Erg tevreden

Snel rijbewijs gehaald. Goede lessen. Aardige instructeur.

Was een leuke ervaring

Leuke lessen, Goede tips en altijd leuke rondjes

• Deskundigheid/Vakmanschap

Het was een goede bromfiets opleiding

Leuk en leerzaam

De rijlessen waren erg leuk en leerzaam. Het was soms wel lastig maar met de hulp van Kevin lukte het. Ik kreeg goeie feedback en met de feedback leerde ik het om het beter te doen. Heb veel geleerd en hoop wat ik heb geleerd dat het in me hoofd blijft zitten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Het was erg leerzaam en heb alles duidelijk mee gekregen, bromfiets geslaagd

Ik heb erg veel geleerd van meneer Arjan, ik was goed voor bereid voor me examen en die heb ik ook gehaald dus fijn!

• Deskundigheid/Vakmanschap

zeer fijne en leuke rijschool.

Ik heb bij van buuren mijn c rijbewijs mogen halen onder begeleiding van Jan en Martin. ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. beide instructeurs geven op een fijne en rustige manier les en dat is precies wat ik zocht, duidelijk en behulpzaam dat zijn de worden waarmee ik mijn lessen met Jan en Martin zou samen vatten en bovenal heel gezellig! heel erg bedankt voor alles en ik hoop in de toekomst nog een catogorie bij jullie te kunnen halen!

Leuke rijschool

Bedankt jan!!! Met 4 lesjes heb je me laten slagen voor de c rijbewijs!!!! Mooie instructeur ben je❤️ Groetjes Zulfu sekerdag

Geweldig!

Super instructeurs, allemaal super lieve mensen die je alles goed aanleren. Dank jullie wel!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede begeleiding en een gezellige vent

Was gezellig

Het was hardstikke leuk!

Ik vond het een leuke en intensieve dag. Je krijgt heel veel informatie en er word veel concentratie van je verwacht wat nog wel een dingetje was. Maar het was heel leuk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik heb het naar mijn zin gehad en veel geleerd.

Allestop

Top ervaring, erg vriendelijk en zo komt iedereen er wel.

Hele goede rijlessen gehad en in 1x geslaagd

Leuke rijschool veel informatie

• Deskundigheid/Vakmanschap

Spannend zon examen maar toffe bromfietsopleiding

Vandaag had ik veel zenuwen maar, het ging allemaal goed. Fijne rij instructeur. Goeie ervaring.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een prettige en leerzame bromfiets dag

Ik werd heel goed ontvangen kregen een korte maar krachtige uitleg en begonnen gelijk met oefenen . De dag verliep daardoor heel snel.

• Deskundigheid/Vakmanschap

super fijne manier van les geven

vandaag voor mijn c rijbewijs geslaagd in 1 keer super uitleg gehad in de afgelopen lessen van alle instructeurs vooral bij jan een paar fijne lessen gehad. Hans

• Deskundigheid/Vakmanschap

Positief, inzet van alle betrokken was super

Tijdens de opleiding heb ik altijd de inzet van alle medewerkers gemerkt. Zowel de passie van de instructeurs als de medewerking van telefonisten en planners. Vooral de afhandeling van één van mijn lessen die helaas geannuleerd moest worden was netjes. Toen ik gebeld werd met het nieuws lag er al een alternatief plan klaar. Erg proactief, super.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Erg veel geleerd en plezier gemaakt tijdens de bromfietscursus

Ik heb in een paar uur tijd een hoop geleerd. De dag was erg leuk alleen het vele regen was jammer, maar hierdoor lette ik extra goed op.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ik vond het heel leuk en goed geregeld ..bromfiets

Ik vond dat het handig was dat we ook naar het cbr in rotterdam reden zodat je dan nog extra kon oefenen. De oefen rondjes waren ook handig en er werden goede tips gegeven. Ik vond het een leuke dag.

Leerzaam en leuk

Bij het begin van de opleiding ging ik als een leek het traject in, de instructeurs Cor en Navin legde verschillende situaties uit en hoe deze je het beste kan aanpakken. Toen mijn examen dichterbij kwam heb ik gevraagd van hoe kan ik het makkelijkste met de examen stress omgaan, waarop Navin zei dat ik zoveel mogelijk rust moet pakken tijdens het rijden, en hij hielp mij hier ook mee. Al met al ben ik blij met de ervaring en blij dat ik ben geslaagd voor CE.

Hoop geleerd vandaag

Ik vond het een goede opleiding, ook vond ik t erg prettig dat het in 1 dag te doen is.

Heel fijne ervaring

Fijne rijinstructeurs veel van geleerd En hele fijne service

• Deskundigheid/Vakmanschap

Was wel leuk en makkelijk om te leren

Was wel een beetje interessant om te zien hoe ongeduldig de instructeur was. Ik heb er wel een leuke ervaring gehad maar hjj was niet zo aardig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijke instructeurs en goede planning vanuit van buuren.

Altijd een fijne rijschool geweest. Over 2 jaar weer een stapje zwaarder. Ga zo door!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker