Helemaal top
BBS Jongeneel docent Jan: was een leerzame dag met aandacht puntjes en dingen dat beter kunnen goed uitgelegd en besproken.
Behaviour Based Safety Training: Jongeneel transport instructeur Jan Goed duidelijk en Jan was rustig en duidelijk in de uitleg
Goede begeleiding, met een fijn gevoel gereden.
BBS Jongeneel instructeur Jan ,heeft er een zeer leuke maar vooral leerzame Training gegeven samen met Harry leuke dag gehad. Jan is een ervaren instructeur die spreekt uit praktijk ervaring
Zowel introductie als de lessen zelf gaan op een tempo gericht op de persoon en wat er precies geleerd moet worden. Dit werd al vanaf de intake les goed opgepakt.
Goede les, veel gereden, goede instructeurs
Goeie leraren met veel ervaring en een goeie klantenservice!
BBS Jongeneel : Vandaag 8-10-2020 dagje met Jan aan de slag geweest voor dagje BBS cursus. Is altijd weer zo een dag waar van je denkt pfff moet het weer maar waar je lopende de dag weer de lol en leerzaamheid van inziet. De eerste x met Jan als instructeur die t op een manier weet te brengen dat je er toch bij blijft met je gedachte en er toch ook nog van leert. Al met al een leerzame dagen toch weer wat opgestoken. Volgende x maar achterwaarts uitstappen dan,als ik er aan denk.
Hef in praktijk rijden werd serieus en concreet aangeleerd, zodat je echt niks vergeet in het examen.
Er werden goede aanwjjzingen gegeveb
Ik vond het heel fijn en je leert alles in 1keer en vervolgens heb je gelijk het examen. Dat is heel fijn
Ik heb het als een zeer prettige begeleiding ervaren en een zeer bekwame instructeur.
Rijlessen zijn goed Communicatie uit kantoor wat minder
Goede rij instructeurs, helpen goed met het behalen van jou rijbewijs. Geven ook goede tips en opbouwend commentaar.
Goede uitleg, gaat toch weer eens anders naar situatie kijken. Goede feedback ,na de rit Marcel slieker en rikie van de wouw
Was gezakt voor brommerexamen dan word ik wel meteen gemaild om weer een hele dag te plannen kassa weer ruim 400 euro weg, als ik dan extra les wil kan ik niet bellen, dan is r niemand, mailen reageren ze niet op dan eindelijk iemand die zegt dat het wel 60 euro kost per uur, dan weer iemand die twee dagen later zegt dat 1 uur helemaal niet kan, dan eindelijk na een week bellen en mailen anderhalf uur les geboekt krijg ik na het weekend te horen dat de gekozen dag al weg is, heeeelemaaaal klaar mee. Jammer voor de instructeur die deed t wel goed, die weet niet wat een ramp de rest is. Ik ga volgend jaar voor m'n auto maar zeker niet daar! Dit gaan ze vast niet op de site zetten, daar staan alleen maar blije mensen wat ik absoluut niet geloof.
In het begin is het best spannend maar alles wordt goed uitgelegd waardoor je snel leert.
Zeer goed en relaxed les gehad
Ik had voor de motor opleiding nog geen ander rijbewijs. Ondanks het gebrek aan kennes ben ik stap voor stap opgeleid om de motor (a1) te kunnen rijden. De instructeurs zijn erg goede motorbestuurders die het ook leuk vinden om les tegeven.
na een trage start met de avb, tot vervelens toe de pionnen, mijn fout kwam de overstap naar avd. kijken kijken doorkijken zal ik nog lang horen. maar zo super om nu 'los'te mogen
In 1 keer geslaagd, dus hij doet snelheid werk uitstekend.
Ondanks gezakt te zijn voor mjjn eerste examen heb ik wel een goede ervaring aan over gehouden
Goeie tips en veel kunnen oefenen in een ochtendje
We zijn in de lessen voor het examen heel goed begeleidt, daarbij heb ik hele goede kritieken gehad die mij hebben geholpen bij het behalen van mijn examen.