Goede rijschool met goede uitleg en lessen

Goede dag, veel geleerd! Duidelijke uitleg

Fijne dag

Goede begeleiding met het rijden, herkansing gehaald. Steun gehad na mijn faalangst dus dat was fijn.

Prima. Theorie net iets Te lang

Jongeneel Rijoptimalisatie Behaviour Based Safety.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Weet meer dingen over de weg

Jongeneel, behaviour based safety Ik heb deze Les ervaren als een leerzame dag, ik heb veel dingen opgepakt dat ik in Mijn hoofd ga opslaan bv hoe je goed de spiegels Kan afstellen, ik vond het leuk om een keer op een Trailer te rijden, jan Van klompenburg een hele aardige Man is heel spraakzaam en legt alles goed uit.

helemaal top

Rob geef goede instructies en laat je echt inzien hoe belangrijk het is om goed te kijken naar de uitwaaihoek hij geeft je het vertrouwen en hij is rustig en verteld je wat je moet weten. ik zeg Rob bedankt voor je tijd en inzet ik ben super tevreden en zal mijn vrienden zeker van Buuren aanraden!!

leuke en goede rijschool

fred is een goede instructeur erg behulpzaam en vooral er oplettend en vriendelijk. met het kantoor liep mijn communicatie wat minder soepel.

Stresssend

Erg zenuwachtig maar blij dat ik ben geslaagd

Goede vlotte training.

Vlotte training met daarbij rondje met trailer met bruikbare tips

Het ging goed

Mijn ervaring was erg prettig je kreeg de hulp die je nodig hebt en bespreekt de theorie ook nog goed door dus ik vond bet erg fijn

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele fijne uitleg tips en les in ene keer geslaagd

Fijn en vertrouwd gevoel

Fijne lessen en prettige rijinstructer

• Deskundigheid/Vakmanschap

Betere dan de vorige keer

De man die ik de vorige keer had maakten mij wel onzeker. Ik snapte dat het bedoeld was om mij te helpen, maar hij kon het anders verworden. Na ik mijn herexamen heb gedaan met Gerard voel ik mij beter en geeft hij goede tips. En kan zeker in leven in iemand anders.

Top instructeurs & top instructies

Ik heb altijd met veel plezier en enthousiasme gereden bij van Buuren. De instructeurs zijn motorrijders in hart en nieren. Dit is heel goed te merken aan de goede manier waarop zijn lesgeven. Het enige min puntje vond ik dat ik af en toe dubbel of onder de verkeerde les werd ingepland. Hierdoor kwamen de kosten soms onnodig hoog uit en moest ik zelf scherp blijven of alles klopte. Als je dus niet scherp bent op de planning kan je soms teveel betalen.

geweldig

Ik vond het in het begin eng om met de bus te rijden, maar doordat ik een goeie rijinstructeur had, Flip , heb ik mijn praktijkexamen in 1x kunnen behalen. Regelmatig een andere route genomen met lessen, moeilijke bochten en krappe bochten nemen, wat ik zeer waardeerde, want dan leer je het het beste.

Goede informatie, duidelijk cursusmateriaal

Prima cursus!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende begeleiding en een goede instructeur

We begonnen de dag met een lange goede uitleg voordat we gingen rijden .ik had al een keer gereden maar op een bromscooter was het wel wennen. Na een paar uur oefenen en wat uitleg tussendoor gingen we om de beurt afrijden. Ik was als laatst en geslaagd. Top!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geslaagd met vlag en wimpel

T was super leuk, veel dingen geleerd en natuurlijk gezellig gehad

prima.

goeie uitleg, relaxt, goeie sweer

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed uitleg en goed rij intructies

Brom fiets geslaagd door goed en duidelijk uitleg dat we in de ochtend kregen daarna wezen rijden waar we goed uitlegkregen wat belangrijk is

Goede ervaring

1e keer gezakt, 2e keer geslaagd. Goede instructeurs met ruime ervaring.

Super ervaring

Mijn ervaring bij deze rijschool is super goed ,ik heb dankzij deze rijschool een fijn en valeig gevoel opde weggekregen

Altijd hele duidelijke uitleg

top top

Like cursus

Jongeneel BBS. Zeer leerzaam. Toegevoegde waarde, uitleg docent was zeer goed en begrijpelijk

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

2e keer heb ikveel van geleerd en gelukkig ook geslaagd

Ik heb er veel van geleerd

Super fijne leeraar

Helaas niet in een x geslaagd. Maar met frans was het top hij leert je heel fijn en heb er ook veel van geleerd...

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker