Alle instructeurs willen je graag helpen en geven veel tips.
Ik was wat gespannen, maar omdat er een heel relaxte examinator naast mij zat werd ik er zelf rustiger van, waardoor het heel fijn reed.
Ik had een heel onvoorspelbare beschikbaarheid, maar dat is goed opgelost met de customcare. Uiteraard zijn de instructeurs goed in uitleggen en helpen zeker als het wat minder gaat.
Met de planning heb ik een minder goede ervaring, maar rijlessen waren goed.
Ze konden snel een goed rooster in elkaar zetten en goede lessen. Dus overal flink te vrede. En ik zou het aanraden
Ed is een fijne instructeur met duidelijke uitleg. Fijn in de omgang.
Van Buuren is een zeer professionele & prettige instelling om je diverse kwalificaties te behalen. Voor mij was dit de C, Fred Mahler heeft mij persoonlijk van begin tot eind (in een keer geslaagd) uitstekend begeleid door het gehele traject. Hele prettige ervaring, voor mijn volgende kwalificaties kom ik zeker terug bij van Buuren.
Bij van Buuren krijg je les van echte vakkundige mensen! Ze maken de lessen leuk en onwijs leerzaam!
Goede, duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.
Tevreden met mijn lessen en veel geleerd. Goede service en goede instructeurs!
Goede lessen, fijne instructeur, goede uitleg.
Leerzame dagopleiding, veel geleerd
Tijdens mijn pakket heb ik veel verschillende instructeurs gehad. Dit zorgde ervoor dat ik niet echt een band heb kunnen opbouwen met een instructeur, en dat vond ik jammer. Voordeel was wel dat de examinator niet als een vreemde aanvoelde. Voor de rest verzorgde rijlessen, waardoor ik genoeg heb kunnen leren.
Prima keuze. Goede uitleg van Ed en veel nieuwe dingen opgenomen.
Dankzij Jannie mijn zenuwen onder controle kunnen krijgen. Dank je wel!!
De administratie was niet goed, lessen inplannen ging erg lastig. Wel heel tevreden over alle instructeurs
Goede balans tussen positieve coaching en opbouwende kritische punten om van te leren
Alle instructeurs welke ik heb gehad geven fijn les en de reactie van customer service is snel.
Relax duidelijk
Het was altijd leerzaam en gezellig. Ook serieus op de momenten wanneer het moest. Top!
Een ontzettende leuke rijschool met ervaren instructeurs!
Goede dag gehad! 1 één keer geslaagd!
Goede lessen. Veel verschillende instructeurs gehad, maar daardoor wel veel tips gehad die mij hebben geholpen.
Ik vind dat ik goed door heel het traject ben begeleid en kan nu zeggen dat ik uit mijn eigen auto kan rijden