Ik werd erg vriendelijk ontvangen. De brommerleeraar gaf goeie tips en opmerkingen.
Een goede ervaring
Het was leuk dag een heb me rijbewijs gehaalt dus dat is mooi
Ik heb het goed geleerd bij de rijschool. Door een super goede instructeur robert van der helm.
Goede gemotiveerde begeleiding ontvangen bij het behalen van mijn 1e rijbewijs!
BBS Jongeneel docent Jan.
Rijoptimalisatie Jongeneel docent Jan: Leuke en leerzame dag
Alle les-uren werden vlekkeloos naar wens ingepland, de instructeurs zijn rechtvaardig en hebben alle hun eigen karakter. Hierdoor leer je veel verschillende eigenschappen voor het motorrijden. Verder is alles vlekkeloos gelopen en zal mijn volgende rijbewijs weer bij van Buuren behaald worden.
Goed en geduldig gewerkt. Op mijn gemakgesteld en goed voorbereid voor het praktijk examen.
BBS training bij Jongeneel op de Europoort :docent Jan K . Bas en ik zelf vonden het een leerzame dag de instructie van Jan zeer duidelijk en informatief.
Duidelijke uitleg en altijd op tijd, kortom, tevreden!
BBS training Jongeneel. Vermoeiend
Ik ben geslaagd. Het wasnerg nuttig.
BBS Jongeneel docent Jan
Jongeneel transport BBS training docent Jan
ik heb met veel plezier leerzame rijlessen gevolgd en genoeg dingen geleerd om in 1x te slagen
BBS Jongeneel transport docent Jan Leuke training goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Training BBS rijoptimalisatie docent/instructeur Jan : Een dagje training bij Jongeneel transport . Ik vond het een interessante opleiding waar ik mijn minpunten heb gezien en omgekeerd ook. Instructeur is goed in zijn vak zodat het toch niet saai werd.
Goede lestijden, goede instructeurs waar voor je geld, klantenservice liet soms te wensen over.
Alles perfect verlopen, goed geholpen
?
Het is een goede rijschool
BBS Jongeneel instructeur Jan: Der BBS curs mit Jan war sehr Lehrreich und schillen
Behavior Based Safety Training Jongeneel transport docent Jan. Bedank Jan voor de les.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Van Buuren, veel geleerd . Leuke en gezellige rijlessen. Kundige en vaardige rijinstructeur. Hartelijk bedankt.