Goed geholpen met aandachtspunten en opbouwend kritiek. Rustige uitleg en advies, bij fouten geen afkeuring maar stimulerend.
Verkeerschool van Buuren heeft super vriendelijke instructeurs. Bijna nooit problemen gehad met mijn rooster. Ik heb met plezier mijn rijopleiding hier gedaan.
Duidelijke lesinstructies, leerzaam, ook gezellige les. Dank aan Navin, voor de lessen en Cor voor de ondersteuning bij het examen.
Fijne instructie ook d.m.v. voorbeelden en demonstraties. Ruimte tijd dus je kan rustig je vragen stellen en rondjes rijden. Erg fijn.
In de ochtend hebben we op het terein geoefend en daarna zijn we de weg op gegaan eerst een paar oefen rondjes en veel op de weg geoefend voor het examen. Ik vond het leuk en je krijgt veel goede tips mee.
Ik vond het echt heel leuk om te doen. Ik vond de lessen ook erg fijn en de dag van afrijden was ook heel leerzaam!
Ik had het makkelijker verwacht maar uiteindelijk vond ik het best lastig Zag ook zelf de foute die maakte.
Dat ik zorgvuldig en heel goed begeleid ben om klaar gestoomd te worden voor taxi chauffeur
een leerzame dag en examen ,met goede begeleiding
Spannend maar door de lessen weet je waar je mee te maken krijgt.
De instructeurs waren geweldig. Issam en Karima hebben mij fantastisch geholpen en hebben ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid was op mijn examen. Top rijles!
Ik heb veel geleerd, en kreeg goede uitleg
goede uitleg nette voertuigen en ook alles netjes behandelt
fijne instructeur, fijne lesvoertuigen en goede feedback
Super leerzaam
Leuke goede les
Top uitleg, veel geleerd in zo'n korte tijd
Helemaal TOP!
Mijn C en CE gedaan. Was binnen 2 maanden klaar.
Top!!! instructeurs Jan & Gerard....
Je krijgt goede tips van de instructeur, waardoor je zelf snel verbeterd
Fijne rijschool met fijne en aardige leraren
Ik heb heel veel geleerd en zeer prettig gereden met beiden. Ik ga zeker proeflesje volgen c of bus
Ik kreeg goede uitleg, ik werd gecorrigeerd op mijn fouten, en heb daarna mijn rijbewijs prima gehaald