Wegens corona toch een super motor opleding gehad. Naast het gezellige ook een onwijs fijne les ervaring met de tips die je nodig hebt om veilig de weg op te kunnen. Tot het volgende examen ;)
ik vond het een rustige e nlaagdrempelige dag. het voelde prettig en veilig., ieder op zijn eigen tempo terwijl je met 3 ben. het voelt individueel terwijl je met meer bent.
Fijne duidelijke uitleg gekregen. Lesstof zowel praktijk als theorie waren goed te volgen. Goede afwisseling van theorie en praktijkvoorbeelden.
Kort en duidelijk traject, professioneel begeleid.
mijn ervaring was goed rob liet me fouten maken en daarna gaf die opbauwnde kritiek ipv meteen in te grijpen
Instructeur was heel fijn en heeft erg geholpen bij het behalen van mijn be
De les was goed, door een paar gemiste borden de 1e keer gezakt 2e keer geslaagd
Goede uitleg en een aardige en rustige instructeur (arjan)
Alle tijd bij Van Buuren heb ik een super fijne tijd gehad met fijne lessen. Er was veel geduld en tijd voor dingen die in het begin spannend waren, dus daar ben ik blij mee!
Alles was snel geregeld. Goede voorbereiding op t examen en bromfiets gehaald, helemaal top
De cursus was heel leerzaam, de instructeur was aardig en heb veel van hem geleerd, ben superblij, want ben geslaagd
Gewoon top zoals altijd!
Top instructeur grappig serieus en je leert veel
Brahim was perfect for the drive. A very good teacher and a beter personeel, I recomend Brahim.
Enige verbeterpunt is theorie voor thuisstudie. Niet volledig (geen verkeerborde) en geen antwoorden.
Ed Rustige en relex
Ik heb veel tips gekregen die ik mee kon nemen naar het bromfiets examen. Goede rijles!
Alle instructeurs zijn aardig en geven je veelvetrouwen. En een goede rijschool.
Tijdens de rijschool voor het rijbewijs b achter e het ik een toffe rij instructeur gehad die kalm bleef en waarbij je van fouten kon leren!
Het aangeboden pakket sluit goed aan bij de praktijk.
Ik vond het leuk en heel erg spannend. Waren fijne aanwijzingen en een leuke rijinstructeur. En in 1 keer geslaagd! Hij geeft de juiste aanwijzingen en zegt wat er gezegd moet worden als het nodig is. Echt fijn ook al doe je veel dingen fout dan zorgt hij ervoor dat je de volgende keer beter gaat rijden.
een hele fijne ervaring gehad met de rijschool. De instructeurs waren heel fijn en hebben mij goed begeleid gedurende de opleiding.
Zeer positief, leuke lessen en veel fijne ritten
Een goede dag om in 1 keer te slagen. Gezellige mensen met een leuke sfeerin de groep. Een aanrader!