• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rob Erkelens

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dat de kwaliteit van lesgeven hoog is. Ze leren je alles en willen jou ook echt beter maken. Ook zijn de instructeurs heel sociaal en geduldig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en rustige instructeur goede aanwijzing en feedback.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijschool geeft een transparante indruk, waarbij je alleen maar geholpen voelt. Communicatie is uitstekend. Er kan wel geïnvesteerd worden in betere koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en persoonlijke lessen. Goede theorieles en praktijk onderbouwing. Voldoende inschatting van het aantal te nemen lesuren. Uitstekende lunch!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist geslaagd voor mijn C rijbewijs door de rijschool van Buuren. Door de fijne manier van les geven door Jan Klompenburg leerde ik snel de praktijk. Ook de speelse wijze hoe Eyoup de theorie aanleert verdiend ook zeker een compliment. \r\n\r\nHeren bedankt voor de leuke en leerzame tijd!\r\nAron Domburg

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit maal bij van buuren mijn E rijbewijs gehaald, fijne en goeie rijlessen gehad van Martin, Kees, Ton en Jan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanvraag gedaan via de website, snelle reactie en ik kon snel voor de intake en het afrijden. Dus positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs geduldig luisteren goed naar je vragen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi wagenpark, hele goede en leuke instructeurs, duidelijke uitleg en geduldig. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Jan van Klompenburg en Martin Struijs. Prima rijschool is van Buuren B.V.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geregeld allemaal, goeie service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aan het begin van mijn rijopleiding was ik erg terughoudend in het verkeer wegens een negatieve ervaring meteen vorige rijschool. Zowel Kevin als Zeijneb hebben mij het vertrouwen achter het stuur gegeven wat nodig was voor het behalen van mijn rijbewijs. Allebei bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijles gehad van Robbert. Hij heeft me goede instructie gegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer deskundige, vriendelijke instructeurs. Veel geduld en kunde. De planning liep minder soepel, vaak gewisseld van instructeur en voertuig en soms grote gaten tussen lessenreeksen, dit was minder prettig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal prima

Boezemweg 57