examen zelf. Er was genoeg tijd en ruimte om veel vragen te stellen en er waren ook genoeg pauzes. Dus een hele fijne ervaring.
Een super leuke les dag. Ging super snel door de relaxte sfeer met Ed van der Spek. Goede instructie en informatie gekregen. Was een top dag. Echt een aanrader
In het begin vond ik net nog wel lastig om alle regels te hanteren maar ik werd goed geholpen en gecoahed waardoor het rijden steeds beter ging. Al met al een erg goede ervaring
De instructeur lette goed en geeft je veel advies
heel leerzaam, leuk en goede hulp
Een fijne en gemakkelijke ervaring.
helemaal top
Dit is mijn 3e rijbewijs die ik bij van buuren haal en net als alle andere keren beviel mij dit heel goed. goede instructeurs en heel fijn dat alles mooi via een rooster gaat. Ik ben heel tevreden hoe dit traject verlopen is.
Heel relaxed, nemen goed de tijd voor je. Al met al een erg goede ervaring.
Duidelijke instructies die zeker helpen, dus geslaagd.
Goed luisterenen je haalt het...!
Mijn lessen voor het BE examen waren leerzaam en ik ga nu met vertrouwen met mijn trailer rijden. Complimenten voor Rob!
Alles ging goed ben erg tevreden!!