Ik vond het super leuk om bromfiets te doen!!!

Deze dag was super om te ervaren. Het is super!!

Leerzaam, leuke ervaring

Leerzaam, ga met vetrouwen de weg op met een aanhangwagen.

Veel geleerd deze bromfietsdag

Aan het begin was het allemaal erg wennen, veel uitleg. Maar uiteindelijk kwam ik er steeds meer in en vond ik de uitleg goed en erg duidelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima naar mijn zin gehad.

Prettige sfeer, prima naar mijn zin gehad tijdens de lessen. Communicatie tussen van Buuren en Bourgonje had beter gekund, planning etc. had via Bourgonje moeten gaan en niet via mij. Ik heb een aantal keer dingen door moeten mailen ivm planning van Bourgonje. Ook is het vervelend als je bijvoorbeeld wilt melden dat je iets later bent en dan niemand aan de telefoon kan krijgen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Geen problemen met deze rijschool!

Goede motorrijles die met behulp van video na de les wordt besproken waardoor je goed kan leren van je fouten.

Goeie motor lessen

Ik vond de lessen zeer prettig. Het was gewoon straight to the point en er werd niet teveel onzin verteld. Iets waar ik veel waarden aanhecht. De instructeurs die ik gehad heb waren ook zeer fijn. Er wordt verteld als je iets beter had kunnen doen, maar er wordt ook zeker verteld wanneer je iets goed heb gedaan. Je gaat dus ook niet met een rot gevoel van de lessen weg. Ik had een 10 gegeven als dat oortje niet zo irritant zit in je oor hahaha. Dus al met al, wil je lessen, is dit zeker een aanrader

Duidelijke communicatie en instructie

• Deskundigheid/Vakmanschap

De leukste en mooiste Hobby rijbewijs...de motor

Met veel behulp van de geweldige instructeurs, heb ik mijn examens met gemak kunnen halen. Ze berijden je goed voor op alles en zijn erg gezellig.

Top rijschool!

Ik ben naar deze rijschool overgestapt na een slechte ervaring met een andere rijschool. Van Buuren heeft het goed en snel opgepakt en ik heb goede rijinstructeurs gehad. In een keer geslaagd!

Top ervaring

Ik heb erg veel geleerd en vond het erg netjes

gezellige leerzame dag

leuke dag om te doen ,met de nodige speciale verrichtingen

zeer leuke cursus

veel ervaring op gedaan

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed georganiseerd, goede instructies gehad

Het was een leerzame dag. Aan het begin denk je dat het een overbodige opleiding is, maar dat is zeker niet het geval. Goede instructeur die alles goed uitgelegd heeft.

prima cursus

Goed verlopen cursus met net materieel

super

fijne opleiding met een goeie instructeur

super, perfect geregeld.

super cursus, tenminste geen saaie bedoeling.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geholpen bij mijn bromfietsopleiding

Ze waren duidelijk en ben goed geholpen

Leergevende bromfiets opleiding

Ik heb veel geleerd en ik vind dat jullie kritiek goed & aardig brengen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super! Hele fijne rijschool.

Ik kreeg overal een duidelijke uitleg bij. Top ervaring voor de bromfiets. Fijne rijinstructeurs.

Erg goed

Mijn ervaring is goed aardige instructeurs een duidelijke uitleg en wordt op je gemak gesteld

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool. Fijne instructeur. Met een juiste en rustige uitleg.

Goede dagindeling met voldoende afwisseling, praktijk / theorie. Aan te bevelen aan iedereen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede lessen, goed voorbereid om de weg op te gaan

Werd altijd goed op de hoogte gehouden door van Buuren over lessen en examens, lessen waren ook kwalitatief goed waardoor ik het gevoel heb goed de weg op te kunnen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geleerd om lekker mortor te rijden

Prima programma opbouw Video analyse heel nutjtig Arjan zeer duidelijk en direct en dat werkt goed

In 1x geslaagd

Rijles gehad bij van buuren voor mijn C rijbewijs met rij instructeur Jan van Klompenburg. Zeer vriendelijk en sociaal ingesteld. Zeer gedreven en leert je hoe je met een vrachtwagen moet rijden. Ook de andere instructeurs bij van buuren zijn zeer vriendelijk en geïnteresseerd in je vooruitgang. Voor mijn CE zal ik zeker teruggaan!

Wederom in 1x geslaagd

Ik heb voorheen mijn brommer, auto en a1 motorrijbewijs gehaald bij van buuren. Dankzij hun uitstekende instructeurs ben ik wederom in 1x geslaagd, dit keer voor a2.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker