Goede opleiding

Duidelijke uitleg

Prettig en ik ben blij met mijn resultaat.

Goede ervaring tbv toepassing

Fijne begeleiding, snel op je gemak waardoor je ontspannen rijdt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een leuke motoropleiding met goede begeleiding.

Ik heb met veel plezier alle motorrijlessen gevolgt. De instructeurs zijn heel aardig en helpen je echt naar je examen toe. Kortom een zeer leuke opleiding gehad en hem in 1x gehaald! Enige verbeterpunt is het servicecentre, waar ik erg veel heb moeten bellen enzo om mijn rooster voor elkaar te krijgen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super leuke dag gehad, en veel geleerd.

Ik heb mijn lessen als zeer leerzaam ervaren en heb het erg leuk gehad met de instructeur.

Geweldige rijschool

Verkeersschool van buuren is een hele goede rijschool met hele fijne instrukteurs. Ze geven goede rijlessen en communiceren goed. De lesauto is altijd goed in orde en is altijd schoon.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede en duidelijke lessen en uitleg

Duidelijke uitleg, aardige en gezellige instructeurs. De instructeurs geven goede lessen

Top, geslaagd in 1 keer.

Goeie instructeurs die op een leuke wijze je leren hoe je om moet gaan met de motor. hierdoor avb en avd in 1 keer gehaald. Alleen de verhalen die je leest over de planning klopt wel, dit kan beter. De communicatie vanuit de planning duurt soms wat lang voordat je antwoord krijgt. maar als je duidelijke afspraken maakt van te voren met de planning is er niks aan de hand. mannen, nogmaals bedankt voor alles!

Goed bromfiets opleiding

Alles was goed geregeld voor de bromfiets

Goed bromfiets

Alles was goed geregeld voor de bromfiets

Geslaagd!

Met een aantal verschillende capabele instructeurs gelest, duidelijk en met inlevingsgevoel voor de cursist. Dit resulteerde in een positieve AVB en AVD . Heren instructeurs, hartelijk bedankt voor de goede zorgen en jullie geduld!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super leerzaam en heel meelevend

ik vond het heel erg leerzaam. Veel van mijn rijlessen moesten worden verplaatst ivm school, maar dit ging helemaal goed. Ben heel blij dat ik heb gekozen voor van buuren

Geweldige leerzame bromfiets les

Ik had heel erg veel twijfels of ik het zou halen, maar na deze lessen had ik er heel erg veel vertrouwen in. En geslaagd!

Okey

T was ok

Zeergoed

Super fijne dag

Je wordt goed voorbereid van te voren, aardige instructeurs.

Goede begeleiding

Alle instructeurs stuk voor stuk heel fijn. Iedereen heeft zijn eigen punten waar hij op let, zo ga je na je examen met een fijn gevoel de weg op.

Prima!

Ik vond het prima gaan. De regen was een beetje vervelend alleen.

Vriendelijke vereniging

Het zijn hele vriendelijke mensen en er word voldoende uitleg gegeven bij de les.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Heel duidelijk instructeur hielp met duidelijke aanwijzingen en bereid je goed voor met de routes.

Super, de instructeur doet goed helpen met je begeleiden rijexamen was niet meer en niet minder dan dat je verwacht. Van tevoren krijg je een kleine presentatie. Heel hulpvol en blij met de resultaten!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik vond het spannend maar het ging goed

toen ik in de auto stapte, gingen mijn zenuwen weg. De examinator was erg aardig en dit hielp. De rit was niet geheel foutloos maar toch goed genoeg om te slagen.

Leerzaam en gezellig!

Ik heb de dagcursus voor mijn aanhangerrijbewijs als zeer leerzaam en gezellig ervaren! Veel opbouwende kritiek maar vooral veel complimenten wat goed is voor het zelfvertrouwen om een examen in te gaan!

Positief

BBS training Jongeneel een rijden bij Jan: Heel gezellig.

Lang maar goed begeleid

Ik heb in totaal 4 keer examen gedaan. Het proces duurde best lang maar de instructeurs waren allemaal erg geduldig en vriendelijk. De tips waren altijd erg opbouwend en zeer behulpzaam

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker