goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geleerd in een korte tijd, veel goede aanwijzingen gekregen en handige tips.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede klantvriendelijkheid. Snelle service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Michel is a knowaladgable teacher who with patience and clear direction has helped me improve my driving techniques needed to achieve my goal. I thank him soort very much and recommend him to ever new driver. Deirdre

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuke dag! Veel geleerd en je werdt goed op je fouten gelet.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima rijschool.\r\nles gekregen voor mijn CE rijbewijs van een zeer ervaren chauffeur.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaring , fijne mensen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geld, maar dat was het wel waard.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding , goede uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met dit bedrijf met uitstekende instructeurs. Ik zou vrienden/familie het zeker aanraden om hier rijlessen te volgen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leuke rijschool de instructeuren die ik heb gehad leggen alles goed en op een duidelijke manier. Gr tygo

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een fijne ervaring met van Buuren gehad. De instructeur had veel kennis over het verkeer en begeleidde ons goed. Het pakket met vijf lessen vond ik erg prettig.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een afspraak te hebben gemaakt en deze afspraak in mijn goede email box te krijgen hebben ze de factuur naar een oud email adres verzonden plus de herrinering die ik dus allebij niet ontvangen heb een maandje later krijg ik een aanmaning gebeld en langsgeweest waarom krijg ik een aanmaning als eerste brief wisten ze niet zouden ze per mail laten weten ik wacht en krijg die mail in de goede email adres waarbij ik 5 dagen te laat betaal en dus een incasso op mij afgestuurd krijg of ik nog 40 euro extra wilde betalen contact opgenomen met de rijschool en uiteraard kunnen ze zogenaamd niks voor je doen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ditmaal wel goed duidelijk aangegeven niet te veel vesrschillende instructeurs en mag niet klagen met Navin en Cor

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg van te voren

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was een leuke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met fijne rij-instructeurs! Heel aardig en hij bleef altijd rustig waardoor ik me okk op me gemak voelde.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker