Duidelijke en vriendelijk

Ervaren als zeer vriendelijke en duidelijke dagopleiding

Super tevreden!

Na een rijschool die mij een moeilijke leerling vond, vandaag toch mijn rijbewijs gehaald na een overstap naar van Buuren. Met dank aan Karima, hele lieve rijinstructeur met veel geduld.

Heel fijn

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg duidelijke uitleg en een goede motivatie met resultaat

Het filmpje van te voren gaf mij duidelijkheid over wat ik kon verwachten de instructeur gaf tijdens het rijden een goede uitleg en goede tips

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg bij alles ook als er iets fout gaat wordt het rustig nog eens verteld.

spannend en leuk

ik vond het natuurlijk spannend maar de mensen legde goed uit dus het ging heel goed

Gezellige BE opleiding gehad

Ed vd spek is de best goed uitgelgd

TOP, bedankt

Bedankt voor de goede zorgen!

Toch een tegenvaller.

5 jaar geleden code 95 gedaan toen alles top.Ik dacht ik ga weer naar van Buuren pijnacker terug maar dat is toch een tegenvaller geworden. Ik vond dat de instructeur die ADR basis en tank gaf niet de kennis heeft en alleen het boek voor las. Dit ook gezegd tegen de instructeur. Waarop hij zei je heb gelijk. Was pas 2e keer dat hij dit gaf. Totaal geen uitleg verder, geen plaatjes of voorbeelden. De mensen die voor herhaling komen zullen vanwege hun ervaring en kennis het wel halen, maar chauffeurs die voor het eerst ADR doen zullen het erg zwaar hebben door gemis van uitleg en voorbeelden. Dan de lunch die er vanwege COVID niet was. 5x lunch zelf meenemen wat wel in de cursusprijs zit. Terwijl collega’s bij andere rijscholen wel laten bezorgen. Gemiste kans! Koffie apparaat meerdere dagen kapot. Ja we zijn met een nieuw pand bezig. Dit kan echt niet ! Dit is geen reclame voor van Buuren. Toch jammer, ik hoop dat de kwaliteit zeker voor ADR cursus erg verbeterd word. De praktijk dag HNR was daar in tegen weer perfect. Leuke dag met goeie uitleg, bedankt Gerard.

Super relax, goeie instructeurs

MAHINDER IS DE BOM

Leuk en leerzaam

Het ging goed en ik ben geslaagd

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijke uitleg en prima begeleiding

Ed heeft prima uitleg gegeven en klaar gestoomd voor het examen

Fijne rijschool

Het is een fijne rijschool ze leggen alles duidelijk uit en je gaat goed het examen in

• Deskundigheid/Vakmanschap

Ed is een hele fijne en betrokken instructeur met humor. Ik kan hem zeker aanbevelen!

Ed als instructeur gehad voor mijn BE opleiding. Hij gaf het eerlijk aan als iets niet goed ging en hoe het beter kon. Hij blijft onder alle omstandigheden rustig en dat is voor de leerling erg fijn!

Kwalitatieve instructeur / verkeersschool

In korte tijd puntjes op de i gezet voor rijbewijs E achter B. Instructies zijn dermate goed dat je examen 1 keer moet kunnen HALEN!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Rijlessen goed , alleen planning wat minder

Rijlessen zijn goed , alleen planning ging wat fout maar is super opgelost.

Voldoende

Lange weg naar rijbewijs, uiteindelijk gelukt. Sommige instructeurs fijn maar had liever 1 vaste instructeur gehad. Ook was het rooster niet echt flexibel en voelde het soms wat onpersoonlijk aan. Na zo lang hier te hebben gereden had ik het wel wat persoonlijker verwacht.

Geweldig en leerzame opleiding

Geduldige rijinstructeur met goede uitleg en veel ervaring.

Hele fijne ervaring

Ik vond erg fijn. Ze hielpen waar nodig was en stellen je erg op je gemak.

Zeer te vrede

Goede en rustige uitleg en nam de tijd

Supergezellige opleidings ochten

Hele gezellige en vooral leerzame dag, goede uitleg van regels en waar je op moet letten.

• Deskundigheid/Vakmanschap

zeer prettige rijopleiding gehad.

Desondanks een vreemd jaar met de achterstanden bij het CBR , heeft rijschool van buren mij goed geleerd en geholpen een droom te verwezenlijken. ervaren en aardige instructeurs, die altijd met de motor meereden. ga het zeker aanraden aan mijn vrienden en kennissen die ook willen lessen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

ISSAM IS EEN SUPER GOEDE INSTRUCTEUR HIJ GEEFT GOEDE INSTRUCTIES EN LESSEN DAARDOOR BEN IK OOK GESLAAGD!!! Dat geld ook voor mijn zus Céline koop er

Beste instructeur

Peter was aardig, legde alles goed uit gezellig in de auto en door hem ben ik geslaagd.

Top instructeur

Veel goeie tips, alles goed uitgelegd. Goed voorbereid op het examen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Boezemweg 57