goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, net als voorheen, daarom kwam ik terug

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was leuk en leerzaam. Ze hebben me met veel geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de lessen erg goed. Er is goed geholpen met dingen die fout gingen waardoor je rustiger en zelfverzekerder door wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Fijne instructeur voelde me op me gemak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aantal keer gewisseld van instructeur omdat de manier van lesgeven per instructeur deels verschilt en bij de eerste instructeur haar manieren van lesgeven mij minder aanspraken. Dit is goed opgepakt door het bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede sfeer en fijn dat alle coordinatie en papieren rompslomp uit handen wordt genomen zodat je je volledig kan concentreren op de rijlessen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie. Heldere en fijne lessen.bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf jan klompenburg hebt mij begelijd naar mij examen c rijbewijs .En dat ging prima naar behoren, voor dat wil jou ook bedanken voor die mooie uren die we zaten in het voertuig. hartelijk dank jan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goeden rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne ervaring, mijn instructeur Jan heeft mij heel goed begeleid en heeft goed de tijd genomen voor mijn lessen. ik ben erg tevreden met dit bedrijf en met mijn instructeur.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn bromfietsbewijs, yes 😎👌👍

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb van Buuren ervaren als een proactief bedrijf met vakkundige en deskundige instructeurs. Voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf ook had.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 16-07-19: poging 3 praktijk rijbewijs C geslaagd.\r\nMet veel dank aan de professionele instructeurs Jan van Klompenburg, Martin Struijs, Abdel Charif die ieder op hun eigen unieke wijze hebben bijgedragen aan mijn resultaat. Ook dank aan Dave Vink en Ronald Netten voor de TBC toets. En dank aan Eyup voor de humor tijdens de 6 dagen theorie. Mijn mening: met z\'n allen zijn jullie een geweldig team.\r\nLeon, HTM Personenvervoer

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Brommer gehaald 👌

Boezemweg 57