goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede leuke ervaring met het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kijk tevreden terug. Genoten van de theorieopleiding in twee weken tijd. Rijden vond ik gaandeweg steeds spannender worden, ik moest leren loslaten (wilde het te goed doen ...). Derya, mijn instructeur, zet terecht de puntjes op de i.l Ik moest wat wennen aan zijn temperament .... ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring gehad bij van buuren ze hebben mij heel goed begeleid en ben in een keer geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, Communicartie vooraf was goed en ik werd op belangrijke dingen geattendeerd. De rijles was duidelijk en met een rustige aanpak wat in mijn geval goed werkt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top opleiding, aardige en deskundige instructoren die ervoor zorgen dat je goed en veilig leert rijden.\r\n\r\nJurre

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring, veel persoonlijke attentie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verg satisfied with the instructors and how patient and friendly they are.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Goede begeleiding en duidelijk. Samen met een vriend wezen lessen, fijn dat we dezelfde instructeurs hadden. Instructeurs waren onderling goed op de hoogte van de vordering en aandachtspunten. Nadeel, van buuren is prijzig. Al met al wel genoten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief. Ik kon snel terecht en werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Instructeurs waren vriendelijke en competente mensen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top en vlotte service! Zoveelste keer dat ik kom en zal blijven komen wanneer nodig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede instructeurs, weten precies wat je goede en zwakke plekken zijn en zorgen ervoor dat je van elke les iets opsteekt.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rijschool is goed goede leerkracht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en fijne lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb zeer leerzame informatieve lessen gehad van de heren kees en jan. deze worden ook zeer zeer aangeraden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goedd!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb gereden met Jan van Klompenburg en dat was echt superr relaxed . Ik zelf was zo zeneuwachtig maar dat haalde Jan binnen no time weg . Ik wil hierbij benadrukken dat Jan echt voor mij een rustgevende factoor was . Al praat hij wel veel whahahaha. Nee dit bedrijf mag superblij zijn met deze instructeur

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker